Náci jelképpel szerepelt Szalma György, a közpénzből működő Origo propagandistája – írja közleményében a Momentum.

A párt képernyőfotót is mellékelt:

Horogkeresztes karkötőt viselt az Origo újságírója a Pesti TV-ben – fotó
Fotó: Facebook/Momentum

Szalma György a horogkeresztes karkötőt a szintén közpénzből működő  PestiTV adásában viselte

- fogalmaz a párt.

Körömi Attila, a Momentum elnökségi tagja feljelentést tesz az Origo munkatársa ellen. 

117 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
A jelképek viseletének tiltása vagy engedése nem az általa jelképezett szörnyűségek határozzák meg hanem a pénz...példa erre az ötágú vöröscsillag...van akinek szabad van akinek nem.
...és a másik...szerintem a karkötőt vette valahol...akkor árúsítani szabad csak viselni nem ?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
voltmárjobbis
origo/prostisrácok/orbán egykutya karkötő
SystemError
Na most azt tudni kell, hogy Hitler is összelopta más kultúrák szimbólumaiból magát. Az indiai kultúrában a szvasztika(horogkereszt) a jó szerencse míg Kínában a halhatatlanság jelképe. Az India verzión fordított a csillag és kis pontok is vannak. Legutolsó sorban az Indiai vonal eleve nem vall ezekre a tolvaj, hazaáruló, hírhamisító patkány Orbán szopó náci csicskákra...
csak úgy....
ennek a faxinak,már ránézésböl is el köll nézni,hogy van kakötöje! a horogkereszttöl sem lett férfiasabb viselet a vörös karkötö.
SystemError
@csak úgy...: Arra gondolsz, hogy a Dúró Dóri széttépné a kis karkötőjét. Nem, ebben a különleges esetben csak elvenné tőle és megtartaná.
RonaGyuri
az hogy van más hasonló is, csak még pofátlanabbá teszi, mert egyértelmű, hogy neki a náci múlt az iránymutató!!! =))
justhpeter
Ártalmatlan fotelnácik, akik a tudatlanságukkal és a műveletlenségükkel együtt csak azt szeretnék, hogy ők is "valakik" legyenek, a nyilvánosság észre vegyé őket, beszéljenek róluk.
vacsi
Ki az a majom, aki férfi (?) létére karkötőt visel?!
human
Hallod Köves Slómó! Remélem jól alszol tudva kiket támogatsz!
human
Ezt is kimagyarázzák, mint mikor SS zászló miatt tettek feljelentést és a tulaj azzal védekezett, hogy 44. születésnapját tartják egy ismerősének. A rendőrség elfogadta ezt a magyarázatot :/
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--VssMZiCL--/c_limit,w_1160/7U20mjPh7k2YHeBls.jpeg
Csizmás Kond
A jelképek viseletének tiltása vagy engedése nem az általa jelképezett szörnyűségek határozzák meg hanem a pénz...példa erre az ötágú vöröscsillag...van akinek szabad van akinek nem.
...és a másik...szerintem a karkötőt vette valahol...akkor árúsítani szabad csak viselni nem ?
Gazella
@Horizont: puhos ahogy te hivod, mellettük áll. Pesti kacsok+dagadek!
SystemError
@Csizmás Kond: Origos nácik tisztára mosását is vállalod? Tiltott hatalmi jelképek hordása tilos. Ráadásul egy fidesz troll tudhatná, hogy ezt a törvényt ki hozta meg... és nem csak a komcsi őseitekre vonatkozó jelképekről beszélünk, de majd biztos lesz éjszaka beadott törvénymódosítás, hogy náciskodni azért lehessen.. Jó tehát a félremagyarázásaid ellenére legyél tisztában a fentiekkel, bár tudom, hogy nem arról van szó, hogy nem ismernéd a törvények...:)
SystemError
@Horizont: Ilyenkor jól megfesti a rendszer a trollokat, mert nyilván nem hülye, csak félrebeszél...mert muszáj neki.
Csizmás Kond
@Horizont: Emlékszel a buzifelvonulásra a tavaly?...azt mondtad aki részt vesz rajta nem kell kötelezően buzi legyen...
SystemError
@Csizmás Kond: Szarházi mellébeszélő náci szopó troll..:)
Jozefina
Ez jellemző az origo-ra és a pesti-v-re is!!! po és pi soha nem fog ellenük nyomozást, vagy bűncselekményt elrendelni, vagy akár megállapítani!!!?? Ez nálik is természetes!!!
SystemError
@Horizont: Nem kettős mérce ez.. Teljesen szándékos, tudatos ez részéről és a bevállalás helyett meg mellébeszél...Tehát troll!
SystemError
Propis házitroll náci, pedó vagy baltás gyilkos fidesz patkányok szopását vállalja gerinc nélkül. Call me now!: @Csizmás Kond:
kereső
Már nem csak a "ház falán" tűnik fel a "jel". Hova halad ez az ország?,amely képtelen tanulni a történelméből/és a világ történelméből?
Csizmás Kond
@Horizont: ...ha már ennyire erőlteted...olvass vissza, hogy miket írtam ...amúgy az sem érdekel ha karóba húzzák csak kérdeztem, hogy miért nem egyforma a törvény miért nem büntetik azt is aki forgalmazza, miért van az hogy ti az egylövetű felfogásotokkal nem vagytok képesek értelmezni...
Amúgy a hejnekenes vörös csillagnál emlékszel mit írtál ?
SystemError
@Horizont: Szerintem simán a PS Online Kft alkalmazásában áll, aki a propit üzemelteti és a jobb oldali posztpörgető trollok táborát erősiti, A PS Online tulajdonosa pedig a Mangusta Investment SA az e-cégjegyzék szerint:

