Csaknem 82 ezer üveg Béres Cseppet adományozott a Béres Gyógyszergyár Zrt. a Klebelsberg Központhoz tartozó általános és középiskolákban tanító pedagógusoknak. A felajánlásról szóló szerződést a cég szolnoki gyárában írták alá csütörtökön.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: voltmárjobbis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Hát baszki, ez már a legalja pótcselekvés Dr. Gyilok úrtól..
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
voltmárjobbis
Eddig is kaphattak volna, de a koronavírus ellen nem segít. Mit fényezi magát a béres ezzel?
SystemError
Hát baszki, ez már a legalja pótcselekvés Dr. Gyilok úrtól..
karma1
Hat ez is valami , ha az immunrendszer javitasarol beszelunk, de azert nem art, ha adnak melle egy Tizparancsolatot is - allitolag kasler szerint az mindent gyogyit!
karma1
@voltmárjobbis: Nem egeszen. A koronavirus elsosorban a leromlott immunrendszeru embereket tamadja meg - a Beres csepp viszont valoban nagyon jo roboralo szer - nagyon sokat javit az immunrendszeren!
karma1
@SystemError: Nem orbanc adta, hanem a Beres ced! Ez nagyon szep dolog, ha azt nezzuk, hogy ebben a nehez gazdasagi helyzetben nemcsak a profitjarol mondott le, hanem effektiv penzt adott, amikor a felhasznalt alapanyagot, leadozott raforditott munkaidot, stb.-t is ingyen adta a raszoruloknak.
Megneznem, hogy meszaros cege mi a lof@szt adott az elmult 8 kemeny honapban magyaroknak?
voltmárjobbis
@karma1: "A koronavirus elsosorb2020. szeptember 02. an a leromlott immunrendszeru embereket tamadja meg" - igazából nem tudjuk.
Lsd.: orbán cecília 2020. szeptember 02. :most inkább a fiatalok körében terjed a vírus. Mondjuk az ő szavára sokat nem adok, de látjuk, hány iskolás is fertőződik meg. Mindegyiknek leromlott az immunrendszere?!
A béres - nem egyedülálló -, mint minden multivitamin évek segíti az ember immunrendszerét sokféle betegség ellen.
A béres D vitamint is adhatott volna a tanárokna, mivel:
Szlávik János Dél-pesti Centrum kórház Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet osztályvezető főorvosa szerint: napi 2000-3000 egység D-vitamin bevitele nagyon sokat segíthet a koronavírus elleni védekezésben.
koronavirus.gov.hu/cikkek/szlavik-vedekezes-alapveto-eleme-maszk-hasznalata
A béresben kb 200 ne d vitamin van ugye?
vitriol
Nem azokat kell fitymálni, akik keveset adnak, hanem akik kötelesek lennének, mégsem adnak! A szegényebb emberek lassan már a vacsorájukat is közadakozásból szedik össze a gyalázatos kormányunk szégyenére. Rengeteg civil segítség igyekszik enyhíteni a bajt, sokszor meg sem említik ezeket, a kormány meg köszönet helyett üldözi őket.
voltmárjobbis
@karma1: Amúgy csak halkan jegyzem meg, BÉRES CALCIUM 500 mg filmtabletta, aminek a hatóanyaga calcium carbonate
Mi is az a calcium carbonate? Szervetlen vegyület, mészkő, a vezetékes vízből kiválva a magnézium-karbonáttal együtt alkotja a vízkövet.
Tehát: béres és sok más, pl calcitrió helyett nyalogathatod a vízkövet, vagy a krétát. ű
A patikákban kapható kalciumkészítmények nagy része kalcium-karbonátként tartalmazza a kalciumot. A kalcium-karbonát szervetlen vegyület, a köznyelvben vízkőként vagy krétaként ismert. Felszívódása függ a szervezet pH-értékétől, és néhány embernél gyomor-bélrendszeri tüneteket és székrekedést is okozhat.
karma1
@voltmárjobbis: Na, nalam jonal jossz a hulyesegeddel: engem a Beres csepp hozott rendbe, melldaganat utani roboralassal, immunrendszer helyreallitassal.
