3286 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 71 413 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 65 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 1699 főre emelkedett, 17 953-an pedig már meggyógyultak.

Drámai mértékben emelkedik a halottak és a fertőzöttek száma Magyarországon

Az aktív fertőzöttek száma 51 761 fő. Az aktív fertőzöttek 27 %-a, az elhunytak 34%-a, a gyógyultak 28%-a budapesti. 3753 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 267-en vannak lélegeztetőgépen – írja a koronavírus.gov.hu.

A halálozások számát tekintve keddi volt az utolsó rekord, akkor 63 ember halálát hozta nyilvánosságra a hivatalos honlap.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
@vacsi: Mert éppen az ellenzék volt az, aki (miután már sorra jöttek a hírek a horvátországi vírushelyzetről) még gyorsan kinyitotta a határt a, mondván: ""Boldogtalan a magyar, ha évente legalább egyszer nem láthatja a tengert!"". Mert a haveroknak (is) ki kellett még egy kicsit menni ""borkaizni"". Vagy lehet, hogy ezt nem is az ellenzék mondta? Ahogy a határok átjárhatóságának ellenőrzése, minden figyelmeztetés ellenére, sem az ellenzék dolga? Netán az a rossz, aki szól érte vagy az, aki ennek ellenére mégis észnélkül megcsinálja?
Vagy a fentiek netán mégis kormányzati intézkedéseket feltételeznek? Még az ellenzék furcsasága mellett is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Giovanni Alba
@sgl: 11:52 Gondolod, hogy siki fel tudja fogni, hogy ez neki (is) szólt?
dr. prédikátor
@vacsi: vigyázz nagyon az eszedre, mert amilyen okos vagy még a végén ellopják!!!
Yoda69
@vacsi: A kormány 2/3-dal bármit megtehet. Nem kell az ellenzékre várnia. orban elcseszte a védekezést. Meg a mai napig sem tesz semmit csak látszat intézkedéseket. Ezért egyértelműen a kormány a felelős a felporgo járványért. Es, ami meg undorítóbb az egészben, hogy a járvánnyal takaródzva a mai napig lopjak az Uniós pénzt es magyar adófizetők penzet. Lasd, lelegeztogep mutyi, maszk mutyi, vakcina mutyi.
vacsi
@Yoda69: Végül is, mindenkinek magára kell vigyáznia!
Yoda69
@vacsi: Na persze, de amikor a kedves vezetőtől azt latjak, hogy maszk nélkül osztja az észt, meg tízezres meccseket szervez, akkor ne sokat várj az egyszerű polgártól. Főleg ha fideSS birkáról van szó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.