MANGUSTA INVEST S.A.
LU-1118 Luxembourg, Rue Aldringen 23.
Külföldi cég, szervezet esetén a nyilvántartási szám: B193440
Külföldi cég, szervezet esetén a nyilvántartási hatóság: Registre de Commerce et des Sociétés Luxembourg
www.e-cegjegyzek.hu/?cegadatlap/0109946443/TaroltCegkivonat

Róluk meg ezt kell tudni:
adatbazis.k-monitor.hu/adatbazis/cimkek/mangusta-invest-sa

Kurva nagy színjáték, ami itt folyik

Szerinted Shikari, Durbincs, stb, stb külső trollok ennek ismeretében vagy ez a patkány? :)
Csizmás Kond
@Horizont: ...nem szó szerint valami olyasmit hogy az gyári védjegy vagy reklámkép és nem jelkép...
nemkati
2013. évi XLVIII. törvény az önkényuralmi jelképek használatának büntetőjogi szankcionálásáról
1. §
2. § (1) A Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény 335. §-a a következő szöveggel lép hatályba:
„335. § Aki horogkeresztet, SS-jelvényt, nyilaskeresztet, sarló-kalapácsot, ötágú vöröscsillagot vagy ezeket ábrázoló jelképet a köznyugalom megzavarására alkalmas – különösen az önkényuralmi rendszerek áldozatainak emberi méltóságát vagy kegyeleti jogát sértő – módon
a) terjeszt,
b) nagy nyilvánosság előtt használ, vagy
c) közszemlére tesz,
ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétség miatt elzárással büntetendő.”

Amíg a náci Szalma György az önkényuralmi rendszerek áldozatainak emberi méltóságát vagy kegyeleti jogát nem sértő módon használja a horogkeresztet, addig csak arról van szó, hogy szeretné jelezni a nagyvilágnak, hogy ő náci és zsidógyűlölő - miheztartás végett.
ómió
A veres csellag, viszont, csak Heinekenéknek - ja, meg a bolsiknak(!) - megengedett! És sehol egy "feljelentés", efftársak?
nemkati
@Csizmás Kond: A Heineken az 1889-es párizsi világkiállítás óta használja több országban a már védjegyeként szolgáló márkajelzést: a vizet, földet, levegőt, tüzet és mágikus erőt szimbolizáló, ötágú, piros színű csillagot.

Az ötágú csillag ősi jelkép, az 1910-es évek óta szimbolizálja az 5 világrészt, „Világ proletárjai, egyesüljetek!”, valamint a proletárforradalmakat és a kommunizmust.