Az idos Beres ur, aki gyogyszeresz doktor volt, nem talalt ki hulyeseget, es bizony, ha hiszed, ha nem, a nok 90 %-nak egy bizonyos kor utan calciumot kell szednie, hogy a csontritkulast megelozze. Bizony, mi nyalogatjuk a nagyon szar izu es budos Tovitat, ami nem mas, mint osszetort tyuktojashej, es amit a benne levo calciumert szedunk, hogy egy kisebb eleses utan ne haljunk bele 60 evesen 5 nap alatt egy combnyaktoresbe! Es ezenkivul nyalogathatnank egy csomo termeszetes anyagot, a budi melletti pocegodorben a penicillint, vagy az almaba vert vasszoget (illetve par nap vasszog utan megehetjuk a megemelt vastartalmu almat) , hogyha mar a termeszettel meg a vizkonel ragadtal le.
karma1
@voltmárjobbis: Nem nezem nyunyoka neni eloadasait, nem latvan magyar televiziot. Viszont a ferjemet 19 eve kezeli egy haematologus, aki eleg pontos kepet vazolt fel a jarvanyrol, es hogy o, a rak- es jarvanykutato orvosno es nemzetkozi kutatoorvosok mit tartanak a jarvanyrol, es mik a fo ismervei. Egy biztos: vakcina SOHASEM lesz ellene, mert a SARS2 es a MERS influenzavirus-torzsekhez babraltak hozza a wuhani laborban a kinaiak egy adalek gent, igy ez a virus sohasem fog "normalis" viruskent mukodni - ellenanyag NEM kepzodik a szervezetunkben (igy akarhanyszor visszakaphatjuk az eletben), tehat a viruson atesett emberek ellenanyagabol sem keszithetnek legyengitett virust, majd abbol oltoanyagot. Minden olyan szervezetet megtamad, amelyikben egy paranyi gyulladas van (rossz fog, izuleti gyulladas, torokgyulladas, vagy epeholyaggyulladas, stb) mert amig az ember immunrendszere ezek ellen a kis gyulladasok ellen harcol, addig a covid19 alcazza magat, es az immunrendszert kijatszva jut be a szervezetbe. Akinek valamilyen alapbetegsege van, az azert kapta el a betegseget, mert az immunrendszere mar le volt terhelve, aki pedig nem tudott valamilyen apro gyulladasarol, az meg azert kapta be a virust,. Ebben a pillanatban a legjobb vedekezes/megelozes a virus ellen az enyhe gyulladasgatlok szedese, (a legjobb az 500 mg-os paracetamol, vagy Panadol szedese naponta 2-6 tabletta), B12, C, D es vagy D3 vitamin valamint napi egy Aszpirines tabletta szedese. Az aszpirin verhigito, a B12 viszont szinten keringesjavito, oxigendusito vitamin. A C vitamin szinten gyulladasgatlo, a D vitamin a belso szerveket erositi. A D vagy D3 vitamin kivetelevel a tobbi gyogyszer es vitamin nem tuladagolhato, mert vizben oldodik (kipisiljuk), de a D vitamint csak az elrendelt mertekben szabad fogyasztani. Az egyaltalan nem megkerulheto szer pedig a CINK, aminek 50 mg-os NAPI bevitelet javasoljak az orvosok! (A betegek kozott akik elkaptak a virust, tobb mint 68 %-nal 50-es egysegnel kisebb
karma1
Folyt.: volt a cink szint, mint az egeszseges embereknel. Ha valaki mar megkapta a virust, azoknak is ugyanezek a szerek javasoltak, PLUSZ emelt NAPI CINK BEVITEL, mert ez az egyetlen asvany, ami visszahozza az eltunt izleles-szaglas kepesseget. (SZEMELYES tapasztalat, en atestem a MERS tipusu influenzan 6 evvel ezelott, es masfel ev kellett ahhoz, hogy a cinkkel visszahozzam kb. 80 %-ra ezeket a kepessegeimet. Az ellensegemnek sem ajanlom ezek elveszteset - szornyu az eredmeny! (Akar a hypoba is beleihatsz, mert sem a szagat, sem az izet nem erzed. Ha lekozmal az etel, akar a haz is leeghet, mert nem erzed meg a fustszagot! Az etelek eve'se undorral tortenik: a legfinomabb etelt is ugy eszed, mint egy darab radirgumit - nincs ize, szaga, BARMIT megeszel, amit eledraknak! Szornyu!
