Lapunk online oldalán, vagyis a Hang.hu-n – a Hírkereső tanúsága szerint a magyar sajtóban talán először – szombat délután 17. 30-kor került ki a gyorshír, hogy a vezető amerikai hírcsatornák a matematikai modellek alapján kijelentették: Joe Biden demokrata jelölt megnyerte a választást, így ő az Egyesült Államok következő elnöke. Az MTI-n aztán 18. 25-kor kijött a gyorshír, de kevés embert ismerek a hírszerkesztőkön túl, akik az MTI böngészésével kelnének és feküdnének. Az M1 viszont órákig hallgatott – 19 órakor, a fél nyolcas nagy híradó-beharangozójában sem volt egyetlen szó sem a „hírtévének” átalakított M1-en arról, hogy négy nap után eldőlt a világ talán legfontosabb politikai pozíciójának kérdése.

Forrás: hang.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Majd kivancsi leszek, hogy amikor az elso nemzetkozi politikara hato intezkedeseit teszi meg Biden, akkor hogyan fogja ezt talalni a papp daniel -fele alhirgyarto tarsasag?
Mert ha most nem is ismerte el ot elnoknek, de Biden 4 evig azert ott lesz a politikai eletben? Tiszta eszak Korea! Egyszeru elhallgatasa a tenyeknek!
Tudod, te csuti torpe, hogy azert, mert a fejedet a homokba dugod, azert a seggedrol ezerrel leviszi a tollat a tajfun...:)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Szerintem a fideSS birkák meg most sem tudjak ki az USA új elnöke.
Azt viszont tudjak, hogy januártól jön az új orosz vakcina. Ellenben senki sem tudja, hogy milyen mellekhatasi lesznek, hiszen tesztelés, engedélyek es jóváhagyás nélkül mutyizzak be orbanek az országba.
Béla333
Még nincs döntés a maffiánál, hogy elismerjék-e Bident elnöknek.
Mert ha O.V és bandája nem ismerik el, hogy a haverjuk a Trump elbukott, akkor az nem is történt meg!
Hülyék gyülekezete!
csipetke
Hápersze.Ha Trampli nyert volna,tele lenne vele orbán összes mocsármédiája,és hosszan-hosszan gratulált volna neki az egész fidesz banda,orbánnal az élen
Peller Anikó
@csipetke: Nem nőnek a babok az égig, padkányok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.