A Magyar Sürgősségi Orvostani Társaság (MSOTKE) csütörtökön online kongresszust tartott. Már túlcsordult az ellátórendszer – mondta előadásában Lovas András, a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház Központi Aneszteziológiai és Intenzív Betegellátó Osztályának vezetője a Magyar Orvosi Kamara (MOK) etikai ajánlásáról szólva, amely részletes útmutatást ad az orvosoknak arra az esetre, ha a koronavírusos betegek ellátásával – erőforrások hiányában – már nem tud megbirkózni a rendszer

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
Felfedezték csőben a langyos vizet. Évszázados gyakorlat, hogy kezelési-, túlélési hatékonyság dönt a kritikus helyzetekben.
Pálinkás Pál
Világos...az egészségügyi rendszer azért omlik össze, mert politikai célból mindenkit meg akarunk menteni!!! holott nevetséges...tele vannak az intenzív ágyak 80-90 éves daganatos,meg egyéb súlyos betegségben szenvedőkkel!! azt ha megmented ,mire mész vele ?? adsz még neki pár hónap fájdalmas szenvedést?? undorító amit a politika csinál ebből az egészből világszerte...az igen ritka AIDS- ben idén már majd negyedmillióval több ember halt meg...és akkor a covid miatt döntik be a világot???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.