karma1
@voltmárjobbis: 15.08-ra: nem tudom, mert nem ferek mar hozza a Berescsepphez, de olvasd el a fentebb leirtakat - valoban segit a D vagy D3 vitamin! Es minimum 2 metert tarts ve tavolsagnak - a masfel meter loturo! (Nalunk 2 meter, ha sportmeccsre mesz, akkor a szekek ugy vannak leszalagozva, hogy a 2 meter mindenkeppen, minden iranyban meglegyen. Az eskuvok, temetesek letszamat 50 foben maximaltak, ahany tesztelest akarsz, annyit vegeznek el ingyen. Mindenhol ingyenes tesztpontok vannak felallitva, ahova autoval hajthatsz be - mire kiersz, mar a kezedben az eredmeny.) Nincs kotelezo maszkviseles, (a tomegkozlekedesi eszkozokon az ulesek szinten szalaggal vannak leragasztva, ahova nem ulhetsz).
A legutolso csoportfertozest Ukrajnabol behozott vendegmunkasok hoztak be, 18-an betegedtek meg, mindannyian hatosagi karantenban vannak, csak epp nem tudjak, hogy ez hogy tortenhetett meg, mert az itteni munkaltatonak az volt a szigoru feltetele, hogy 2 negativ teszt utan azonnal 2 het karantenba kellett vonulnia a munkasoknak meg Ukrajnaban, onnan egyenesen repulore szalltak, majd 3 nap utazas utan itt is azonnal 2 het karanten, hatosagi. A betegeken itt jott ki a 29. napon a fertozes, meg a karantenban, igy megdolt az a tetel is, hogy a virus csak 2 hetig fertozo! Egyenlore ennek az idoeltolodasnak a mibenletet vizsgaljak! (hiszen akkor meg kene duplazni a 2 het karantent, es meg az sem lenne biztos, hiszen a 29. napon tamadott a virus! (Persze ebbe meg erosen belejatszik, hogy Ukrajnaban mennyire szigoruan tartottak be a Sealord nevu halfeldolgozo kereset, es hogy valoban voltak-e karantenban az idejovo melosok, vagy csak volt egy nagy kamu az ukranok reszerol. (Tudod, egy kis jatt ide, egy kicsi oda, es maris "kitoltottuk" a 2 het karantent)
legott
Ezért valaki fizetni fog, mert semmi sincs ingyen!
voltmárjobbis
@legott: Már fizettünk érte mi magyar adózók 2018-ban:
A kormányfő gratulált a Béres Gyógyszergyár újabb 3,2 milliárd forint értékű fejlesztéséhez, amelyhez a kormány a Nagyvállalati beruházás támogatási program keretében 1,3 milliárd forint vissza nem térítendő támogatással járult hozzá.
pharmaonline.hu/gyogyszeripar/cikk/orban_viktor__a_gyogyszeripar_a_magyar_gazdasag_huzoagazata
voltmárjobbis
@karma1: Sajnállak a kirohanásod miatt. De ami tény, az tény. Béres: szervetlen kalcium, nem épül be, lsd Calcitrió, most kapott 47 milla büntit az Innovelle Pharma Kft, mert megtévesztően állította reklámjaiban, hogy terméke segít abban, hogy a kalcium eljusson a csontokhoz és beépüljön.
voltmárjobbis
@karma1: 23:13 továbbá:
Írod "Az idos Beres ur, aki gyogyszeresz doktor volt, nem talalt ki hulyeseget,... "
Tényleg nem talált ki hülyeséget, ő a rák ellen kutatott, ha emlékeznél rá, és köze sincs a mai, fiai általi béres vitaminokhoz.
