A magyar kormány mély megrendüléssel értesült a Nizzában történtekről, ahol egy iszlamista terrorista különös kegyetlenséggel gyilkolt meg három ártatlan keresztényt plébániatemplomukban – tájékoztatta a Miniszterelnökség csütörtökön az MTI-t.

Reagált a magyar kormány a nizzai merényletre: Soros!
Fotó: Twitter/Christian Estrosi

"Ezúton szeretnénk részvétünket nyilvánítani az áldozatok családjainak, továbbá imáinkról biztosítani őket" – tartalmazza a közlemény.

Mint írják: a leghatározottabban elítélnek minden terrorcselekményt, kiváltképp, amikor azokat keresztények ellen követik el.

Hangsúlyozzák, hogy a magyar kormány felismerte azt a tényt, hogy

a világ legüldözöttebb vallása a kereszténység, ugyanis az elmúlt évhez képest az idén 15 millióval több, 260 millió keresztény szenved üldöztetést a hite miatt.

Ebben a helyzetben hozták létre a világon elsőként 2016-ban az üldözött keresztények megsegítéséért felelős kormányzati egységet, amellyel 3 év alatt 100 ezer bajba jutott keresztény szülőföldön maradását vagy otthonába való visszatérését tették lehetővé a Hungary Helps Programon keresztül – teszik hozzá.

Úgy vélekednek, hogy a keresztény emberek élete azonban már nem csak a Közel-Keleten vagy Afrikában van veszélyben, hanem Európa szívében is.

"Súlyos aggodalomra ad okot, hogy az évekkel ezelőtt elindult illegális migrációs hullámot elvtelenül segítő és támogató nemzetközi baloldal és a velük együttműködő Soros-szervezetek – mint például a Migration Aid – tevékenysége lehetővé tette, hogy európai országokban a nyílt utcán, vagy éppen a templomokban ártatlanokat fejezhessenek le, vagy végezhessenek ki más bestiális módszerekkel iszlamista szélsőségesek"

- fogalmaznak.

Magyarország a kezdetektől határozottan ellenzi és hatékonyan fel is lép az illegális migrációval szemben, ahogyan ezt a jövőben is meg fogja tenni – tartalmazza a Miniszterelnökség közleménye.

Csütörtökön, három nappal a mindenszentek katolikus ünnep előtt és a maulíd moszlim ünnep napján (Mohamed próféta születésének ünnepén) egy késes férfi lefejezett egy nőt és két másik embert megölt a nizzai Notre-Dame-bazilikában. A támadás elkövetőjét elfogták.

(MTI)

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Virág Árpád
Akkor hogy is van ez?! Az amerikai politika érdeme, hogy elnökeiket megöletik, a franciáé meg a honpolgáraik látványos kivégzése?!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
" soros szervezetek " ,,, Hat bazdmeg,,,ha ezek normálisak,,,,,!!!
cikicakk55
"Ezúton szeretnénk részvétünket nyilvánítani az áldozatok családjainak, továbbá imáinkról biztosítani őket" – tartalmazza a közlemény."
Hogy van pofájuk a Keresztény vallásra hivatkozni? Olyan messze vannak az őszinte kereszténységhez,mint a leghalványabb csillag a földhöz. Sorost én csak egyetlen egy dologban tartom hibásnak,hogy annak idején ezzt a szemét társaságot támogatta. Most vályogvetésből élne orsós Felcsúton és a focit csak tévében láthatná,nem a szomszédságában épült satdionból. Remélem nem dőlnek be Nizzában az ájtatos dumájuknak.
kokopelli
@Clavigo: ...lehet hogy a "Soros papa" átment "moszlem-be"! Tényleg betegek az ex. elvtársak! (:-()
Nessy
Tessen mondani a keresztény kurdok Erdogan általi gyilkolása nem zavarja a mimóza lelküket?
Nessy
@Nyírfa: Talán ha tudná, mit és hogy kell!
csak úgy....
cak ismételni zudom magam, -reméltem,hogy a XXI. századi (ember?) már nem gyilkol istenen nevében,mert azt az istent meg is lehet toxni,akinek a nevében gyilkolni lehet vagy kell!
ezek a látványos,ócsmány gyilkosságok marha jól jönnek eggyes politikusoknak,talán még finanszírozzák is titokban,hogy fossa össze magát a nép és majd ök frankón megvédik a nyájat ha az rájuk szavaz..
kokopelli
A haverját az Erdogan effendit kérdezze meg,hogy a gyilkos hány szüzet kap majd a túlvilágon! "A török gyerek megvágta,magyar gyerek ß@rik rá" esete forog fenn?) ...(:-()
verőce21
@csak úgy...: Írod: "ezek a látványos,ócsmány gyilkosságok marha jól jönnek eggyes politikusoknak,talán még finanszírozzák is titokban,hogy fossa össze magát a nép és majd ök frankón megvédik a nyájat ha az rájuk szavaz.."

