Elhunyt 65 többségében idős, krónikus beteg – közölték a kormányzati honlapon pénteken, azonban a 444.hu észrevette, hogy az áldozatok között két 34 éves férfi is van.

A 444 hozzáteszi, hogy egyiküknél asztmát és epilepsziát tüntettek fel alapbetegségként, míg a másikuknál semmit,

azaz a jelenlegi információk szerint nem volt ismert krónikus betegsége.

A pénteki adatok egyébként is a járvány elszabadulását jelzik itthon, egyetlen nap alatt 556 ember került kórházba, miközben az elvégzett tesztek közül minden ötödik lett pozitív. Ez az érték nagyon magasnak számít, a WHO ajánlása szerint 5 százalék alatt kéne lennie a pozitív teszteknek ahhoz, hogy ellenőrzés alá lehessen vonni a járványt – teszi hozzá a lap.

Forrás: 444

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Szegények, nyugodjanak békében a családjaiknak részvétem.
SystemError
Majd vessük össze a halálozások korosztályos eloszlását más országokkal is.. Nem vagyok róla meggyőzve, hogy nem az ellátatlanság az oka ennyi fiatal halálának. Nálunk ugye az kerül képbe, aki már eleve nagyon szarul van és utána jön csak az átlag magyar EÜ minősége járvány idején .. A legnagyobb baj, hogy szerintem emiatt sokan már nagyon késő stádiumban kapnak emiatt érdemi ellátást, de biztos tele voltak alapbetegségekkel. A kedvencem a "depressziós" megjelölés...

Dr. 01Gyilkos úr mindenkit megment!
vacsi
@SystemError: Engem igazából az borzaszt el, hogy a koronavírus elleni küzdelem - amit alapvetően helyeslek - sok fiatal halálát is okozhatja, a rendszer borulása miatt. Mint pl. a vásárosnaményi vakbélgyulladás miatt meghalt 19 éves fiatalember!
SystemError
@vacsi: Hát már az első hullámnál is ez egy evidencia volt, hogy nem maga a covid a szörnyű, hanem amikor egy hidek laktanyába basznak le egy szétnyitható ágyra haldokolni, mert nincs más már..
Maria24s
Szeretne egy lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
Julliteria
❣️ F­i­­a­­­t­a­­l­­ p­u­n­­c­­­i­m m­­i­n­­­d­­e­­n ­­­n­e­­­d­­v­e­­­s­­­! F­­o­­­t­­ó é­­­r­t­­­é­k­­­e­­l­­é­­s­­e ­­­-­­­ photo0760826.es17.club

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok