A magyar kormány mély megrendüléssel értesült a Nizzában történtekről, ahol egy iszlamista terrorista különös kegyetlenséggel gyilkolt meg három ártatlan keresztényt plébániatemplomukban – tájékoztatta a Miniszterelnökség csütörtökön az MTI-t.

Reagált a magyar kormány a nizzai merényletre: Soros!
Fotó: Twitter/Christian Estrosi

"Ezúton szeretnénk részvétünket nyilvánítani az áldozatok családjainak, továbbá imáinkról biztosítani őket" – tartalmazza a közlemény.

Mint írják: a leghatározottabban elítélnek minden terrorcselekményt, kiváltképp, amikor azokat keresztények ellen követik el.

Hangsúlyozzák, hogy a magyar kormány felismerte azt a tényt, hogy

a világ legüldözöttebb vallása a kereszténység, ugyanis az elmúlt évhez képest az idén 15 millióval több, 260 millió keresztény szenved üldöztetést a hite miatt.

Ebben a helyzetben hozták létre a világon elsőként 2016-ban az üldözött keresztények megsegítéséért felelős kormányzati egységet, amellyel 3 év alatt 100 ezer bajba jutott keresztény szülőföldön maradását vagy otthonába való visszatérését tették lehetővé a Hungary Helps Programon keresztül – teszik hozzá.

Úgy vélekednek, hogy a keresztény emberek élete azonban már nem csak a Közel-Keleten vagy Afrikában van veszélyben, hanem Európa szívében is.

"Súlyos aggodalomra ad okot, hogy az évekkel ezelőtt elindult illegális migrációs hullámot elvtelenül segítő és támogató nemzetközi baloldal és a velük együttműködő Soros-szervezetek – mint például a Migration Aid – tevékenysége lehetővé tette, hogy európai országokban a nyílt utcán, vagy éppen a templomokban ártatlanokat fejezhessenek le, vagy végezhessenek ki más bestiális módszerekkel iszlamista szélsőségesek"

- fogalmaznak.

Magyarország a kezdetektől határozottan ellenzi és hatékonyan fel is lép az illegális migrációval szemben, ahogyan ezt a jövőben is meg fogja tenni – tartalmazza a Miniszterelnökség közleménye.

Csütörtökön, három nappal a mindenszentek katolikus ünnep előtt és a maulíd moszlim ünnep napján (Mohamed próféta születésének ünnepén) egy késes férfi lefejezett egy nőt és két másik embert megölt a nizzai Notre-Dame-bazilikában. A támadás elkövetőjét elfogták.

(MTI)

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Virág Árpád
Akkor hogy is van ez?! Az amerikai politika érdeme, hogy elnökeiket megöletik, a franciáé meg a honpolgáraik látványos kivégzése?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
luiz
Mellesleg én nem járok templomba, mert ott nincs disznóvágás
Gazella
Elmentek vissza az anyátok picsajába ostoba magyar kormány!!! Titeket körbe röhög a francia diplomácia!!
ómió
Még, hogy Soros! Pedig nem is Sorosvédenc migráncs volt! Ja, de! Viszont, Gyuri gazdit tessék a kontextusból "haladóilag" kihazudni!
Ludas Matyi
pedig lattam, Soros volt maszkban es alruhaban.
kokopelli
Mit fognak csinálni ezek az "1bites" kományszoppancsok,ha az öreg Soros beadja a kulcsot? A karaktegyikosság két
nagy művészéből ugyanis a buzi Finkelstein Donald már a föld alatt van!Lehet,hogy a Birnbaum megint keres egy ho-
mokos ágyast?Az megint sokba fog kerülni a "csutiféléknek"! (vagy kitalálnak egy "Párhuzamos"-t a Soros helyett?
Maria24s
Szeretne egy lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.