Szerintük jogos a sztrájk.

Megtámadja az SzFE a bíróság ítéletét

Október 28-án nyújtott be fellebbezést a Színház- és Filmművészeti Egyetem Sztrájkbizottsága a Fővárosi Törvényszék által október 23-án kiadott elsőfokú végzése ellen, ami jogellenesnek nyilvánította az intézmény dolgozóinak sztrájkját.

Követeléseiket továbbra is fenntartják, és bíznak a Fővárosi Törvényszék „mindenfajta befolyástól független bíráskodásában”.

Forrás: hvg/24

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
orbán,-30 éve ,mikor még fiatal volt ...,még kordont is bontott vóna,hogy neki legyen igaza! orbán legyen a példaképetek fiatalok és ne haggyátok ,hogy egy kiöregedett komcsi vitézkedjen a fiatalságotok fölött!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
luiz
Ezek nem értik, hogy a sztrájk jog ellenes! Rem viktoris ellenzi majd a kötelet, hogy túl szoros...Hogy milyen levest kérsz?
jesz
A balhé élteti a sztrájkolókat? vagy már úgy érzik, hogy arcvesztés nélkül nem lehet kihátrálni a csapdából? esetleg a háttérből lázítók szava többet ér, mint a jövőjük? mert a lázítók nemsokára felszívódnak, aztán ott állnak megfürödve...
SystemError
Pedig ha kopasz nácik lettek volna, akkor könnyes szemmel megölelte volna őket Dr. Tömeggyilok úr
csak úgy....
@Pegero: te -ti bele vagytok zúgva abba a nagyórrú volt kisztitkárba a böszmébe?
azért több mint 10 év után,köne használni az eszetek ha maradt belöle valami...
csak úgy....
@Shikari: miböl élsz tibim,honnan van a jövedelmed ,hogy évek óta itt tudod tölteni az értékes idöd közöttönk? téged kéne elszámoltatni végre,de ami késik az nem múlik..
a sok fölfüggesztettedböl,akár akasztás is lehet halmazatilag! :)
csak úgy....
orbán,-30 éve ,mikor még fiatal volt ...,még kordont is bontott vóna,hogy neki legyen igaza! orbán legyen a példaképetek fiatalok és ne haggyátok ,hogy egy kiöregedett komcsi vitézkedjen a fiatalságotok fölött!
karma1
A fiatalok nem maguktol valasztottak a sztrajk lehetoseget - ha ugy vesszuk, akkor minden sztrajk jogellenes - viszont ha elfogy minden mas eszkoz - peldaul az, hogy a pokhendi, egyebkent szar kormany leul ERDEMBEN targyalni (amikoris figyelembe veszik a fiatalok, az oktatok velemenyet IS, nemcsak a vidnyanszky meg a ket olajmernok, meg a szarka fotuzer baromsagait, amit a fo"ni sugott nekik - ) akkor maris nem lenne sztrajk - de ezt (IS) a dilettans kormany benezte, es mar keptelen kihatralni arcvesztes nelkul a szitubol - hat elkezdi simfo"lni a diakokat!Olcso megoldas, de ezt csak a minuszos IQ-ju fidesz-szavazo birkak veszik be. Mar csak nekik szineszkedik a potrohos - mindenki mas tudja a tutit, - orban nagy szegyenere mar a kulfold is erosen. (Persze ez igy sem erdekli, mert velejeig taplo). Hajra SZFE, folytassatok, hogy a disznopasztor vidnyanszky otthon, Ukrajnaban, a SZULOhazajaban rongalja tovabb a kozkasszat!
csak úgy....
@Pegero: téged,mit szerencsétlen idióta ne hiányolt senki! nekem shikari a kabalám !
karma1
@csak úgy...: Mi az, hogy "bontott vo'na" ? - hat bontott is! Es akkor o ezt egy komoly forradalmi tettnek minositette. Akkor most mit bassza a csoret a fiatalok jogos felhaborodasa?
csak úgy....
@karma1: fideszéknél ég a világ sütik már a rántott békát,zimme zumm..
mi nem vagyunk tisztába az ö lelkivilágukkal !
Jozefina
Amíg a bíróságok nem függetlenek, addig ilyen ítéletek születnek!!!??
ómió
Strasbourgba kell "fellebbezni", efftársak! Ott még a hetes cikkelyt is "megítélik"!
kissé felnőttem
@Shikari: majd felébredsz meg tán kulturáltabban, mert én is tudok igy kocsmailagosan mi az, hogy nyavajások ? adtál nekik kenyeret nem ? akkor nincs jogod mocskolódni. Amúgy nem csak akarnak,
fognak veled együtt. csak. amúgy tudd a gazdád jobban fél tőlük , ezt vésd a fejedbe. nincs vége
kissé felnőttem
@Shikari: akkor a gazdád seggébe huzz innen

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.