Talán attól tart, hogy ebben az esetben nem sok jutna Magyarországnak? ... Levélben fordult az Európai Unió jelenlegi, valamint a jövő évben az elnökséget betöltő országok házelnökeihez Kövér László, kérve, vessék latba személyes tekintélyüket annak érdekében, hogy a júliusi EU-csúcson megkötött megállapodás ne egészüljön ki olyan eljárásrenddel, amely "megteremti az egyes tagállamokkal szembeni politikai zsarolás lehetőségét"... Kövér László az MTI-hez pénteken eljuttatott levelében hangsúlyozza, hogy bár a megállapodást minden tagállam parlamentjének ratifikálnia kell, azt magyar részről lehetetlenné teszi, ha az Európai Unió Tanácsa olyan szabályozást fogad el, amely a Lisszaboni Szerződés burkolt módosításával - "a jogállamiságra hivatkozással, de éppen a jogállamiság alapelveivel ellentétes módon - megteremti az egyes tagállamokkal szembeni politikai zsarolás lehetőségét".

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
fosol mi pápai kanász tapló köteles hogy jövőre nem tudtok majd eleget lopni!!!
voltmárjobbis
sgl, dr. prédikátor: nincs mit hozzátennem! Azt írtátok, amit én is írtam volna!
Giovanni Alba
Na most laca, akkor definiálva van a jogállam fogalma, vagy nincsen definiálva? Ha "báncsák a kormányt" akkor tudjuk mi az, ha "a brüsszeli bürokraták, azok a sorosbérenc libernyákok" hivatkoznak rá, akkor nem is tudjuk mit is jelenthet, elveszett a lexikon, és különben sincsen benne ilyen fogalom.
Egyre mélyebbre ássák magukat az emésztőgödörben, és nem értik, nem fogja át a tudatuk, mit is művelnek.
RonaGyuri
@Giovanni Alba: nem csak a jogállamról vannak téves képzeteik, de a zsarolásról is!!! =))

Egyfelől ugye az előírások be nem tartása miatt nem adni jutalmat, nem zsarolás, másfelől mindeközben Szájjártató rendszeresen fenyegeti pl. Ukrajnát!!! =))
Clavigo
Lacus,,,,Tőled Pápán okádott mindenki... Én is,te győkér állat. Mindenhol letagadom,,hogy ismertelek ,,te szutyok senki...
tudode
Azért ehhez rinocérosz orcát kell viselnie annak/azoknak, akik belepiszkítanak az EU tányérjába, oszt" továbbra is jót akarnak belőle falatozni!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.