Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön megbeszélést folytatott az Egészségügyi Tudományos Tanács (ETT) elnökségével Budapesten, a Karmelita kolostorban – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Orbán Viktor magához rendelte az egészségügyi tudományos tanácsot

A tárgyaláson részt vett Mandl József, az ETT elnöke, Wittmann Tibor alelnök, Csala Miklós, a tanács titkára valamint a testület további tagjai: Dóczi Tamás, Poór Gyula, Sótonyi Péter és Vörös Attila professzorok.

Orbán Viktor magához rendelte az egészségügyi tudományos tanácsot

Az Egészségügyi Tudományos Tanács az egészségügyért felelős miniszter javaslattevő, véleményező és tanácsadó testülete, mely állást foglal és ajánlásokat dolgoz ki az orvostudományi kutatásokkal kapcsolatos általános érvényű etikai kérdésekben, kidolgozza az orvosbiológiai, klinikai kutatások elveiről és gyakorlatáról szóló etikai irányelveket, valamint az egészségüggyel kapcsolatban jogszabályalkotást is kezdeményezhet.

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

(MTI)

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kissé felnőttem
magához rendelte a királyunk a tanácsot eddig nem ért rá? Brüszlben sem köllött menni Mondaná Fábri.
Már a jósda meg a 10 parancsolat sem oké? 2-5 hónapig más volt fontosabb? Ja a Lánchidi marakodás
. A miniszterelnöki tanácsadók is kapnak azért havi javadalmazást a semmire? pedig üresedik a kassza 3900 milliárdról regélnek a hírek. Jegybank nyomtathat egy évig napi 24 órában?vagy uj dátum lesz 1928 ismétléssel
nezelodo
@Clavigo: Lehet hogy összekoccant a fejük a szapora bólogatás közben amint kiosztotta őket a vírus mibenlétéről.
Clavigo
@Horizont: " Szorgos nèpünk győzni fog "..
jesz
Kásler nincs az odarendeltek névsorában...mindenesetre jópofa ez az odarendelés...hadd lássa a paraszt, hol is székel a főnök.
kissé felnőttem
Sopronbánfalván is van karmelita kolostor
volt már kihelyezett kormányülés is de előtte szociális otthon volt ám az úgynevezett átkosban, lett belőle étterem panzió na akkor ki járt rosszabul ki és miért ha jobban. turisztika ?számmisztika. ? maga sz ördög képében van megörökítve ? na ki 1953 halottja... igen ritak is akkor a szirénák de Bp.- en ledöntötték a szobrát 56 ban.
TollerBela
Miután világos, hogy nincs elég oltóanyag, ideje volt az átoltási nemzeti röfit megtartani, komoly tudósok bevonásával. Mert azok tekintélye még tán ép, orbáné meg a homokban van, tíz ölnyi mélyen elásva, titkos térkép szerint !
ómió
Legközelebb Zacher efftársat rendelje! Ő az efftársi "tuti"!
namihami
""Mondhattok amit akartok---úgyis én döntök! Nektek, hiába a szakértelmetek, marad a szőnyeg széle!""
Nekem a megfogalmazás tökéletesen igazságot lefedő megfogalmazása a legszebb. ""Magához rendelte...""--pont ahogy a császár/király/Hitler/Sztálin (stb.) bánik és bánt az alattvalóival. Hogy ehhez ők értenek, az nem érdekes, ő RENDELHET. Nem tanácsot kér, szakmai véleményre kiváncsi---magához rendel.
Gazella
A vének tanácsát, akik azt se tudják már , hogy kell fogni a szíkét a műtét alatt, akik azt se tudják, hogy romokban az egészségügy?!?!!!
Sámannus
Készíti az alibit, közben semilyen veri szét az országot ahol érik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.