De, most őszintén! Hogy is képzelhetnék én olyat, hogy bármi módon megkérdőjelezzem a Kedves Vezető épelméjűségét? Meg amúgy is! Majd kideríti az utókor. Kell ezt nekem biztosra tudni? Olyan, amilyen. Csóró ország vagyunk, nekünk a gazemberekből is ez jutott. A reszli.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

teuton
@sgl: Egy kis kiegeszites hivatalos, pontos statisztikaval, mert a penteki radios predikacio es kiralyi medai pontos adatokat nem közöl. A "kiraly" csak annyit mind, hogy "mi jol allunk", meg "kevesebb a halott, mint Nemetorszagban". (Azt nem tudhatja a videki fideszbirka, hogy Nemetorszag lakossaga 9x annyi, mint Magyarorszage, tehat ezek szerint a halottak szama is 9x annyi kellene legyen. De nem annyi!!!)
Tehat összehasonlitas friss, okt. 30.-i adatokkal:
- Berlin TENYLEGES lakossaga több, mint 3 millio, Magyarorszage TENYLEGESEN kb. 8,5 millio. (Csak tenyleges szamokkal lehet szamolni, nem PAPIRON magyar allampolgarokkal, akikböl több, mint 1 millioan külfödön elnek!)
- A fertözöttek szama 100ezer lakosra vetitve kevesebb.
- A halottak szama a fertözöttek aranyaban ÖTSZÖR kevesebb, mint Magyarorszagon!!!
Eleg ennyi???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Málna
@sgl: Hű, bakker...ez így nehéz lesz...
Az mire jó, amit az előbb kérdeztem, hogy bemásolod a cikk egy részét. És ennyi a kommented.
simmering73
@Málna: Tesztelte, hogy észreveszi e valamelyik fidióta. Ez nem PCR teszt, ez egy FBT teszt (Fidesz Birka Teszt).
Málna
@simmering73: Köszi, de feleslegesen vergődtök, én tényleg egy értelmes, logikus válaszra várok. Gondolom, már megint hiába...
simmering73
@Málna: A teszt sikerült. Inkább örülnöd kellene a hiszti helyett.
Nessy
Ha most tényleg igaz a 200 eü. dolgozó Csehországi kiküldése, akkor itt már hazánk nagyjai teljesen megzakkantak! Úgy mellékesen lakosság arányosan jelenleg nálunk a legtöbb a fertőzött, és az elhunyt! Tényleg más dimenzióban él a kormány és nagy vezérünk!
simmering73
@Nessy: Feladták úgy, hogy igazából sosem küzdöttek érte.
"Akiket a vírus halálra ítélt, azokat a rezsim is halálra ítélte. Az egészségügyben dolgozók magánügye, hogy kit mentenek meg és kit nem. Annyi felszerelést, embert és ellátást kapnak, hogy ne legyen botrány belőle. Az Orbán-rezsimet az ország és lakóinak sorsa, élete, nem érdekli. Az ország működőképességének megőrzése nem azonos azzal, hogy mindenkit a sorsára bíznak. Az Orbán-banda lemondott arról, hogy akár egyetlen ember életét is megmentse, őket igazán csak az érdekli, hogy a lakosság ne jöjjön rá, hány ember hal meg miattuk, akiknek nem kellett volna meghalniuk. Szó nincs ciklikusan egymást követő periódusokról az ország lezárását és megnyitását illetően. Megnyitottak mindent, s lesz, ami lesz. A látványos semmittevés zajlik, a járványt is korrupcióra és lopásra használják fel."
nepszava.us/megszunt-a-vedekezes-mindenkirol-lemondtak-csak-magukat-vedik-az-embereket-nem/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.