Tehát az utóbbihoz a Heinekennek semmi köze. Mint ahogy az Indiában i.e. 2500 óta használt svasztika jelképnek sincs a nácizmushoz.
Béla333
Lehet, hogy ez a Fideszes maffia egyen szerkójának a része.
Ezzel csak a maffia tagságát akarta megmutatni. Sikerült.
szegfue
@ómió: 9:31 Mit akarsz a Heineken vöröscsillagával?! 1889. párizsi világkiállitás óta használják ezt a védjegyet... de azért Te jelentsd fel őket!:)))
Csizmás Kond
@nemkati: A lényeg hogy ha én egy heinekenről lekapart csillagot akasztok a kabát hajtókájára megbüntetnek...és ez már lényeges megkülönböztetés.
Amúgy semmi jelentőséggel sem bír egyetlen jelkép tiltása sem, az csak egy hatalmi hóbort. ...ez olyasmi mint a részeget megbüntetik te az alkohol árust nem.
Visszatérve erre a karkötőre, szerinted azt az újságíró csinálta vagy vette valahol ?
nemkati
@Csizmás Kond: Tegyük fel ő csinálta. Akkor mit lépsz? Menj, jelentsd fel. Vagy az árust. Bár te inkább a vöröscsillagárust jelentenéd fel. Megjegyzem, az árus miért ne árulhatná? Ha valaki annyira hülye, hogy ilyet vesz, és otthon nézegeti, ahhoz köze nincs az árusnak. De nyilvánosan mutogatni, na akkor megvan az esélye hogy másokat sért, akár horogkereszt, akár csillag, és akkor büntethető. Szabálysértés.
ómió
@szegfue: Azért az attól még az égisze alatt legyilkolt 100 millió vérétől veres! Efftársilag "nem baj"? Akkor fel ne jelentsd!
Csizmás Kond
@nemkati: Szerintem semmilyen karkötőért nem kéne kiverni a hisztit. Soha nem jelentettem fel senkit és nem is fogok.
...és árus ...akkor bármit szabad árulni szerinted ?...Kati te biztos nem ittál semmit ?
SystemError
@ómió: Az egyik olcsó náci troll védi másik okádás náci trollt, de megható :)
nemkati
@Csizmás Kond: Nem szoktam inni.Így aztán józanul meg tudom ítélni, milyen ember is vagy.
Csizmás Kond
@nemkati: Hát ez az látod...te mindig másról akarsz véleményt formálni nem az adott témáról...ezért is annyira zavaros a megfogalmazásod.
Amúgy " Az önkényuralmi jelkép a magyar jog szerint olyan jelkép, amelynek használatát törvény tiltja, s amelyek a következők: horogkereszt, SS-jelvény, nyilaskereszt, sarló-kalapács, ötágú vörös csillag vagy ezeket ábrázoló jelképek – kivéve, ha ezek ábrázolása ismeretterjesztő, tudományos vagy művészeti célokat szolgál."
Tehát nem is annyira tiltott ha megfelelően használják.
SystemError
@Csizmás Kond: Szerinted te náci védő troll, ha nem lehet hordani tiltott önkényuralmi jelképeket, akkor pl a tv-ben közszemlére lehet tenni...? Különben sem kívánságműsor van, hanem törvények.. Nem, te csillagot is lehazudó, mellébeszélő hulladék náci toll. nem lehet közszemlére tenni! A kis fajvédő társad átjött kiszopni téged a tréből, de neki is szól, hogy a büdös retkes nácikat nem szereti senki és főleg nem a törvények és a közösségioldalak nem szeretik a náciszopókat , mint @ómió: Hogy lásd a komcsiszopókat sem szereti itt senki rajtatok kívűl szerintem és hát nem vagytok könnyű cipőben, mert a vezéretek is felváltva szopja a nácik vagy komcsik farkát, amit nektek is után kell szopni.

Nézd el, hogy ilyen morci vagyok, mert mint minden normális ember hányok az ilyen retkektől, mint te vagy, akit ki akartok mosdatni. Tudod van akire szarként néznek, de ennél is van undorítóbb, aki mosdatja a a szarokat. Nem is tudom szarszopó akkor az ilyen. Ezt állapítsd meg te a tükörben patkány, miközben a troll fizetési csekkedet szorongatod!

