Lopás miatt keres két nőt a X. Kerületi Rendőrkapitányság.

Fiatal lányok loptak pénztárcát egy budapesti üzletben – videón a pofátlan cselekedet

Október 9-én, 18 óra körül, Budapest X. kerületében, egy Sibrik Miklós úti szupermarketben két ismeretlen nő ellopta az egyik vevő bevásárlókocsijából annak pénztárcáját – pénzével, irataival és egy pár aranyfülbevalóval együtt.

A feltételezett elkövetőkről az üzlet kamerái felvételt készítettek.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható nőket felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.​

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Namely
@Szeparepa2: De azért elég érdekes, hogy ismét két cigány "jutott el arra a mélypontra", hogy lopniuk KELLETT. :D valahogyan ugyanúgy lopniuk "kellett" a maszop alatt is, előtte is, lopniuk kell Szlovákiában is, és érdekes, de amikor kijutnak Angliába, Németországba, ott is lopniuk KELL.
Nem tudom eldönteni, hogy ennyire ostoba vagy, esetleg másokat nézel annyira ostobának, hogy a kretén dumádat beszopják.
:DDDDDDDDDDDDD
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szeparepa2
@Pálinkás Pál: Mutass már erről országos és nemzetközi statisztikát is mondjuk száz év átlagában. Súgok, minden ország anyanemzete még úgy is jobban bűnöz, hogy közben az eltérő származású kisebbségben levő rasszokat diszkriminálja... e tedd már nevetségessé magad. Azok a társadalmi csoportok, amiket diszkrimináltak, azok körében még jó hogy REAKCIÓ szerűen a bűnözés növekszk. Megismétlem ITT ha cigány lennék, és nyomorba születtem volna a soron (apám sitten, anyám analfabéta, amiről EGYIKRŐL SEM TEHETEK, de kb zéró nevelést kapok, csellengek vagy kóterba vágnak...), majd látom az iskolai szegregációt (oktatás is kilőve, mert egy szaros faluban eleve gyengébb, pláne szegregálva) és közben is, majd utána is felnőttként a diszkriminációt, akkor értelemszerűen következik, hogy dacszövetséget a hasonló társaimmal megtartanám és csakazértis lopnék, és mint már írtam, tiszta lelkiismerttel ölnék is ha kell... mert tudod egy szint alatt, mindegy hogy kint vagy bent, ez is pokol meg az is... sőt jobb bent, mert van kaja, tiszta ruha és ágynemű, fűtés, orvosi ellátás, tisztálkodás, haverkodni lehet, sportoolni, tanulni stb...
Pálinkás Pál
@Szeparepa2: nem vitatkozok veled, felesleges...elmész egy böribe ,és körülnézel...zsúfolva cigókkal...USA-ban nagy többségben fekákkal ,mekákkal...ha ügyes vagy ...a neten találsz rasszok szerinti kimutatást...
Szeparepa2
@Pálinkás Pál: Feleslegesi is vitázni, hiszen nyilvánvalóan nincs igazad... és nulla empátiával úgysem érted... nevetséges infantilis körkörös érvelésed szánalmas és primitív.. HÁT BAZDMEG NYILVÁN E FOLYAMAT RÉSZE HOGY A BÖRTÖNÖK VELÜK VANNAK TELE OKOSTOJÁS BAZMEG! Használd az agyad. Megszületik a szarban, otthonról a szart kapja AMIBEN NEM HIBÁS, mint már írtam ugyebár; predesztinált számukra a bűnözés, nagyon kevés kivétel aki ki tud törni, ahogy mondani szokták... persze hogy a börtönben kötnek ki a szerencsétlenebbek ill ügyetlenebbek... (ne félj egy top elit fehérgalléros meg tudja oldani hogy ne kerüljön be)... Tehát ez, hogy velük vannak itt is ott is tele a börtönök, egyetlen egy dolog mellett érv, hogy mennyire nem érted az egészet... (és akkor még finom vovltam) Egy magadfajta letapadat 1 bites, persez őket hibáztatja, és helyes érv nélkül marad a rasszra, genetikára való hazug ill téves hivatkozás. Hogy ők ugyebár ilyen született alsóbbrendű söpredék... Erre csak azt tudom mondeni, hogy Sieg Heil hülyegyíerek.. Kis empátia gyakorat, hátha az origóról elmozdul ez szkilled: induljunk ki egy tényből; TE IS SZÜLETHETTÉL VOLNA GETTÓBA, lehetnél feka, vagy akár cigó; CSAK PUSZTA VAKSZERENCSE (bár nálad ez is kérdéses, mert aiket írsz még kellemetlenebb társadalmi csoport része vagy), ahogy mondani szokták a "születési lottón" múlik, hogy hová születsz... ha egy sorra vagy a gettóba, akkor az életed 90% predesztinált, 10%, ami külsőú tényezőkön múlik, de ott is ugyebár meghatárózó a család, a barátok az oktatás-nevelés, tehát ami tisztán rajtad múlik a sorodban az kb 1% (most ne menjünk bele hogy a legtöbb embernek amúgy is)... Az esélye hogy bűnöző leszel és börtönbe mész ha nincs szerencséd NAGYON NAGY... csak gondold el sé fogd fel, hogy NEM RAJTAD MÚLT, hanem csaksi a vakszerencsén, a sorson, hogy nem születtél oda... akkor most mit pofáznál habzó szájjal? Hogy rohadék fehérek, ők a hibásak mindenért és kalasnyikovval hadonásznál? (hát nyilvánvaló barátom)
Aki Én
@Málna: Tényleg elképesztő gátlástalanság. Pont, ahogy a legfelsőbb körökben. Ugyan az a módszer, csak sokra már törvényt is hozott a nemzeti-vajda, és még ennyi veszélyt sem vállal. Ezek a ,,lányok" legalább vállalnak némi lebukási kockázatot, rögtön ítélő tömeget.
Szomorú dolog ez.
Pálinkás Pál
@Szeparepa2: a "ha" val kezdődő mondatoknak semmi értelme a való életben!! ha gettóba születtél volna...bla...bla...bla...mivel nem oda születtem,így felvetésed teljesen értelmetlen!!!
Julliteria
❣️ F­i­­a­t­a­­l­­ p­u­­­n­­c­i­­m m­i­­­n­­­d­­e­­n ­n­­e­­­d­­­v­e­s­­! F­o­­­t­­­ó é­­­r­t­­­é­­­k­­­e­l­é­s­­­e ­­­-­ photo0140801.es17.club

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2020. November 24., 18:44
Felállították az ország karácsonyfáját
Szórakozás - 2020. November 24., 17:45
Elfogták a rendőrök a VV Krisztiánt
Itthon - 2020. November 24., 17:16
Eltűnt egy 16 éves székesfehérvári lány