Több helyen korábbi balesetek akadályozzák a forgalmat.

Az Útinform szerda reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

Az 54-es főúton, Kecskemét határában két személyautó ütközött össze. A 8-as km-nél a fél útpályát lezárták.

Erős a forgalom az M0-s autóút déli szektorán. Az M1-es autópálya irányába, Halásztelek térségében torlódás alakult ki. 20-25 perc a plusz menetidő. Az ellenkező, M5-ös autópálya felé vezető oldalon zavartalanul lehet haladni.

Az M5-ös autópályán, Budapest felé a 40-es km-nél, Inárcs és Újhartyán között még tegnap egy darus teherautó hídnak ütközött. A híd sérülése miatt a külső sávot lezárták.

Az M6-os autópályán, Pécs felé, Babarc térségében a 188-as km-nél egy műszaki hibás tehergépjármű miatt a külső sávot lezárták.

Az M7-es autópályán, Törökbálint térségében, a 17-es km-nél aszfaltoznak. Ez az oka a lassulásnak a Balaton felé vezető oldalon.

Az M44-es autóúton, Budapest felé a 47-es km-nél, Kunszentmárton térségében még tegnap egy teherautó árokba borult. Tart a műszaki mentés, mindkét irányt lezárták, a forgalmat a 44-es főút felé terelik el.

Az M0-s autóút déli szektorán, a 15-ös km-nél fekvő Hárosi Duna-hídon új sávelhúzásos terelést építettek ki, mivel a kivitelező garanciális munkát végez. A felújítás alatt, 2-2 sávon lehet autózni. Fontos, hogy a halásztelki csomópont felhajtóágát is lezárták az M1-es autópálya felé, helyette a Gerincúti felhajtó használható a 17-es km-nél. Lelassult a haladás az M1-es autópálya felé.

A magyar-román határszakaszon, az M43-as autópályán Csanádpalotánál az átkelőhely kilépő oldalán az erős kamionforgalom miatt 3 km-t meghaladó torlódás alakult ki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.