Köhög, fáj a feje és az izmai.

Komoly tünetektől szenved a koronavírusos Szijjártó Péter – Itt vannak a részletek az állapotáról

A koronavírussal fertőzött Szijjártó Péter külügyminiszter a Facebook-oldalára tett ki egy videót arról, ahogy jó hangulatú online megbeszélést folytat közép-európai külügyminiszterekkel.

Arra a kérdésre, hogy vannak-e tünetei, Szijjártó elmondta, hogy fáj a feje és köhög, ami elmegy, de az izomfájdalom az zavaró.

Forrás: 444

Kép: Facebook

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ugyan az a meglévő alapbetegsége: ELMEBAJ!!! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
ugyan az a meglévő alapbetegsége: ELMEBAJ!!! =))
evacica
Talán nem kellett volna annyit utazgatni, pláne maszk nélkül ! Idehaza kellett volna maradnia és nem folyton repkedni!
én bakker
nagyon is jó lenne ha "csak" annyira szenvedne mint mi a pénztelenség miatt havonta hetente naponta..rohadjon meg de nagyon gyorsan..szemét tetü..aztán majd meggondolná mikor helikopterezik az emeberk pénzén..vagy jachtozna közpénzből..majd meggondolná mikor a börtön ajtaját rácsukják 100000 évre..
Nessy
Mindig betegpárti voltam, de most egyetértek veletek, elsősorban evacicával!
tudode
A puding próbája a vírus!
.
Akkor mi újság a home offic-cel, miközben stréberkedik!
.
Gyógyulást kívánva, mert nagy szüksége van a gazdinak egy repülő nagykövetre!
Clavigo
Vvazze,,hogy itt mennyien finomkodnak a h.sz.- okkal.. Én azt kívanom ennek lófejű senkinek,,hogy " csatoljak rá" egy általa beszerzett,,túlárazott kínai horkolásgátlóra,,,és ne legyen mellette egyetlen átvezényelt nővér ( orvos sem ) ,,aki az ágytálat kicseréli ez alatt büdös görény alatt... Oszt jó napot !!!
Málna
@evacica: Mert nem itthon kapta el a vírust?
Málna
@Clavigo: Vele ez nem fordulhat elő. De veled még igen...
dr. prédikátor
remélem rákötik egy általa beszerzett kinai lélegeztetőre!!!
kereső
Gyógyuljon meg. Ne legyen nagyobb baja- hogy ha majd eljön az idő, akkor , ha többért nem iis a 300 milliárdért ki lehessen rá róni milliárdonként 100 évet. Mert ha csak 100 milliárdot baxarint el, a kétszázat rá lehetett volna költeni az egészségügyre- a szakápolók bérére, az intenziv ellátás megteremtéésére. Mert a tavaszi etap után, több mint hétszázan hagyták ott az egészségügyet . Mert xaroztak a táppénzükkel, a túlórájukkal, a lelki és testi kikészülésükkel. Szóval csak gyógyuljon meg, és mindezekért feleljen!
namihami
Jaaa kérem! Isten nem kőművesmester. Nem naponta számol el, de nem is marad adósa senkinek.
kulabombaafityiszre
Elhiszem,hogy az izomfájdalma zavaró neki,remélem nem a végbél záróizmára gondolt.
Túl sok futsalos játszótársat vett fel a kükügybe.
Clavigo
Ez kb. olyan,,mint mikor az a barom Trumpli hïvta fel kegyes Urunkat,,lecsófőzés közben...