Milyen érzés ebben a tolvaj náci-komcsi, pedofil szopó láncfolyamban az utolsónak lenni?
kepkezelo.com/images/lc9n9yf022rm861fbwir.png
Csizmás Kond
@nemkati: és még valamit Katica. a tiltott horogkereszt fekete..a más színűek nem a horogkereszt elbírálásba tartoznak ...na ez hogy érintett ?
C_3PO
Jók ezek a kapóra jött hírek, lekötik a többség figyelmét!
Csizmás Kond
@SystemError: ...elhiszem hogy morci vagy de hogy hogy normális az nem. Te a csordaszellem lelkes bégetője vagy, nem gondolkodol csak fújod a kánont, amúgy fel sem fogod hogy mit írtam csak bégetsz.
...és szopás...ez a műfaj szintén a ti gyakorlati és kinyilatkoztatott szokásotok, csak ti ismételgetitek hogy ezt szopjuk vagy azt szopjuk...mert úgy hiszed hogy hozzád hasonlóan más is szopik...szar ügy amikor valaki csak így tudja kifejezni magát, bármire is fogja azt.
éshamár jelképekről tárgyalsz legalább alapjaiban kéne valamennyit konyítani hozzá...mert egy karkörőre kivart horogkereszt nem jelkép, ez csak az agyalágyultak képzelik úgy akiknek nincs sem hozzáértés sem képesség avagy akarat hogy utánanézzenek mi mit jelent, ugyanis a jelkép az kitűzőn, zászlón, egyenruhán, intézményen, vallási dolgokon jelent jelképet nem ruhadarabra vart dolgokon...tanulj vazze mert bután meghalni a legnagyobb szégyen.
kokopelli
@Horizont: annyi példa van a más színű Hakenkreuz-ra (vöröstől az aranyig),de az okosok mindig jobban tudják! (;-))
SystemError
@Csizmás Kond: Ne haragudj, de én szoptam fényesre a nácik faszát vagy te gerinctelen hulladék patkány? Mellébeszélni tudsz ezerrel, mint a jól trénelt trollok, de a lényegen nem változtat náci szopó patkány!

kepkezelo.com/images/lc9n9yf022rm861fbwir.png
namihami
@Csizmás Kond: ""mert egy karkörőre kivart horogkereszt nem jelkép, ez csak az agyalágyultak képzelik""
Nekem nincs szándékomban beállni a Téged szídók vagy egyéb módon kritizálók közé (minek?), de kérlek, mondd már meg nekem, hogy egy bármilyen ruhadarabon vagy egyéb kitűzőn és hasonlókon viselt akármilyen jelkép nem azt ábrázolja, amit? Mégis, akkor az azokat az elveket nyíltan hírdető és a jelképeit felvállaló személyek és médium mégis mit akarna ezzel a karkötővel sugallni a csatornát nézőknek? Hiszen éppen az ezt viselők személyisége jelzi a politikai felfogásukat. Amit sokszor adás közben is szinte kristálytisztán ki is mondanak. Csak erre valahogy a Médiatanácsnak nincs füle.
És legyen az fogaskerék, a nyilaskereszt egy grafikailag kissé módosított ábrázolása és hasonló, csekély, de a lényeget nem eltakaró módosítása.
Igazad van, aki ezt nem látja vagy nem AKARJA látni és hallani, az tényleg agyalágyult.
Csizmás Kond
