A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint Fekete-Győr Andrásnak bocsánatot kellene kérnie a momentumos Csillag Tamás megjegyzéséért, amelyben azt javasolta, hogy fideszes politikusokon teszteljék a koronavírus-elleni orosz oltóanyagot.

Hollik István az MTI-hez eljuttatott szombati videójában úgy fogalmaz: "azt hittük, hogy a Korózs Lajos-féle kamuvideónál már nincsen lejjebb, de sajnos tévednünk kellett".

"A Momentum párt egyik alapítója, Csillag Tamás mások halálával viccelődött a Facebokon. Azt mondta, hogy szerinte ők egy sikertelen oltóanyaggal is jól járnának, a lényeg, hogy azt rajtunk, fideszes, KDNP-s képviselőkön teszteljék" – mondta Hollik István.

Megsértődött a Fidesz azon, hogy rajtuk próbálják ki először az orosz vakcinát

Hozzátette: most, amikor mindenki a szabályok szigorú betartásával van elfoglalva, "hogy sikeresen tudjunk küzdeni a koronavírus-járvány ellen, akkor a Momentum mások halálával viccelődik".

A fideszes politikus szerint ha Fekete-Győr Andrásba "szorult némi emberség, tisztesség, no meg bátorság, akkor ezért a megjegyzésért nagyon gyorsan bocsánatot" kér.

(MTI)

(Fotó: MTI/Bruzák Noémi)

87 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ha valakit, akkor "fegyo"rt" nagyon nem csipem! De ha tenyleg tettek egy ilyen kijelentest - es miert ne tettek volna? - akkor hajra fegyo"r, nehogy bocsanatot kerj - nezd meg jol, ki keri ezt toled?
Inkabb mondd azt, hogy azert mondtatok ezt, mert annyira fontosnak tartjatok a kormany jo egeszseget, hogy fel sem merulne benned, hogy NE a kormany kapja elsokent, hisz ok felelosek az orszagert. Ha eletben maradnak, akkor legalabb majd birosag ele lehet oket allitani, ha meg belepusztulnak - hat, Istenkem, ez az elet, ide sodorta oket a vakbizalom putyinban! Es mar abban is csak januarig bizhat, ugyhogy huzzon bele, Ilonka neni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Málna
@Aki Én: Engem nem érdekel. De ha vannak friss hírek, akkor miért egy régivel példálózol?
Aki Én
@Málna: ...elmondtam, te szerencsétlen. Mert aktuális. De mitől régi, egy október 30-i cikk?
Amerika felfedezéséről se hozzunk régi cikkeket, mert már nem aktuális? Húúú, de nagyon buta vagy :(
Az sem semmi, hogy a gazdádék ezt a kétes orosz cuccot erőltetik ész nélkül. Gondolom nekik ez az üzlet.
Te mindig annyira túltolod a magyarázkodást. Cáfold a ,,régi" cikket, ne pofázz a semmiről.
Málna
@Aki Én: hvg.hu/tudomany/20200828_virologus_vakcina_rusvai_miklos_oltooanyag_szputnyik_v
Erről beszélek. Jesszusom. MIndig ezt csinálod, ha sarokba szorítalak. Már nekem kellemetlen, ahogy vergődsz, hazudozol, terelsz. Szánalmas vagy, befejeztem a témát.
Aki Én
@Málna: ...ezzel a ,,sarokba szorítanak" dumával vigasztalod magad minden alkalommal. Nagyon lejön, hogy ezzel próbálsz magadnak bátorítást szerezni, ilyenkor úgy éled meg, mintha bárki igazat adott volna neked. De nem.
Nem egyszer előfordult, hogy tucatnyi emberel mentél szembe, de a vége csak az lett, hogy jó hangosan, magadat vállon veregetve elsunnyogtál.
Mondom, buta vagy :(
Szeretném én is befejezni, de te azt szeretnéd, ha feladnám, mert akkor azzal az önámítással vonulhatnál vissza, hogy ,,győztél".
Nem győzhetsz a fideszes mentalitással, kettős mércével, tények eltagadásával, homokba dugott fejjel, haudozással, undorító propagandával. Még ha magadnak is hazudsz, akkor sem.
csipetke
Csak a címre.- Ezek másra úgyse jók,csak teszt-alanynak,és/vagy elrettentő példának
Borsodi
@fideszes gyökér: Ha jobb a Mese felnőtteknek hallgasd Orbánt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.