Málna
@namihami: Nem bizony. Időnként mindannyian megbetegszünk, sőt, előbb-utóbb meg is halunk. Csak úgy, büntiből.:-)
division
@Clavigo: Amikor egy ember nem trágárkodik, az nem azt jelenti hogy finomkodik, simán csak emberi hangon nyilvánul meg. Neked ez tudjuk, ritkán sikerül, bár már közben jelentek meg kebelbarátaid a témában, akik szintén hozzák a formájukat:-)
division
@Horizont: A legtöbben átmegyünk ezen, te is tudod már jól, a nejem is, és kissé azt érzem, én is belekerülök, pedig ma szűnik meg a házi karantén, a fene tudja még mi lesz a jövő héten így. A közszereplőket, hírességeket mindig címlapra teszik, ezzel nincs mit tenni, ahogy szeretik magukat a face - re is kiposztolni, lásd most Majkát is. Mindenkinek mások a tünetei, nincs értelme közvetíteni.
division
@Málna: Olvasd el a face kommenteket, onnan kiderül, kikből is áll ez az ország főleg. Jóindulat és együttérzés mindenek felett:-)
division
@Horizont: Nem is írtam azt hogy sajnáld, csak vázoltam mi van akkor ha közszereplő vagy híresség lesz covidos.
Cicamama55
Nem csodálom, hogy beteg lett, de nem kell ahhoz még "repkedni" sem, elkaphatja bárhol, bárki. Fiatal, sportos szervezete van, biztosan felgyógyul, csak kicsit tovább tart... Akik az ízületi-izom fájdalommal szinte együtt élnek, évszakváltáskor, időjárási frontok előtt, azoknál ez a tünet nem érzékelhető. Marad az összes többi. :(( Én mindenkinek jó egészséget , illetve akik lebetegednek, mielőbbi felgyógyulást kívánok!
Béla333
Biden győzelme nem segíti a Peti gyógyulását. Be lesz rendelve az USA ügyvivője (ha már a nagykövet hazamenekült), hogy számonkérje rajta, hogy hogyan merészelték megválasztani Bident!?
Hülyék gyülekezete!
Clavigo
@division: Mit szólsz bayerzsóti trágárkodásaihoz ? Kövérlacus?
division
@Clavigo: A rendőr is szokott gyorsan hajtani, mi mégsem tesszük ugyanezt:-)
Clavigo
@division: Aha...Majd ha Zsótit is figyelmezteted,,,ilyesmire,,,,
Béla333
Mocskos, aljas Peti! Az ország ellensége vagy! Remélem Kambodzsában maradsz (vagy hol a fenében is vagy) örökre!
grincss
Ne aggódj Petike!
Hamar vége(d) lesz, gyorsan jön a kaszás! :-)
csipetke
Az Isten nem bottal ver...Érdekes,már a gazdája se grasszál a kórházakban.Azzal a súllyal,ami orbánon van pluszban,kitelne egy óvodai csoport.Ehhez a rengeteg hájhoz általában többféle betegség társul,magas vérnyomás,stb,úgyhogy ő nem úszná meg ilyen könnyen,mint a kakadu
karma1
@csipetke: Aranyom, ha az alapbetegsegeit neznenk, talan a tulsulyon, cukorbetegsegen,- a pialastol meg a tobbi kellemes rossz szokasarol nem is beszelve- nagyon el tudom kepzelni, hogy azok a nagyon eros gyogyszerek, amiket kaphat, azok ugy legyengitik a szervezetet, amit egy ilyen virus rohogve ledont. Tovabba eppen benne van a szivrohamos ferfikorban - ekkor hullanak a ferfiak ugy mint az oszi legyek, mindenfele elojel nelkul - hat amit 10 millio magyar nem tud elvegezni, majd elvegzi a termeszet. Isten sokkal jobban ismer bennunket, mi magunk. (Hidd el, "odaat" mar regen megvan ellene egy ervenyes bunlajstrom...:o)))))
karma1
@division: 19.19-re: Rossz a pelda! Ha engem igazoltat egy rendor, akkor annak formaja van, nem tragarkodik, nem szemetkedik, hanem teszi a dolgat! Amikor ugy hozza a szolgalat, hogy gyorsan kell hajtania - felteszi a kek-piros fenyt, szirenat - akkor tudom megint, hogy teszi a dolgat, bunuldoz.