@SystemError: szerintem te...és anyukád...és apukád, hacsak nem görebben készültél, és az összes tanulatlan fajtád.
mert ki beszél itt mellé ??? ki állított valamit is hülyegyerek ? mondtam olyant hogy helyes vagy pártolom ,...te ha a saját agybajodat összekavarod a hozzászólásokkal és nem tudod ki mit mondott az orvosoddal tárgyalj ne itt mutogasd hogy mennyire balfasz vagy...na húzza lószarba.
kulabombaafityiszre
@Csizmás Kond: ma, 11:27
Állj már le te kis fasszopó viktornyák.
Ködösítesz kétértelmüen.
SystemError
@Csizmás Kond: Nézd náciszopó patkány hulladék. Azzal hogy az anyámmal meg apámmal jössz csak náci sunnyogó troll fajtád jelleme erősödik. Én nem értek egyet @namihami: -val pl abban, hogy az ilyen eszméket éltető, védő patkányokkal kimérten kell beszélni, mert ezért tart itt az ország. mert folyamatosan visszaéltek ezzel, mint pl ez a hulladék origós szarházi.
Én nevén nevezem a pedofilt, nácit, komcsit vagy téged köcsög!
Csizmás Kond
@namihami: A szándékot nem ismerem és nem is érdekel viszont a karkötő az nem jelkép. Ha minden horogkereszt alakú varrat, kötés vagy akármi a tiltott tárgyak közé sorolódna senki nem viselhetne pl norvégmintás valamit, keresztszemes akármit stb...
és mi történik ha a karkötő nála vallási jelkép? ma amúgy is divat ide oda állni szerre vallani mindent...
Amúgy ha annyira ellenszenves vagy az ő képviselte médiával szerintem nem is nézed az adásait akkor miért zavar ?...
...médiatanács...a gyerekeknek kiadott buzimesekönyv is szerintem ekkora kárt okoz mint az a karkötő de azt pártoltad...vagyis mindenki a saját elvei alapján érvel.
A szólásszabadság úgy hiszem neked is fontos kérdés, tehát ha valakinek más a véleménye, és azt kimondja az nem bűn, sőt az követ el bűnt aki próbál valakit is megakadályozni a szabadságában...tehát az ami neked vagy nekem vagy akárkinek nem tetszik az még nem szentségtörés és ugyanúgy el kell viselni mint ahogy a te vagy akárki véleményét más is elviseli...tisztelettel és civilizáltan, mert az ilyen fenti szarakodások már nem vélemények sőt szégyent hoznak azokra akikhez az illető tartozónak vallja magát...
...na megyek a temetőbe !
namihami
@Csizmás Kond: Nem értünk egyet, de azért gyere vissza.
Még ha a biciklit más is hozná...
simmering73
Csak nem a temetőben van a mi shikarink is? Neki alapból itt kéne tépni a száját.
SystemError
@simmering73: Szálasi sírja előtt nagy a sorbanállás ilyenkor..,de 170-en tuti vannak..;)
szegfue
@ómió: 10:28 Ne akard már "ráhazudni" Heinekenre az Általad emlitett 100 milliók legyilkolását a vöröscsillag alatt! Nagyon egyszerü vagy!:)))
SystemError
@Shikari: naciszopo.com
kocsognacivagyok.hu
fidesz.hu/webshop
SystemError
@Shikari: Áh még itt is van pár darab:

170bereltnaciszopo.com/shikari-anal-izgatok/beteg-naciknak/Bede-hasznalt-szarjai/index.html
SystemError
@Shikari: Szerintem csak a szokásos reggeli kép van előtted, de ne fogd rám
SystemError
@Shikari: Gyerünk rohanj az utolsó buzis horogkereszt karkötődért. Majd te is fésüld magad ilyen feszengő origós náciszopóra :)

170bereltnaciszopo.com/shikari-anal-izgatok/beteg-naciknak/Bede-hasznalt-szarjai/index.html
ómió
@szegfue: Ráhazudni a ti efftársi, bolsevista "műfajotok", lásd Athina Híradó! A Heineken "csupán" azt az "égiszt" használja saját brandjaként, ami alatt 100 millió embert mészárolt le világszerte a bolsevik tetübandátok! És nem zavarja! Emellett biztos "ízletesebb a sör"! Efftársilag feltétlen az kell, legyen! Ezt így képtelen voltál "összerakni"? "Jó efftárs" lehetsz!
ómió
@SystemError: A vértől csöpögő mancsú bolsi tetvek csáposai meg - mint te is - benyalnak egymásnak a meleg szarig, miközben tetves bolsiságukat lépten-nyomon másokra hazudnák!
szegfue
@ómió: Csak egy bökkenő van -- ahogy már irtam -- a Heineken 1889 óta használja, tehát nem a bolsevikoktól vette át. Továbbá a Btk 1978. évi IV. törvénye Magyarországon és nem Hollandiában - 89 év mulva!!! -- "minősitette" önkényuralmi jelképnek a csillagot, tehát igy most hülye lenne azért megváltoztatni a logóját. Ugyhogy Te, mint "rossz efftárs" találj ki valami logikus, értelmesebb választ, mert amiket irsz, azok csak ostoba, sablonos, rosszul "összerakott" mondatok.
dr bél flóra
@ómió: S amikor a bolsi Heinekent iszik?!
ómió
@szegfue: És mondd csak, ki vitatta, hogy mikortól használja? Ha neked van egy régi tányérod, amit egy darabig étkezéshez használsz, majd utána valaki átmenetileg ágytálnak használja, utána - az illető bukása után - te elmosogatod és újra étkezéshez használod? A bolsi "gusztusba" belefér? A veres csellag időközben "elrozsdásodott"! Amitől az most veres, az 100 millió áldozatának a vére! Függetlenül attól, hogy Heineken "efftársék" mióta használják! Szóval, ha neked, mint "jó efftársnőnek", még mindig "nem jött le semmi", akkor "szellemileg" már ne próbálkozz! Több lesz a kár, mint a haszon!
Aki Én
@szegfue: Ezt az elmebeteg bolsi imádó @ómió: -t sem zavarta a Heinekenes vörös csillag, míg a fidesz a szájába nem adta azt is. Buta mint a föld.
Tetűbanda, efftárs meg a többiek. Egysíkú barom.
Most meg a jön a beteg ágytálas hasonlattal. Ezt komolyan gondolja ez a beteg fasz?
ómió
@Aki Én: Mi van, bolsiék fajkreténje!? Csípi a mocsokbolsi szemedet a valóság? Netán az Internacionálé éneklése közben próbálod a tetves aljabolsi egódat a másikra hazudni?
Aki Én
@ómió: ,,bolsiék fajkreténje"
Mondod ezt te, a bolsi csicska? Ne má, te munkásőrök legaljasabbika :)
silber13
@Shikari: Aért elyen nagyon ne fényezd magad, bőven elégséges, ha szimplán azt írod magaról, hogy elmebeteg! Mindenki rád fog ismerni!:-)))
SystemError
@Shikari: :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ómió
@Aki Én: A pufajkát még le se vetted és máris rám hazudod a tetvesbolsi egódat? De legalább a mai Internacionálé-kvótádat elénekelted már, bolsi fajtetü!? El ne múlaszd, mert oda lesz a Lenin Rended!
Aki Én
@ómió: Te imádod a levedlett komcsikat, sosrosistákat, libsi alelnököket, de rám hazudnád? Te, elmebeteg bolsi csicska, te :)
ómió
@Aki Én: Megint rám hazudnád magad, bolsiék fajgyökere!? Akiket te imádsz, azok a jelenlegi, az aktuálkomcsik! Tudod, akik az Európai Egyesült Államok létrehozásán "munkálkodnak"! Akiknek mindegy, hogy moszkvai a segg, vagy brüsszeli, csak internacionalista legyen! Akik - veled együtt - máig is áhitattal éneklik az Internacionálétokat! Ezt se vetted észre a Lenin szobortól, bolsi fajkretén? Legalább néha kukkants ki mögüle!
szegfue
@ómió: 9:46 Neked nem kell a sötétben felkapcsolnod a világitást, mert a "lángeszed" világit... ez ám az igazi rezsicsökkenés!:)))) További kellemes "ráhazudozást, bolsizást, efftársazást, athina hiradót, stb.-t... tudod a szokásos szóhasználatoddal!:))
Aki Én
@Shikari: 13:28 Kapsz egy lájkot. Akkora igazságot mondtál, hogy megérdemled.
Aki Én
@ómió: Te imádod a levedlett komcsikat, sosrosistákat, libsi alelnököket, de rám hazudnád? Te, elmebeteg bolsi csicska, te :)
Még Shikari haverod is beazonosította a fajtátokat. Tudod, vennek gyeneg pillanatai, mikor őszinte. Még ha nem is úgy, ahogy gondolja :)
Aki Én
@ómió: ...vannak gyenge pillanatai
(néha nekem is, csak másképp :)
Namely
Látom a momentumos köcsög banda ismét megtalálta a mondanivaló nélküli gyülevész bandák témáját: "nácik, nácik mindenütt!!! Rettegni kell, a vészkorszakot idézi minden!!! "

