Lopás miatt keres két nőt a X. Kerületi Rendőrkapitányság.

Fiatal lányok loptak pénztárcát egy budapesti üzletben – videón a pofátlan cselekedet

Október 9-én, 18 óra körül, Budapest X. kerületében, egy Sibrik Miklós úti szupermarketben két ismeretlen nő ellopta az egyik vevő bevásárlókocsijából annak pénztárcáját – pénzével, irataival és egy pár aranyfülbevalóval együtt.

A feltételezett elkövetőkről az üzlet kamerái felvételt készítettek.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható nőket felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.​

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Namely
@Szeparepa2: De azért elég érdekes, hogy ismét két cigány "jutott el arra a mélypontra", hogy lopniuk KELLETT. :D valahogyan ugyanúgy lopniuk "kellett" a maszop alatt is, előtte is, lopniuk kell Szlovákiában is, és érdekes, de amikor kijutnak Angliába, Németországba, ott is lopniuk KELL.
Nem tudom eldönteni, hogy ennyire ostoba vagy, esetleg másokat nézel annyira ostobának, hogy a kretén dumádat beszopják.
:DDDDDDDDDDDDD
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@Szeparepa2: no, akkor ugorj neki gyorsan ...az erőszakos bűncselekményeket kik követik el...? kikre jellemző a rablás...,a késelés... soroljam még???
Málna
Azért mekkora gátlástalanság kell ahhoz, hogy így elemeld a pénztárcát mások orra előtt. És akkor csodálkoznak, hogy nem vesszük őket emberszámba.
Pálinkás Pál
@Szeparepa2: nem vitatkozok veled, felesleges...elmész egy böribe ,és körülnézel...zsúfolva cigókkal...USA-ban nagy többségben fekákkal ,mekákkal...ha ügyes vagy ...a neten találsz rasszok szerinti kimutatást...
Aki Én
@Málna: Tényleg elképesztő gátlástalanság. Pont, ahogy a legfelsőbb körökben. Ugyan az a módszer, csak sokra már törvényt is hozott a nemzeti-vajda, és még ennyi veszélyt sem vállal. Ezek a ,,lányok" legalább vállalnak némi lebukási kockázatot, rögtön ítélő tömeget.
Szomorú dolog ez.
Pálinkás Pál
@Szeparepa2: a "ha" val kezdődő mondatoknak semmi értelme a való életben!! ha gettóba születtél volna...bla...bla...bla...mivel nem oda születtem,így felvetésed teljesen értelmetlen!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.