De hogy bayerzsoti szajabol vodorszam folyik a szar es a tragarsag - na, azt nem tudom elfogadni! Raadasul egy ujsagironak - mert o NEM politikus, de a hiusaga folyton politikusok kozott mutatja, mert ragad rajuk - egyaltalan nem az a dolga, hogy 24/7 frocsogjon, raadasul nem is akarhogy, hanem kizarolag tragarsagba csomagolva.
Ismerem a szuleit - egyikuknek sem tetszik a tevekenysege, elegge elhatarolodnak tole (hat szegyen is ez a pali, az biztos).
Ugy latszik, a gunarnyaku nagyon gyorsan megtalalta a gombot a konferenciatargyalasra a computeren, - ahogyan mar nagyon sokszor javasoltak neki, na meg persze olcsobb is az orszagnak. Nade ok nem azert vannak a magyarok nyakan, hogy sporoljanak es a nepet szolgaljak, hanem hogy minel tobbet tudjanak lopni.
En nem kivanom senkinek sem a halalat - az atok mindig visszaszall valamilyen formaban a kuldojere - de azt kivanom, hogy hajszalpontosan ugyanazt kapja, amit azok a szerencsetlen emberek kaptak/kapnak, akik bekerultek egy lepukkant korhazba, ahol nincs orvos, apolo, rendes kaja, sterilitas, felszereles, es hogy probaljon IGY felgyogyulni, hiszen szuksege lesz az eronletere, ha 22-ben buknak - onnan ugyanis mar osztozhat a bortonben a kedves vezetojevel egyutt.
Mindenki gyogyuljon meg, de inkabb ne kapja el a betegseget - nagyon szemet ez a covid
Yoda69
Nincs olyan szerencsénk hogy belegebedjen
karma1
@sgl: Nem ott kezdodik a dolog, hogy a halalukat kivanjam. Sokkal nagyobb bunti lesz nekik egy valoban demokratikus birasag altal kirott fejenkent 150 ev talpig vasban bunti, mintha most rovid uton meghalnanak. Dehogy mentegetem en oket - en CSAK ugyanannyit es ugyanugy kivanom nekik leelni a hatralevo eletuket, amilyen nyomorba, kilatastalansagba, remenytelensegbe - es sokakat a halalba - kuldtek!!! Igen, eljenek meg 47 000- es kozmunkaberbol,. a szeretteiket mosdassak, oltoztessek, assak meg a sirjukat egyedul, allapitsa meg a triazs az agyverzesuket egy konnyu fejfajasnak, es kuldje oket haza egy tabletta fajdalomcsillapitoval, ha elmaradnak egyhavi villanyszamlaval, akkor lakoltassa ki oket a rendori karhatalom, es lehetoleg az utcara, es ha azt a keves munkajukat is elvesztik, csak 3 honap legyen nekik is fizetve a melohelykeresesre. De kozben be kelljen nekik minden baromsagot tartani, amit torvenybe hoznak a fejuk folott, a megkerdezesuk nelkul, csak a kiralyi tv-t radiot nezhessek, hallgathassak, utkozzenek mindenhol a dilettans torvenyekbe, es a noknek mondjak meg, hogy nem jok masra, csak gyerekszulesre, de ha a hatalom egyszer is ugy gondolja, hogy nem tudnak legalabb egy tanyer meleg etelt adni a gyerekuknek egy nap, akkor vigyek el toluk is a gyereket egy pedofil papok altal fenntartott lelencbe... CSAK ezt kivanom nekik - de ezt nagyon erosen. CSAK AZT, amit ok tettek masokkal!
Béla333
Biden győzelmével még egy agyvérzés kockázata is felmerült...
division
@karma1: Nekem mondod? Nejem több mit 3 hete van benne, és én is érzem a tünetek egy részét néhány nap óta, pedig ma lejárt az itthoni karantén, kivéve nejemnek, őt holnap tesztelik ismét. Azt hiszem megnézetem én is magamat immáron.
Málna
@karma1: 07:31 Ebből, amit itt leírtál, szinte semmi nem igaz. Honnan szeded ezeket a hülyeségeket?