Ha már az ingyenes strand komcsi marhasága kifújt, kell egy kis gumicsont az erre vevő majmoknak... :D
NKF
Ki ez köcsög?Celeb vagy mi a szar?Még iskolába is járt?
Elvégezte mind kettőt?
ómió
@Aki Én: Az viszont abszolut nem zavar téged, bolsiék fajkreténje, hogy a "társaságod", meg te magad is, nem "levedlett komcsi", hanem aktuálkomcsi vagy? Vagy ez a jelenkor efftársi tudományos dilettantizmusa? Nem az 50 éve volt komcsi a komcsi, nyomottagyú bolsija, hanem, aki jelenleg az, a Parlamentben a baloldalon ül, az Internacionálétokat énekelgeti, a migráncs internácizmus és az Európai Egyesült Államok megvalósításáért "küzd"! Véletlen se ismertél a saját tetübandádra? Vagy csak az "efftársi státuszod" (mocsokbolsi mivoltod) hazudtatja le veled, rá a másikra? Régóta nem kapod már a gyógyszereidet?
Aki Én
@ómió: ...gondoltál egyet, és még nagyvizit előtt kiokádtad magadból ezt a sok szart?
A tény az, hogy kettőnk közül te nyalod szorgosan és hangosan a komcsikat.
ómió
@Aki Én: Hazudod te, aki állandóan körbenyalod őket?! Talán - ha éppen nem vagy "ápolt" - már "bedolgozol" az Athina Híradónak is? Hisz magad is bolsi tetü vagy, még, ha rám hazudnád is! Amúgy, mit nem hallok: "nagyviziti környezetben" vagy? Melyik vigyorgó büszkélkedhet tetvességeddel?
ómió
@szegfue: Te meg tűzd ki a veres csellagot! Amúgy "szolid efftársiassággal"!
szegfue
@ómió: Én jobbat tudok!!! A szegfüt fogom kitüzni, ami az MSZP logója és egyben a nevem is!:))))
Aki Én
@ómió: Te egy ostoba és beteg ember vagy!
ómió
@szegfue: Ja, igen! Ez az, amit a veres csellag szétszedéséből "alkottatok"? Jó "fedés"! De kár, hogy a lényeg maradt!
ómió
@Aki Én: Ha olyanra vagy kíváncsi, bolsi fajkretén, kukkants a tükörbe!
Aki Én
@ómió: ...látom, hogy nagyon akarsz dumcsizni, de nem mondhatok mást. Te egy ostoba és beteg ember vagy!
szegfue
@ómió: Ne erőlködj annyira Te "meg nem értett müvész"!:))) Még a végén a "vörös csillag szétszedéséből" valami fünyirót, mosógépet, vagy lélegeztető gépet vizionálsz!:)))
ómió
@szegfue: A "szétszedésről" is lemaradtál? Ez lehet, ám az "efftársi sokoldalúság"!
ómió
@Aki Én: Dumcsizzon veled Lenin efftársad! Ostoba meg beteg? Kukkants már a tükörbe! Ott láthatsz olyat!
Aki Én
@ómió: Úgy látom, ma a Böszme imádatod kifejezése mellett a tükör a központi téma. Ez az egysíkú gondolkodás és kifejezési mód jellemző a te betegségednél. Ha megnyugtat, dumcsizok veled.
SystemError
@ómió: 8:53 Ohh most látom, hogy egy Magyar Érdemrend lovagkeresztestől idéztél."benyalnak egymásnak a meleg szarig" Fontos, hogy a jövő generáció is megismerjék kitüntetett nagyjaink példamutató kinyilvánulásait! Nagyon fontos, hogy csak ilyen erkölcsileg és morálisan is kikezdhetetlen személyeket díjazzunk, hiszen hová lenne így a nívó a díj mögött:)

