A DK perelte ki Hegedűs Zsuzsa költéseit.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
nem ez a gond, hogy ennyit fizet, hanem az, hogy nem a több milliós fizetéséből, hanem pofátlanul a hivatal költségére vették meg neki!!! =))
Giovanni Alba
@RonaGyuri: Szerintem nem az a baj, hogy lop, csal, hazudik, hanem az, hogy ezt abban a körben teljesen természetesnek veszik. Hol van a felháborodás? Hol van a kézlevágás követelése? Hol van a megvetés, a kiközösítés? Kirúgták már, kötelezték az anyagi kár megtérítésére? Elindult már a felháborodott tömeg az igazságtételért tüntetve?
Aki kinevezte, elvileg felelős érte. Ég a pofája rendesen?
Vagy pedig csordogál minden a maga medrében, visszafelé mutogatás, megerősödő a csaholás a "horribilis mértékű" áramlopásról, mindegy, hogy az mennyire hihető.
Plebejus kormányzás, minimális bürokrácia ... persze, meg a Hadházy táblája.
Giovanni Alba
@sgl: Ez is jó, de most a másikra gondoltam, amit állatorvosként mutatott fel :-)
Nessy
@RonaGyuri: Kellett a munkájához! Kontraszt nélkül nem tudja érzékelni a szabolcs, vagy borsodi ki falvak szegényeinek a sorsát a közmunkából. Ami egy családból egy fő, de csak ha jóba van a polgármesterrel!
Giovanni Alba
@sgl: Köszönöm szépen. Ez az a mondat, ami illik a mondandóm végére.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.