Málna
@division: 16:54 Öt kommentig bírtam. Elég nekem ez is, ami itt van.
magyar1
Jobbulást neki, de ő sem mindig vette fel a maszkot, megszenvedi.
karma1
@Málna: Az, hogy en kulfoldon elek, nem jelenti azt, hogy olyan hulyenek kellene lennem, mint amilyen te vagy! Hat nem a ti marcellkatok mondta, hogy 47 ezer forint kozmunkaberbol meg lehet elni? (Talan most mar 57 ezer, de 47 ezerrel kezdodott, ne tagadd le!)
Menjel ra Molnar F. Arpad ELi oldalara - o ott van szinte minden kilakoltatasnal, es o ir le nem egy olyan esetet, amikor egyhavi aramtartozassal kilakoltatnak - meg akkor is, ha befizetted kozben a hatralekot! 5 perc alatt eveket okosodnal egy-egy videojabol!
A 3 honapos munkanelkuli segely, vagy a koronavirusfertozes eseten NEM adando tappenz torvenyi valosag - mondd, mitol vagy te ilyen hulye, hogy kesz tenyeket - amik vagy a fidesz reszerol hangzottak el, vagy altaluk kerult torvenybe - nem vagy kepes ertelmezni, felfogni? Egyebkent ennek a cikknek a lenyege - szamomra - hogy mint ahogy senkinek a halalat nem kivanom egyik oldalon sem, csak pontosan ugyanolyan elbiralast ennek a bunbandanak, amiben ok is reszesitik nap mint nap a magyarokat
karma1
@Peller Anikó: Mi az, ami kigyo? ...:o))))
Yoda69
Embertársadnak rosszat ne kivanj, de szargyarto belegebedhetne a vírusba.
nezelodo
Nem izomfájdalom az Petya, hanem izomláz! Túl sokat izmoztál a politikustársakkal, nagykövetekkel, akik bírálni merészelték Európa leendő vezénylőtábornokát, (ahogy szerencsétlen Kerényi nevezte a főnököd), és most ki kell pihenned a strapát. Majd elmúlik ez is, lehet, hogy még illiberália is változik és elmúltok ti is, mint a rendszerváltó csodatévő liberálisok, a Petőfit kereső kazánkirály és tudósai, vagy a Muhi körkörös védelmet visszasíró Tompika após, és most a példaképetek a pszichopata Trampli, stb.
Mielőbbi jobbulást, és megvilágosodást kívánok, hátha politikailag is menthető leszel tőle...
silber13
@karma1: ---ez málna vagy kia fene egy igazi, fideszes, saját testét lízingelő csaj lehet!:-)))))))
Málna
@karma1: 1. Senkinek nem kell közmunkából élnie. Az egy átmeneti segély lenne (amiért dolgozni kell), más kérdés, hogy sokaknak egyszerűen nincs igénye többre.
2. Senkit nem lakoltatnak ki egy havi áramszámla miatt, pláne, ha rendezi a tartozását. Azt lakoltatják ki, aki évekig tartozik, és tartozása már tetemesre növekedett.
3. Mindenki nézhet bármilyen adót, nem csak a királyi tv-t.
4. Senki nem mondott olyat, hogy a nők csak gyerekszülésre jók.
5. Nem veszik el a gyerekedet, ha nem tudsz neki napi egy tál meleg ételt adni, hanem adnak helyetted. Akit elvesznek, azt sem pedofil papok által fenntartott lelencbe teszik.
Mondanám, hogy ha itthon élnél, talán nem írnál hülyeségeket, de szerintem nem ezen múlik...
Egyébként nagyon rossz ott neked, ahol élsz?
tibula53
Hivo ember leven azt kivanom ennek az irritalo Paprika Jancsinak , hogy gyogyuljon meg a virusbol..22-ben viszont huzzon el a francba fideszestul! Rendes voltam?
silber13
Remélem, te nyegle szopott makaróni, hogy a Teremtő alulmúlhatatlan ténykedésed jutalmaképp már biztosított számodra egy különbejáratú csinos és lakájos bárányfelőcskét, igaz, helikopter nélkül.!:-))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.