A miniszterelnök a reformáció emléknapján közölte, hogy a kormány ezután is kész a református egyház mellett állni.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Egy korsó hideg barna
Orbán Viktor: a kereszténység nem a múlt, hanem a jövő.
Igen viktor! Hamarosan megélheted a kisebbségi keresztény létet a baráti Azerbajdzsánban!
Gazella
Ostoba megszólalt!! A kereszténység a múlt s a jelen!! De jobb ha nem véded őket hisz a pedofil zöm innen ered... meg a ki ha nem én gazdag ürgéknél.! De jobb ha kussban lettél volna!! A napokban bakiról bakira halmozod az elmebeteg gondolataidat!!
Nessy
Egyetlen vallás sem örök! Az, hogy nálunk most intenzívebb a hittérítés mint pár száz évvel ezelőtt, nem jelent semmit. A státusz kereszténység nem azonos a valódi kereszténységgel. Ők csak beszélnek róla, de nem úgy élnek! Sőt!!
teuton
Viktorka, a MULT az a parttitkar apad-anyad es TE, mint KISZ-titkar! A reformaciot pedig Luther inditotta el, aki nem reformatus, hanem evangelikus! A reformatusok Kalvintol indultak, aki MIGRANCSkent erkezett Genfve, es ott egy terrorrezsimet vezetett be, a sajat vallasi ellenfeleit maglyara küldve! (Pontosan 54 halalos itelettel. köztük Michael Servetus)
Az pedig csak mellekes dolog, amit a csuti bugris nem tud, hogy a reformatusok nem kereszTenynek, hanem kereszTYennek, nevezik magukat, ezzel elhatarolodva a katolikusoktol...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.