A miniszterelnök szerint eljött a pillanat, hogy erőből kell betartatni a szabályokat.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Ma reggeli gyorshír: Elkezdték árulni a jegyeket a magyar-izlandra. Izmozunk, more?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Ma reggeli gyorshír: Elkezdték árulni a jegyeket a magyar-izlandra. Izmozunk, more?
Qqberci
Már azt hittem, lemond a csútkány...
Jozefina
Bolond lukból bolond szél fúj szokták mondani!!! Az influenza elleni védőoltásokat sem adják el a gyártó országok, hát még ha neten lesz corona elleni vakcina, azt meg pláne nem fogják eladni. Egyetlen lehetőség le talán, ha az EU-n belül lesz vakcina, akkor az EU auz el fogja osztani és ebből fog annyi jutni, hogy a fidesz-kdnp bagázs beoltassa magát!!! Jó lenne ha a riporter márciusban visszatérne a kérdésre!!!
kereső
Pofázol, pofázol, pofázol a semmiről.Majd akkor szólj, ha lezárod az ukrán, a román határt minkét irányba. Majd akkor szól, ha betiltod a nyilvános foci meccseket. Majd akkor szólj, ha azonnal-és visszamenőleg megemleted az orvosok, a szakápolók és a többi eü. dolgozó bérét. Majd akkor szólj, ha nem Isteni fizetség fejében akarod az orvostanhallgatókat szürésre kivezényelni. Majd akkor szólj, ha az átvezényelt eü. dolgozók lakhatását te oldod meg, és fizeted nekik a távolléti dijat +-ban. Soroljam még?? Majd akkor szólj, ha nem a pécsi fociakadémia kap 800 millát az eddigi1,2 milliárd -ra, hanem a digitális oktatásra - a szegénységben élő gyerekek internet és eszközellátására. És majd akkor szólj, ha mindenkinek jut védőoltás. Majd akkor szólj- ha nem propagandát hirdetsz, hanem el kezdesz kormányozni- és kormányzás cimszó alatt nem lopsz, és nem fosztatod ki az országot az orosz, török, arab "üzleti" haverjaiddal. Majd akkor szólj, ha felszólitod erdogant, hogy ne uszitson egy európai állafő ellen, majd akkor szólj ha felszólitod az azeri diktátor barátodat fejezze be az örmény keresztények gyilkolását. Na akkor szól- addig meg jobb lenne hallgatni.
tudode
Már megin jön az újvilágával!
.
Azzal együtt, hogy mesterműve volt, és annak isszuk a levét, hogy
.
Magyar KÖZTÁRSASÁG
Élt:
1989.10.23 12:00:00-tól 2011.12.31 23:59:59-ig.
______________________________
.
..Ennyi, a többi az csak ráadás!..
kereső
@tudode: "Micsoda ésszel kormányozzák ezt a szerencsétlen országot? Miért bolondítanak itt bennünket s miért nem mondják meg nyíltan, hogy szántszándékkal nyomorítják el itt mindenkinek az életét, aki nem mágnás, püspök, ispán, inas, kerítő vagy kokott? Mit csináljon a tanítónő, akinek csak diplomája van, de reménye nincs? Mit csináljon az állástalan tanár, jogász, műhelytelen iparos s annyi más szomorú elbolondítottja ennek az országnak? Nagy fölfordulás lesz ebből, ha ebben az országban minden meg nem változik." (Budapesti Napló, 1907.)Ady Endre
balos
@Peller Anikó: Anikó!Békében megvalósítják a nép írtást,mert a nemzetes urak már Csak ilyenek!
legott
Orbán elbukott !!!
A nemzeti konzultáció, vagyis a fideszes fattyúk (identitászavaros gecik, akiknek most találják ki, hogy honnan származnak valójában, vagy nem valójában - vagyis fattyúk) elbuktak !!!
tudode
@kereső: .
Erre, és mindenre majd a történészek adják meg a választ, miután az ország kinőtte a volt fiatal demokraták selejtjeit.
.
Volt már példa a történelem folyamán, hogy a kommunikációs gépezet a néphülyítés magas iskolája, a művi félelemkeltés
.
---- Még többet szánnak kommunikációra: 150 milliárd mehet kormányzati kommunikációra
.
hvg.hu/gazdasag/20200220_A_propagandavonaton_nincsen_fek_150_milliard_mehet_kommunikaciora
------------------------------------
...
Addig amíg bennszülötteket meglehet venni pénzért, addig folytatódhat ez a tragikomédia!
Clavigo
@kereső: Kész csoda,,hogy Ady Endre még nem került tiltott listara...
Clavigo
@tudode: Ez a konda sosem volt " fiatal demokrata "... Fiatal még csak,csak...
kokopelli
Valaki azt találta mondani:"Amennyiben egy "kupi" ß@rul megy,akkor nem a bútort kell lecserélni!"
legott
2022-ben lesz majd egy hétfői nap, amikor új világ kezdődik.
Clavigo
@kereső: Asszem,,,Ady Endre is már Soros- ügynök volt...
kereső
@Clavigo: A biz a.A legnagyobb- és ahogy sok-sok sorát olvasom Nostradam elbújhat mellette. Ki gondolta volna, hogy száz évre előre meg tudja mondani, hogy milyen lesz az ország, vagy mi léptünk hátra ennyit??
tudode
@Clavigo: .
És a moslékzabáló népnek azok kellenek, akik még a sajátjaikat sem kímélik, ha nem fújnak velük egy követ, mint pld. Fodor Gábor, Ungár Klára, Illés Zoltán, csúcs volt ahogy Simicskát is elnémították, aki sugármérővel szerelkezett fel, mert jobban ismerik ezeket, mint a saját anyjuk, hogy mire képesek azzal az összebarkált, talán 2,2 millióval!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.