Olvass, tanulj, van itnterneted, használd:"1972-ben elkészítette a nyomelemeket a legjobb arányban tartalmazó oldatát. Először saját magán tesztelte ötvenszeres mennyiségben, majd miután nem bizonyult ártalmasnak, titokban beadta agytumorral küzdő húgának, aki meggyógyult. Ezután visszafordíthatatlanul elterjedt a szóbeszéd, hogy megvan a rák ellenszere."
qubit.hu/2020/02/07/100-eve-szuletett-a-beres-csepp-atyja-aki-ugyan-a-rak-ellenszeret-nem-fedezte-fel-de-alaposan-felkavarta-a-szocializmus-allovizet
voltmárjobbis
@karma1: 23_13 továbbá:
Írod: "ha hiszed, ha nem, a nok 90 %-nak egy bizonyos kor utan calciumot kell szednie, hogy a csontritkulast megelozze. "
Képzeld, nem hiszem, hanem tudom. DE NEM SZERVETELENT! Fogd már fel, szart se ér, nem épül be!
A tovitat szerinted mi? Baszki, hát közelít a szerveshez! A tojáshéj szerinteted szervetlen?! Gondolkodjál már, a jó Isten áldjon meg! Egy hibája van a tovitatnak, hogy aki vízhajtót szed, annak nem ajánlott! Ezt tudtad?!
De tőlem nyalogasd csak továbbra is a krétát, meg a budit, ha ettől azt reméled beépül a kalcium a csontjaidba.
Jó egészséget!
voltmárjobbis
@karma1: Karma összesre a válasz:
Azt szedsz, iszol, amit akarsz, amiben hiszel.
(Csak halkan mondom, mert úgyis a torkomnak esel, a béres csepp 200 ne d vitamint tartalmaz, Szlávik főorvos: szedjen mindenki 2-3000 egység D-vitamint Ezzel hatékonyan segíthetjük szervezetünket, immunrendszerünket a koronavírus elleni védekezésben.)
doktorbubo.blogstar.hu/2020/10/24/szlavik-foorvos-szedjen-mindenki-2-3000-egyseg-d-vitamint-/101721/
SystemError
@karma1: Igen figyelmetlenül elnéztem, hogy biztos állami támogatással, én naiv...:)

Akkor így még inkább igaz: Hát baszki, ez már a legalja pótcselekvés "se" Dr. Gyilok úrtól.. :)

Amúgy adatelemzéssel foglalkozom, szerintem óriási para van.. Sokan azzal sem számolnak, hogy kapacitás felett a moralitás aránya átmegy abba, hogy akit nem tudnak ellátni az milyen esélyekkel éli túl.. Vagyis egy tüdőgyulladásos beteg heteket igénylő lélegeztetőgépes ellátás hiányába milyen túlélési esélyekkel vág bele egy ilyen harcba..:(. Mivel tudjuk azt, hogy eleve csak a rossz állapotban lévőket tesztelik és ebben kis számú mintavételezés van, így a mi 4000 esetszámunkat nyugodtan szorozhatjuk 2-3x-el, hogy a környező országok tesztelési szokásainak megfelelő viszonyszámot kapjunk. Persze, akik nem jutnak időben ellátáshoz még meggyógyulhatnak, de elkezdenek torlódni az esetek és már mostllnek be a kórházak és fogy a kapacíitás. Szóval nem akarok számokat írni, de 2-3 hét múlva kezdődik csak a pokol szerintem..:( A Halálozás pedig egy ponton óriásit fog ugrani, ahol már az ellátatlanság áldozatai jönnek elő egyik napról a másikra..
karma1
@SystemError: Hat ezek szerint Te sokkal jobban belelatsz a statekba.
