Az operatív törzs kora reggeli ülésén kezdte a napot a miniszterelnök, de ma még a kormányülés is folytatódik.

Az operatív törzzsel kezdte a reggelt Orbán, erről fotókat és egy videót is posztoltak a Facebook-oldalára. 

Orbán megint megígérte, hogy annyi új munkahelyet hoz létre, ahányat a vírus tönkretett

Fotó, címlapkép: Facebook/Orbán Viktor

A rövid videóban (lásd lejjebb) a miniszterelnök arról beszélt, hogy az ülésen áttekintik a kórházi kapacitásokat, a rendelkezésre álló kórházi ágyakat és a beüzemelt, valamint beüzemelhető lélegeztetőgépeket számba veszik, mint ahogy a rendelkezésre álló ápolókat és orvosokat is.

Orbán megint megígérte, hogy annyi új munkahelyet hoz létre, ahányat a vírus tönkretett

Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Orbán szerint 

ha összefogunk és mindannyian betartjuk a szabályokat, akkor a mostani szigorítások elegendőek és nem lesz szükség újabb intézkedésekre.

A miniszterelnök a videóban arról is beszélt, hogy 8 órától folytatódik a kormányülés, ahol Palkovics László és Varga Mihály miniszterek számolnak be a gazdaságvédelmi intézkedésekről. Orbán újfent megígérte, hogy annyi új munkahelyet fognak létrehozni, ahányat tönkretett a vírus. 

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Kísértet járja be az országot, miközben arat a halál!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@ómió: Dugulj el náci! Nincs már türelmem hozzád, és a többi gyilkos segédhez.
Eladott Ország
@ómió: ma, 09:42 ♦ Te agyatlan fidesz faszszopó illiberális barom, az alábbiakról tájékoztatlak...
Az elrekvirált 3000 milliárdból fizettek bármit is állami nyugdíjalapba? Egy petákot se! Pedig még azzal is etették az embereket, hogy mindenkinek lesz nyugdíjszámlája, azon lesz biztonságban a pénzük. Ma már senki nem tudna válaszolni rá, hogy hova tűnt. Nyugdíjszámla sincs. Orbánnál a tények nem számítanak. Amit tegnap mondott vagy törvénybe foglaltatott, annak holnap az ellenkezőjét kész harsogni attól függően, hogy mi az érdeke. Ebben a fegyvereknél is hatásosabb segítője a milliárdokért működtetett propaganda gépezet és a jól fizetett NER lovagok.( Így jön ki az eszetlenül maga bruttó átlagfizetés is, amit az állampárt KSH-ja közénk hány!)
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/122499838_1759704517526499_1580553727158533481_o.jpg?_nc_cat=105&ccb=2&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=Px2oLm7Ze7QAX-Gqo2y&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=88f79bb4aa663c0b94ccceeefb85cf1c&oe=5FBFF845
ómió
@kereső: A 100 millió bolsi áldozat közül kikandikálva hazudod a másikat gyilkosnak, te véresmancsú bolsi fajhóhér?! Netán a Bauer féle körmöldéből üzened "demokratikusan"?
solidedge
Már tett is lépéseket. 8 általánossal lehet menni lélegeztetőgépekhez kisegítőnek. Ha oda kerülök kérni fogom a cián kapszulát, mert sokkal humánusabb halál.
ómió
@Eladott Ország: Figyu, bolsiék faj-faszszopója!Ha az Athina Híradó sikeresen lehazudta, akkor aszerint tuti nem! Amúgy meg igen, mert az állami nyugdíjkasszából általatok efftársi kasszákba kilopott, "kitérített" ("elrekvirált") pénz visszairányítása után megszűnt a nyugdíjak államadósságnövekedés terhére történt fizetése! Ha tehát a nyugdíjat azután már nem államadósságnövelésből fizették, akkor kellett, legyen egy alap, amiből az ténylegesen történhetett! "Kizárásos alapon"! Ennyit a kijáró disznó is végig képes gondolni! Ha te nem, nyugodtan konzultálj vele! Ne az Athina Híradó hazugságözönét hallgasd! Az még az efftársiasságodnak is megárt! Egyébként is, ma van a "szent ünnepetek", nov. 7.! A felvonulás az efftársaknak kötelező! Mars ki!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.