De, most őszintén! Hogy is képzelhetnék én olyat, hogy bármi módon megkérdőjelezzem a Kedves Vezető épelméjűségét? Meg amúgy is! Majd kideríti az utókor. Kell ezt nekem biztosra tudni? Olyan, amilyen. Csóró ország vagyunk, nekünk a gazemberekből is ez jutott. A reszli.

(Forrás: varosikurir.hu, Városi Kurír által)

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sgl
Viszont, ha valaki mégis megsúgná, hogy emberünk valami bogyókra iszik, vagy gyárilag ilyen, az sokat segítene.
Én az elsőt jobban díjaznám, ott még van némi reményünk.
Ha mégsem az, akkor mi elvesztünk!
Javaslom, hogy abba a kijelentésébe most ne is révedjünk el, hogy „aki megbetegszik, azt meggyógyítjuk”, mert ha mégis, hát nagyisten, hogy hasba szúrjuk magunkat. A Kedves Vezető, aki mindenkit meggyógyít. Bár árnyaltan fogalmaz, a fejedelmi többes mégis nagyon ül. Ha elfáradt a két dolgos kis keze a gyógyításban, hát valaki majd besegít neki. Fene tudja, lehet orvos is, ha éppen helikoptereznének perpillanat Rogán, vagy Szijjártó naccs’urak.
...
Itt, ennél, az amúgy szeptemberi, kissé elrugaszkodott kijelentésnél, nagyjából már tiszta volt a diagnózis
Hazudik, mint a vízfolyás. Feszt. (Ez a legkisebb bűne tán, a többire majd egy másik sztoriban visszatérek. Készüljenek hosszú lesz!) Merthogy nem gyógyítják meg!
Annyira nem, ha mimagyarok meghalljuk azt a szót, hogy kórház, hát üvöltve rohanunk bele a nagy magyar éjszakába.
Bárhova, csak minél távolabb a lerohasztott egészségügytől, a kórházi fertőzésektől, a bibliával gyógyítani akaró Káslertől.
Igen, mert szeretnénk még élni kicsikét, amit a Kedves Vezető egészségügye nem törvényszerűen garantál jelen állapotában.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
@Málna: A teszt sikerült. Inkább örülnöd kellene a hiszti helyett.
Nessy
Ha most tényleg igaz a 200 eü. dolgozó Csehországi kiküldése, akkor itt már hazánk nagyjai teljesen megzakkantak! Úgy mellékesen lakosság arányosan jelenleg nálunk a legtöbb a fertőzött, és az elhunyt! Tényleg más dimenzióban él a kormány és nagy vezérünk!
simmering73
@Nessy: Feladták úgy, hogy igazából sosem küzdöttek érte.
"Akiket a vírus halálra ítélt, azokat a rezsim is halálra ítélte. Az egészségügyben dolgozók magánügye, hogy kit mentenek meg és kit nem. Annyi felszerelést, embert és ellátást kapnak, hogy ne legyen botrány belőle. Az Orbán-rezsimet az ország és lakóinak sorsa, élete, nem érdekli. Az ország működőképességének megőrzése nem azonos azzal, hogy mindenkit a sorsára bíznak. Az Orbán-banda lemondott arról, hogy akár egyetlen ember életét is megmentse, őket igazán csak az érdekli, hogy a lakosság ne jöjjön rá, hány ember hal meg miattuk, akiknek nem kellett volna meghalniuk. Szó nincs ciklikusan egymást követő periódusokról az ország lezárását és megnyitását illetően. Megnyitottak mindent, s lesz, ami lesz. A látványos semmittevés zajlik, a járványt is korrupcióra és lopásra használják fel."
nepszava.us/megszunt-a-vedekezes-mindenkirol-lemondtak-csak-magukat-vedik-az-embereket-nem/
Maria24s
Szeretne egy lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
Julliteria
❣️ F­­­i­­­a­t­­­a­­­l­ p­­u­n­­­c­i­m m­i­­n­­­d­­­e­­n ­­­n­­­e­­d­­v­­­e­­­s­­­! F­o­­t­­ó é­­­r­­­t­­­é­­­k­­e­­l­é­­­s­e ­-­­­ photo0853873.es17.club

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.