Ahol en elek, nalunk a megelozo tesztelest vezettek be, oriasi szamban. (5 millio lakosunk van, abbol masfel millio el Aucklandban. Jott egy megmagyarazhatatlan cluster megbetegedes: 4 fos csalad jott haza Rotoruabol (szinten eszaki szigeti udulovaros) es megmagyarazhatatlanul robbant ki rajtuk a betegseg, raadasul egy ismeretlen, ujabb fajtaja. A varost masnap lezartak 3-as fokozatra, - se ki , se be, csak ellenorzo pontokon keresztul, ahol rogton MINDENKIROL tesztet is keszitettek. 4 nap alatt 1,2 millio tesztet csinaltak - es nalunk is orvos- es apolohiany van - de megis megszerveztek. 3 hetig voltak ebben a fokozatban ujra (marcius-aprilisban kezdtunk 4-esen, -az a legmagasabb - majd 3-a, 2-re 1-1 hetre, es most az egesz orszag 1-es fokozaton van - elmeletileg normalis korulmenyek kozott, de minden 50-nel nagyobb esemenyen be kell tartani a 2 meteres tavolsagot. (Stadionokban a szekek at vannak szalagozva, nem ulhetsz oda. Ugyanigy van a tomegkozlekedesen is leszalagozva az ules). Van egy nemzetkozi riasztasi rendszer, ami MINDENKINEK benne van a telefonjaban (ez nem volt kivansagmusor, a kormany tette bele, ha pl. a kornyekeden eros foldrenges van, vagy csak ilyen varhato, vagy cunami, ezeket elore jelzi egy rendkivul eles hanggal. Ez szerintem jo dolog). Nem volt viszont kotelezo letolteni, de inkabb jobb, ha van, egy app, ami QR code olvaso, - minden vallalkozast koteleztek arra, hogy ilyen QR code-ot kerjen, es ezt a bejarati ajtora tegyek ki, es en mielott belepek pl. a kozertbe, akkor csak raemelem a telot, az leolvassa es kipipalja a kodot. Igy tudjak masodpercre megmondani, hogy van-e vagy volt-e covidos abban az uzletben, mert ha igen, akkor azonnal kapok uzenetet arra, hogy jelentkezzem az orvosomnal tesztre. Akinek nincs teloja, az egy jelenleti ivre kell beirnia a nevet es telefonszamat, idoponttal egyutt. Ez is jo, szerintem.
karma1
@SystemError: Folyt.: Mi a megelozo tesztelesben hiszunk, es a clusterfertozest probaljuk elkerulni. Most Christchurchben lett egyszerre 18 ukran vendegmunkas beteg, akiket a Sealord nevu ceg importalt Ukrajnabol. Az egesznek az a pikanteriaja, hogy ezeket az embereket nem fogadjuk be maskepp, (a kormany szigoru rendeletere, erthetoen), hogy Ukrajnaban 2 negativ teszt utan 14 nap kotelezo karantenba kerulnek, 1 teszt (ha negativ, felszallhatnak a repcsire) ideutazas 2 es fel nap , leszallaskor megint egy teszt - negativ! - ezutan a ceg buszaival a ceg altal fizetett szallodaban tovabbi 14 nap karanten, majd megint teszt! Igenam, de ezek a betegek az itteni karanten 12. napjan robbantak be, szoval??? Akkor elmeletileg a 2 het karanten nem is er semmit? Akkor elkepzelheted, hogy orban orrba-szajba teszt nelkul importalja az ukranokat, na AZOK mit hozhatnak be az orszagba? Es akkor egy vakondi, nogradi meg a nemethsziszi ott majomkodik a deli hataron egy 40 centis luknal???
