A magyar orvosokra és egészségügyi dolgozókra a legnehezebb időkben is számítani lehet – jelentette ki az emberi erőforrások minisztere a Facebook-oldalán vasárnap közzétett videóban.

Kásler Miklós elmondta, egész életét a magyar egészségügyben élte le, ezért ismeri a magyar egészségügy teljesítőképességét, a magyar orvosok, és nővérek szakmai tudását, lelkiismeretességét. Éppen ezért meg van győződve arról, hogy a legnehezebb időkben is számítani lehet rájuk.

Kiemelte:

jelenleg a járvány eszkalálódik az egész világban, de ha mindenki fegyelmezetten viselkedik, érzékeli, hogy nem csak a saját, hanem a szerettei és honfitársai életét is "a kezében tartja", akkor "túl fogunk jutni ezen a járványon".

Arról is beszélt, hogy annyira azért már ismerik a vírust, hogy tudják, hónapokon belül meglesz a vakcina.

Forrás: MTI

Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Amióta a bársonyszékben pihenteti öreg csontjait, fogalma sincs mi történik a végeken, most a pandémia tombolása alatt! Ahhoz képest negyon lojálisan kiszúrt velük a legutóbbi egsészsé ügyi törvény kapcsán! Tényleg kollegiális tett volt!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Amióta a bársonyszékben pihenteti öreg csontjait, fogalma sincs mi történik a végeken, most a pandémia tombolása alatt! Ahhoz képest negyon lojálisan kiszúrt velük a legutóbbi egsészsé ügyi törvény kapcsán! Tényleg kollegiális tett volt!
kissé felnőttem
Akkor miért nem harcoltál a bérezésükért dumálni az könnyű pénzbe sem kerül.
Gazella
Te szerencsétlen gyagyás..mit beszélsz te?? Egészségügy a romokban van,
cikicakk55
Te csak tudod,te elfuserált felcser. Lehet,hogy Jó onkológus voltál,de azt már rég elfelejtetted,milyen is dolgozni. Milyen úgy dolgozni,hogy 3x annyi a beteg,mint az orvosok és a személyzet létszáma. Te gülüszemű egyetlen percet nem töltöttél abban a szaunának tűnő védőruhában,amiben állítólag 4 órát lehet tartózkodni, de ahol 12 órát dolgoznak,mert nincs több nővér vagy ápoló,ott bizony 6 órát van egy ilyen szaunában a nővér és az ápoló. Fogalmad sincs mi megy az egészségügyben. Szajkózod amit a főnököd mond,de fingod sincs az igazságról. Az orvosok a nővérek és az ápolók,akik még bírnak dolgozni,már erejük határán vannak.Az én fiam 24 éves,izmos,kisportolt,egészséges életmódot folytat,de mióta ez a hajtás megy,8 kg-ot fogyott. Haza ér,beájul az ágyban és enni már csak félálomban tud. Ti ott a kényelmes irodátokban,a hűtött borokat kortyolgatva el sem hiszitek,hogy az az egyre kevesebb ember,aki még tud dolgozni,lehet,hogy pont ez a hajtás miatt fog már 40 évesen gerinc és ízületi fájdalmaktól szenvedni,mert már 8 hónapja 5 ember munkáját végzik. Hazudtok a béremelésekkel is,hisz amennyit emeltetek az utolsó 2 évben,fillérre ugyan annyit el is vontatok. (ágymelleti pótlék, műszak pótlék, szakmai pótlék és a caffetéria.) Erről dokumentum is van,mert 2 ápolónak is be lett küldve a bérlapja az újsághoz,ahol meg is jelent. Ennyit az emelésekről és most azért nem emeltek,mert az utolsó 3 évben 71%-os béremelést kaptak. Ádernek is így dupláztátok meg a fizetését? Sötétek és szemetek vagytok.Remélem benneteket is el ér a vírus és a gulla fáradt orvosok és ápolók gondjaira lesztek bízva.
RonaGyuri
Egy kissé megkopott az emlékezeted! Na jó nagyon! =))
fidem
Lehet, de páholyban és nem a frontvonalban!
surdilloFUJT
@Nessy: Az orvosbáró csak tudja mitől zsirosodik a körme alatt a kosz!!!
Béla333
A magyar egészségügy kritikája, hogy ilyen elmebetegek eljuthatnak a miniszterségig!

"Kásler Miklós azt állítja, hogy a tízparancsolat majdnem tökéletes népegészségügyi program"
magyarnarancs.hu/belpol/kasler-miklos-azt-allitja-hogy-a-tizparancsolat-majdnem-tokeletes-nepegeszsegugyi-program-113799
teuton
Ugyan kerem, minek ide egeszsegügy, korhaz, ovosok, mentök es apolok, mikor minden betegseget meg lehet "gyogyitani" a tizparancsolattal! Tehat korhazakat-gyogyszertarakat bezarni, mindenkinek receptre felirni a bibliat es 150 evig el mindenki! Hoppa, de akkor minek kell egy egeszsegügyi miniszter???
rokker33
Te KÓKLER MIKI te KONTÁR már rég nyugdíjba kellett volna vonulni nem ilyen felelősségteljes munkát végezni!Tisztában van a valódi állapotokról csak még nem húzta ki a fejét Orbán seggéből és nem merte még ezt elmondani a népnek!!! Majd ha bukik ez EÜ akkor bukik a kurmány és bukni fogsz te is te vén kecske!!!
Nessy
Nem tisztességes dolog senkit a kora miatt bántani, de Kásler nem odavaló már, ahol van. Olyan ember kezébe adták az egészségügyet, oktatást,szociális ellátást, akinek a magyarság kutatás , a Biblia, a Tízparancsolat ( nálunk csak 7! ) az agymacskája. Miközben dilettánsok hada teszi tönkre az őrá bízott szakterületeket, a miniszterelnök áldásával!
Józsipapa
az eddigi tevékenységedből nem úgy tűnik,
hogy ismernéd az egészségügy teljesítőképeségét...
kissé felnőttem
akkor tudhatnád nem a járvány csúcs a legalkalmasabb az átalakitásra lett volna lazán 10 évetek szartatok rá, akkor most nem az életekkel megy a játék ? doki manó lesz ám számonkérés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.