Ezek a fejlemények.

Vesztegetés, hamisítás – Új vádemelés a Dózsa György úti ámokfutó ellen

Közölték, egy hónap után kérhetek egy újabb vizsgaidőpontot, amit nem akartam kivárni. Tanácsot kértem az ismerőseimtől, így jött el hozzám a K. Bálint nevű férfi. Együtt visszamentünk a Mozaik utcai vizsgabázisra, odaadtam neki a vizsgadíjat, kihozta a vizsgaidőpontot és a számlát, ami talán 60 ezer forint volt, az ügyintézésért 20 ezret adtam neki – idézte fel M Richárd.

Csakhogy a vádirat szerint M. Richárd pontosan tudta a férfiról, hogy hamis vezetői gyakorlatot igazoló dokumentumokat készít, és közölte, bármekkora összeget hajlandó fizetni azért, hogy soron kívül visszakapja a jogosítványát. K. Bálint ezután közvetítőként találkozott egy barátjával, aki – valótlanul – vezető beosztású rendőrre és a vizsgaközpontban dolgozó ismerősére hivatkozva 600 ezer forintért segítséget ígért. M. Richárd a közvetítőn keresztül 300 ezer forintot adott azért, hogy a jogosítványát visszaszerezze.

Forrás: Blikk

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
ez ismertebb celeb, mint győzike vagy alekosz...bár alekosznak elfogyott a pénze, most sorompóőr. a másik kettő soha nem vetemedne ilyenre.
vacsi
Na, itt egy tipikus példa arra, hogy az orvosoknak szóló etikai utasítás, melyik beteget kell előnyben részesíteni, elképesztő: ez a mocskos alak, aki két embert meggyilkolt, mindenféle törvényt semmibe vett egész életében, esetleg jobb kondíciókkal indul a koronavírusos versenyben, mint pl. egy többgyerekes édesanya, vagy tisztességesen dolgozó, családját szerető ember - még majd ez lesz az, akit gondosan ellátnak, hogy továbbra is bűnözhessen...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.