Egy baratnom kulonorakat ad, es egy orvos/sebesz is jar hozza, aki a rendorsegen dolgozik, hatosagi orvoskent. O mondta, hogy nagyon sokan betegek a rendorok kozott is, sokszor a beteg, de tunetmentes rendoroket is be kell allitani szolgalatba, es ezt neki kell lepapirosozni... Szerintem sajnos jol szamolsz - akik azzal foglalkoznak, mint Te is, azoknak ez teljesen vilagos. De az atlagmagyar matektudasa egyenlo kb. a Kekszakallu Wagner ureval, aki konyorog Piszkos Frednek, hogy neki ne beszeljen 25 000 dollarrol, mert annyi penz nincs is, mondja, hogy 600, mert annyirol mar hallott. Amikor a hirekben ropkodnek a milliardos korrupcios tenderekrol a hirek, a Mari neni meg a Pista bacsi el sem tudja kepzelni, hogy mondjuk a nyugdijpenztarbol ellopott 3000 milliard forintbol mesesen talpra lehetett volna allitani az egeszsegugyet. Sokan azt sem ertik, hogy miert nem vezettek be mar az eurot - hat csak azert, mert a most 26 600 forint alapnugdijat kapo nenike rajonne, hogy kb. 75-80 eurobol el havont
SystemError
@karma1: Igen, én régóta nem értem, hogy miért nem úgy kommunikál az ellenzék, hogy mindig levetíti egy családra vagy keresőre a milliárdokat. pl egy 200 milliárdos sikkasztás vagy foci beruházás mindenkinek mondjuk 50.000 HUF-ba került...
Százmilliókat sem értik már és milliárdnál már tényleg nincs viszonyítási alapja senkinek. Főleg nem Borsodban mondjuk..:(

"Ahol en elek, nalunk a megelozo tesztelest vezettek be, oriasi szamban. (5 millio lakosunk van, abbol masfel millio el Aucklandban. Jott egy megmagyarazhatatlan cluster megbetegedes: 4 fos csalad jott haza Rotoruabol (szinten eszaki szigeti udulovaros) es megmagyarazhatatlanul robbant ki rajtuk a betegseg, raadasul egy ismeretlen, ujabb fajtaja. A varost masnap lezartak 3-as fokozatra, - se ki , se be, csak ellenorzo pontokon keresztul, ahol rogton MINDENKIROL tesztet is keszitettek. 4 nap alatt 1,2 millio tesztet csinaltak - es nalunk is orvos- es apolohiany van - de megis megszerveztek. 3 hetig voltak ebben a fokozatban ujra (marcius-aprilisban kezdtunk 4-esen, -az a legmagasabb - majd 3-a, 2-re 1-1 hetre, es most az egesz orszag 1-es fokozaton van - elmeletileg normalis korulmenyek kozott, de minden 50-nel nagyobb esemenyen be kell tartani a 2 meteres tavolsagot. (Stadionokban a szekek at vannak szalagozva, nem ulhetsz oda. Ugyanigy van a tomegkozlekedesen is leszalagozva az ules). Van egy nemzetkozi riasztasi rendszer, ami MINDENKINEK benne van a telefonjaban (ez nem volt kivansagmusor, a kormany tette bele, ha pl. a kornyekeden eros foldrenges van, vagy csak ilyen varhato, vagy cunami, ezeket elore jelzi egy rendkivul eles hanggal. Ez szerintem jo dolog). "

Abból amit leírtál az első hsz-ben, hát csak irigykedni tudok..:) Mindig vágytam Új-Zélandra, mind a természeti adottságai és mind a társadalmi, közösségi együttélés miatt azt gondolom, hogy nagyon jó hely lehet. Ausztráliában éltem gyerekkoromban, de mégis erősen másnak gondolom pl társadalmi oldalról..aztán lehet nem igaz, mert sajnos Új-Zélandra...
SystemError
@karma1: folyt.

