A lakosság segítségét kérik a bonyhádi rendőrök.

Október 13. óta nem ad magáról életjelt a gyermekotthonból eltűnt 14 éves Katalin

A Bonyhádi Rendőrkapitányság a 17020-157/399/2020. számon körözési eljárást folytat Kiss Katalin eltűnése kapcsán – olvasható a rendőrség honlapján.

A 14 éves lány 2020. október 13-án a kétyi Napfény Gyermekotthonból iskolába indult, de oda nem érkezett meg. Tartózkodási helye azóta ismeretlen, életjelet nem ad magáról.

Kiss Katalin 160 centiméter magas, barna hajú, barna szemű, sovány testalkatú. Eltűnéskori ruházata nem ismert.

A Bonyhádi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható lány jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél, hívja a 06-74-550-950-es számot, vagy tegyen bejelentést – akár névtelensége megőrzése mellett – az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

(police.hu)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Sajnos nekem elsőre az ugrott be ami..:(. Látszik az arcán, hogy mindenben már most rideg, kiélt, használt/elhasznált, megunt és meggyötört már most 50 éves, de csak 14 éves... Persze ilyenekről nem illik beszélni, de emiatt megtalálni sem fogják.. Már másnap külföldön volt valószínűleg, de talán még vannak nyomok a helyi emberkereskedőknél, akik valószínűleg a helyi stricik is egyben. Persze ki keres a világon egy zacis kislányt és ki akar egyáltalán megtalálni egy ilyen lányt a rendőrségen:( Ezt az emberkereskedők is jól tudják sajnos.. Mint gondoltok, ahol egy zsák krumpli egy szavazat ott gyorsba mennyi ilyen gyerek..:(
legott
Katalinnak annyi. Katalin bedrogozva szétbaszva fekszik éppen egy bűnbarlangban - orosz, ukrán, szerb, horvát, albán, magyar faszszopó geci bűnözőknek köszönhetően.
Akit német, holland, svájci, luxemburgi, lichtensteini gazdag gecik basznak félholtra.

Isten tűzzel égeti fel ezt a mocskos geci világot - mert megérdemli (L'Oréal Paris)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.