Köszönjük az idézetet!
ómió
@Aki Én: A "központi téma" - ha veled chatel valaki - úgy látom, mindig a hazudozásodból indul! Na, az nálad a betegség! Vagy talán inkább már genetika?
ómió
@SystemError: Az idézet elsődleges értelme, jelentősége, hogy igaz és releváns legyen! Ez - rátok nézve - megvolt!
Aki Én
@ómió: ...hát baszod, ezt mondom én is mindig. Hazudozásból indulsz, mert egy mellőzött, csalódott, megbántott bolsi vagy, akinek az agyára ment a téma, elereszteni sem tudja.
Jól van na, látom megint dumcsizni akarsz. Ilyenkor úgy érzed vannak barátaid?
ómió
@Aki Én: Örülök, hogy megint túl vagy egy rohamon, amikor a tetves bolsiságodat rám próbálod hazudni! De a "dumcsikényszerképzeted" nem csillapodik? Füvet se próbáltál még rá? Vagy az csak súlyosbítja?
Aki Én
@ómió: ...mmmhhhh, értem. Sajnálom, hogy téged mindenki bánt, és már a gondozóid is így bánnak veled :(
Arra ügyelj, nehogy maradjon benned valami, adj ki mindent.
ómió
@Aki Én: Szabad félórát kaptál a vigyorgóban? Legalább az efftársi részlegen? És most "sajnálod"? De legalább a gondozóid visszatértek már? Nehogy kárt tégy magadban! Az az "efftársi tanok" rovására menne! Ja, meg a hazudozáséra!
Aki Én
@ómió: ...ennyi? Azt hittem dumásabb leszel. Le vagy törve, mi? Már csak én vagyok neked, a virtuális barátod :(
Aki Én
@Shikari: Pedig foglalkozhatnál velük. Lepereg rólad, hogy mennyit lopnak naponta a libsibolsi kedvenceid. Bűnös vagy ám te is.
Aki Én
@Shikari: Nagyon remélem, hogy így lesz. Rajtam nem fog múlni. De természetesen a demokrata tolvaj hazaárulók is legyenek elszámoltatva. Habár aki demokrata, az nem tolvaj hazaáruló. Ezért sem tartom a fideszt demokratának. Ők csak tolvaj hazaárulók, nevezze mindenki ahogy akarja. Felőlem istennek is nevezheti őket bárki, a tényeken nem változtat.
Eladott Ország
Egy fideszes gennyládán nincs mit csodálkozni! A diktatúrához nem kell karlendítés
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/118470204_1704011493095802_907786448800804793_o.jpg?_nc_cat=110&ccb=2&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=038DHkW0RAEAX8T9i8T&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=34e2955a20d0f5b4ce04a9e75de646e3&oe=5FC18A86
Valóban nem kell! Elég egy sereg idióta, akik "nem látnak tovább az orruknál"! Azok viszont elengedhetetlenül szükségesek. A felcsúti parazitát, Popper Péter már HÚSZ ÉVVEL EZELŐTT, MINI DUCE - ként nevezte. A NER-pribékek múltbeli recept alapján "fosztozkodnak" a zsákmányon ... Húskampó lesz a végzete? Remélem!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/122780128_1760340047462946_6655056554399193699_o.jpg?_nc_cat=111&ccb=2&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=SYJDyPUhw70AX9tjZhV&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=4384c42b80cc7639f9b51bad8ab0d24d&oe=5FBE5907
Aki Én
@Eladott Ország: ...láthattuk, hogy az ő türelmük véges.
SystemError
@ómió: Az idézet csak egy ismételt rész valahonnan, mely elhelyezhető bármilyen hazug kontextusba, de ebben te valóban vérprofi vagy!
SystemError
@Shikari: Biztos valami náciszopó jógamester lehet!
ómió
@Aki Én: A dumcsikórod tartósnak ígérkezik! Az orvosod mit mond?
ómió
@SystemError: Ha a hazugot keresed, bolsifi, tekints "nagyformátumú" Böszme vezíretekre! Ő - saját elmondása szerint is - azt csinálja "reggel, éjjel meg este"! Aki meg ezt máshol "helyezné el, tetüfi, méghozzá "efftársi hazug kontextusba" az itt éppen te magad lennél!
Aki Én
@ómió: Ma egész korán helyezted magad szolgálatba. Pénteken előbb van vizit?
Jól van, dumcsizok veled ma is.
csak úgy....
@Shikari: lám,ma zsidózós napod van! :) dade-dade
ómió
@Aki Én: Csillapult a dumcsiszindrómád? Ja, nem! Akkor ez csak a szedáltságod!
Aki Én
@bolsimióma: ...jáááááj, de hálátlan tudsz lenni more...
SystemError
@Shikari: Nem vagyok zsidó, de inkább lennék, mint náciszopó proli.
SystemError
@Shikari: Ne igyál hallucinogén szerekre napközben zsikari.
Nyírfa
Majd leveszi, ha kiderül, hogy az ő ereiben is folyik zsidó vér.
A fajelmélet hívei - akiknek a szellemi képességeiről most inkább nem nyilatkoznék - nem mernék alávetni magukat egy DNS-vizsgálatnak, ki ne derüljön, hogy kiknek a leszármazottai, és rögtön oda a felsőbbrendűség-tudat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.