..sajnos Új-Zélandra már nem jutottam el. Szóval ez utóbbit csak elképzeltem, hogy nagyon jó lehet de úgy látom ez erősen így is van... :)
karma1
@SystemError: Egyenlore. (Egyebkent valoban egeszen mas!) De sajnos itt is beindultak azok a folyamatok, amiket nem lehet figyelmen kivul hagyni, es ami a populizmus fele viszi el az embereket. Es a kinai erdekek eloretoreset sem lehet figyelmen kivul hagyni! hszi csi ping mindent megtesz, - na meg az itteni kommunista part, akinek most megint sikerult nyernie, a "demokracia jegyeben" - szoval par folyamat azert nagyon rossz iranyba megy. Nagyon rossz latni, hogy itt most tartunk kb. az 1989-es szinten (a politikusok meg nem elegge dorzsoltek, korrupcio szinte semmi, de 3 eve ahogy beiktattak jacindat, egy het mulva mar jelenese is volt a kinai csaszarnal, es amikor onnan visszajott , egyetlen bejelentenivaloja volt csak (miutan megkapta az utmutatast a kedves vezetotol), hogy "Nem lesz ingatlando es a nagyerteku vagyonokat sem adoztatjuk meg" (Kb. 15 evig azon dolgoztak, hogy hogyan tudnak igazsagosabba tenni az adozast, es hogy a gazdagokat hogyan adoztassak meg egy kicsit jobban, amitol a kozteherviseles egy kicsit egyenlobb lenne. Hat nem teheti meg, mert rengeteg kinai erdekeltseg van mar az orszagban, az eszaki szigeten a legjobb farmokat megvettek a kinaiak, majd hagytak a sorsukra -nem folytattak tovabb a viragzo tevekenyseget. Igyanigy befekteteskent megveszik, a hazakat Aucklandban, Wellingtonban, az eszaki szigeten sajat kinai rendorseguk van. (Tiszta "soho" effektus!) es a kinai kedves vezeto morcosan osszerancolta a szemoldoket, hogy nehogy mar megadoztassa a gazdag kinaiak befekteteskent vett tobbmillios ingatlanait minden evben, mert akkor nem leszunk joba. Annakidejen a masik kommunista vezeto , a helen clark az ENSZ-ben megigerte, hogy 2020-ra fegyvermentes lesz az orszag - erre tavaly marcius 15-en megrendeztek a muszlim verengzest, importalt ausztral bunozovel, mir egy het mulva megalkottak a fegyvertorvenyt, bizonyos turelmi idovel: aki X datumig nem adta le a felautomata fegyveret, azt vagy sulyos penz- v. bortonre itelhetik.
karma1
@SystemError: A bunozok meg a legjobb fegyverekkel szaladgalnak! Es persze megint a farmerek szivnak, akiknek muszajbol kell tartani jegyzett fegyvert. (Itt az allatokat lovessel olik meg, de a beteg allatot, vagy a vaddisznot a farmodtol is igy lehet csak tavoltartani) Megjegyezve, hogy fegyverviselesi engedellyel rendelkezo ember meg sohasem hasznalta sem buncselekmenyre, sem balesetokozasra a fegyveret! Fegyvert lopni is eleg nehez, mert olyan szigoru szabalyokat kell betartani, ami szinte lehetetlenne teszi a fegyverlopast!) Szoval, ezeknek is van rendesen bune, csak a nep pont olyan birka, mint a magyar volt 1989-ben es utana is sokaig.
voltmárjobbis
@Maria24s: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Peller Anikó
@karma1: okt 30., 23:25, ezt a wuhani babrálást honnan vetted? Mert valaki megbabrálta az tuti. Az antennájában valóban van egy 12 bázispár plusz betoldás ami a többiekben nincs meg, ami 4 aminosav többletet jelent.

Egyébként ha nem termel a beteg ellenanyagot akkor hogyan gyógyul meg?