- Mondd, te teljesen meghülyültél...?
Gyurka80
@Clavigo: Te nem vagy normális, mert soros szervezetek segítik a migrációt.
simmering73
Reagál a magyar nép a vágtató inflációra, a kezelhetetlen járványhezetre, az összedőlő egészségügyre: Fidesz. Erről ugassatok [email protected]átok meg. Nizzát meg hagyjátok meg a franciáknak.
Giovanni Alba
@Nessy: Arról se feledkezzünk el, hogy az azeri-örmény konfliktusban az örmények a keresztények, az azeriek az iszlám követői. Ki mellett állunk, ki a barátunk és az örmény keresztényekért is imádkozunk? Talán Azbej Tristan tudja a választ. Csak nem mondja. Én legalább is nem találkoztam nyilatkozattal, felszólalással, mentsük meg a megtámadott keresztényeket! felhívással.
Virág Árpád
Akkor hogy is van ez?! Az amerikai politika érdeme, hogy elnökeiket megöletik, a franciáé meg a honpolgáraik látványos kivégzése?!
Nyírfa
Amikor átvisszük a Szerelmet a túlsó partra, az orbánféléket itt hagyjuk a terrorista barátaikkal.
luiz
Én is csak ismételni tudom magam, ez ilyen testvérem. Hergeljétek tovább az iszlámot! Még én is áttérek arra, mert már full az emberek ellen vagytok !
namihami
Egy újabb orbáni Móricka! És majd sorakoznak a kontrások.
luiz
Am nem tudom ez a macronpénisz honnan jött, de így nem állunk bele egy másik világba, mondjuk ez még semmi...A keresztények 1000 szám ölik a népeket az utcákon, nap, mint nap , de már nem is beszédtéma
csak úgy....
@verőce21: töled nem is várja senki,hogy láss! téged a veresre tapsolt tenyered miatt tart a párt,mint apádat,öregapádat ...
luiz
Mellesleg én nem járok templomba, mert ott nincs disznóvágás
Gazella
Elmentek vissza az anyátok picsajába ostoba magyar kormány!!! Titeket körbe röhög a francia diplomácia!!
ómió
Még, hogy Soros! Pedig nem is Sorosvédenc migráncs volt! Ja, de! Viszont, Gyuri gazdit tessék a kontextusból "haladóilag" kihazudni!
Ludas Matyi
pedig lattam, Soros volt maszkban es alruhaban.
kokopelli
Mit fognak csinálni ezek az "1bites" kományszoppancsok,ha az öreg Soros beadja a kulcsot? A karaktegyikosság két
nagy művészéből ugyanis a buzi Finkelstein Donald már a föld alatt van!Lehet,hogy a Birnbaum megint keres egy ho-
mokos ágyast?Az megint sokba fog kerülni a "csutiféléknek"! (vagy kitalálnak egy "Párhuzamos"-t a Soros helyett?
Maria24s
Szeretne egy lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2020. November 24., 14:46
Müller Cecília üzent Majkának
Szórakozás - 2020. November 24., 17:02
Curtis új szerelme reagált a durva bántásokra