Egy nem nyilvános kormányhatározat alapján a fővárosi augusztus 20-ai gigatűzijáték nem elmaradt, csak eltolták 2021-re. Az akár 1,3 milliárdos attrakció állami tulajdonú szervezője pedig 100 százalék előlegre jogosult, mondván "a rendezvény előkészítése érdekében a lehetséges felmerülő feladatok 90 százalékát teljesítette".

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@legott: Kapaszkodj meg: Magyarorszagon egyedul polt peternek nincs fonoke! Vagyis BARMIT megtehetm illetve nem koteles megtenni semmit sem, ha o ugy iteli meg! Es visszahivni sem lehet, eppen ezert, mert mindneki folott all! Meg orban folott is! Az osszes elozo kormany, amikor a fidesz rettenetesen akarta, hogy o legyen (mar akkor) a fougyesz, 11-szer dobtak vissza az atvilagitasnal ot a megfelelo forumok, akik erre a tisztsegre nevezhetnek barkit.
Most, hogy nemreg lejart a tisztsege - 9 evre kapja - csont nelkul kinevezte a 133 bator lofasz fonoke, a minihuszar.
poltot nem visszahivni kell, hanem egy fuggetlen fegyveres szervezet fonokenek es a megfelelo brigadnak kell erte menni majd - lehetoleg meg orban letartoztatasa elott, hogy ne tudja azt jogilag megakadalyozni ! - es vezetoszarra fogni.
RonaGyuri
@karma1: erre rosszul emlékszel drágám; 2000-2006-ig is ő volt, majd 10-től újra! =))
karma1
@RonaGyuri: Dragam, persze, mert 2000-ben mar orban volt a tronon,... En az elotte levo kormanyokrol beszeltem... Es persze arrol, hogy valahogy Gyurcsany idejeben sem kapott bizalmat...:o)))
DR Eric CARTMEN
A "visszapörgetést" ki kell fizetni valamiből !!
RonaGyuri
@karma1: 2000 előtt György volt, 2002-után nem éltek a lehetőséggel, hogy kirúgják (ahogy számos ócska pártkatonát, pl. az MNB főnök sem), hagyták, hogy kiszolgálja az idejét. Orbánék szinte azonnal visszatették! =)) Mindkét alkalommal 2000-ben és 10-ben is egyszerűen kiették az elődje szűrét!!! =))
vitriol
Mért fizeti ki? Mert úgy gondolja, hogy így nem kell magyarázkodnia, hogy mért nem segít az állásukat vesztett embereknek, hogy miért sajnálja a pénzt az ingyenes és gyakori tesztelésre, hogy mért szórakozik 1 éve a fővárossal: odaadom-nemadom azt a nyomorult 6 millát. Ezzel csak saját rég elvesztett szavahihetőségét akarja fitogtatni: "lám megígértem, kifizetem"- még ha jogellenes is! Ilyen a "rendeleti kormányzás", bármit megtehet, csak nekünk nehéz túlélni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.