Valamint a viruson átesett emberek ellenanyagábol nem keszitenek legyengitett virust több okból is:
- az előbb mondtad hogy nem termelnek ellenanyagot
- az ellenanyagból nem készül vírus, sem gyengített sem másmilyen
- az ellenanyag egy fehérje amit a beteg termel, csak annyi köze van a vírushoz, hogy ellene termelődik.
karma1
@Peller Anikó: A wuhani laborban evekig dolgoztak amerikai szakertok - biologusok, virologusok, haematologusok, jarvanyugyi szakemberek, - es ok baratilag figyelmeztettek a kinaiakat, hogy ahhoz kepest, amilyen anyagokkal dolgoznak a laborban, ahhoz kepest a labor biztonsaga, sterilitasa, lezartsaga es a veszelyes anyagok tarolasa kozel sem biztonsagos. Ezt kb. 2-3 even at mondogattak - kozben nem tortent semmi allapotjavitas a kinaiak reszerol, viszont meguntak az amcsik allando es egyre erosodo kritikajat, ugyhogy kibactak oket a laborbol, es megvontak az akkreditaciojukat az itt torteno kutatasokhoz. Az amcsik innen tudjak, hogy a kinaiak kb. csak 99.9 %-ban felelosek ennek a virusnak a kijutasaert.
Hogy mitol gyogyulnak meg a betegek? Egyenlore 3-4 teoria van ra - de a sotetben tapogatoznak meg eleg szeles teren. Azt viszont mar tudjak, hogy azokat tamadja le konnyen es nagyon durvan, akiknek a szervezeteben meglevo gyulladas van - mert az immunrendszer ennek a gyulladasnak a kivedesevel van elfoglalva, ekozben sunnyog be a covid - ezert jelenleg a japan tudosok a paracetamolt, panadolt es egyeb gyulladasgatlokat tartanak a megfelelo kezelesnek, ill. megelozesnek, hogy mindenki gyalladasmentes, teljesen egeszseges legyen.
Egyebkent pedig errol az amcsi vonalrol a BBC egy egyoras riportmusorabol tudtam meg a reszleteket.
Ebben bemutattak azt is, hogy amikor nyilvanvalova valt a jarvany kontrollalhatatlan kitorese, akkor a kinai elnok nemhogy lezarta volna azonnal Wuhant es az erintett teruleteket, hanem adott 2 hetet arra, hogy aki akar, az ellenorizetlen cimre, (szoval barmifele kovetes nelkul) lelecelhessen a vilag minden orszagaba. Azt a tetu tedrost is megdumalta szemelyesen a kinai kedves vezeto, hogy meg ne verje meg a veszharangot, igy kb. adott ket honap elonyt a jarvanynak, mert a legelso igazolt covidos december 12-en halt meg. Januar 14-en talizott a kinai meg a tedros, a halasztasrt, kezet is raztak. Mindkettot a falhoz, es kivegezni oket.
kereső
@karma1: Ezt a vuhani labort a franciák segitettek megépiteni/kialakitani a kinaiaknak.aztán kiderült, hogy azok a biztonsági előirások, amelyekhez a franciák a tervezés és épités során ragaszkodtak- elmaradtak. A vuhani labor nem biztonságos járvábnyügyi szempontból sem. - a franciák ki is vonultak a további együttműködésből.Amit @Peller Aniko irt, az azért nagyon érdekes- az amerakiak kezdettől fogva mondják, hogy a C19 nem "természetes" virus.
karma1
@kereső: En is ezt allitottam - miutan ezt megerositette egy kozeli rakkutato baratunk is, aki elmondta, hogy eppen ezert sohasem lesz ellene vakcina, mert nem termeszetes. O is most azon dolgozik egy nemzetkozi nagyon sok tudosbol allo csoporttal, hogy masfele megkozelitesbol talaljak meg az ellenszert. Erre mondtak, hogyha ilyen hireket fog valaki terjeszteni, akkor az remhir. Holott meg nem az. De ha ezt igy barki is megerositene - vagyis hogy ez egy mesterseges virus,- akkor az egesz vilag beragna Kinara - mondjuk igy is - es abbol siman vilaghaboru lehetne rovid uton. Sajnos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.