Komolyan odaszólt.

Az államtitkár azzal vádolja a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetét, hogy nehezíteni akarják a járvány elleni védekezést

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) hétvégi megszólalásával ismét bizonyította, hogy a célja nem a védekezés támogatása, hanem a védelmi intézkedések ellehetetlenítése – közölte Maruzsa Zoltán, az Emberi Erőforrások Minisztériumának közneveléséért felelős államtitkára hétfőn az MTI-vel.

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete vasárnapi közleményében azt írta, a szülők, ha tehetik, ne küldjék a gyermekeket iskolába, óvodába.

Maruzsa Zoltán emlékeztetett: tavasszal az érettségit akarták bojkottálni.

A gyermekeknek nem az az érdekük, hogy otthon maradjanak, és így kimaradjanak az oktatásból – hangsúlyozta a köznevelési államtitkár.

Rámutatott: az oktatást hagyományos keretek között kell folytatni mindaddig, amíg lehet, ahol pedig megjelenik a fertőzés, ott – ahogy eddig is – tantermen kívüli, digitális munkarendet rendelnek el az érintett gyermekek és pedagógusok védelme érdekében. Az oktatás tehát ilyenkor sem áll le, csak a munkarend változik – mutatott rá.

Hangsúlyozta, a pánikkeltés, egyes gyermekek otthon tartása olyan óvodákból és iskolákból, ahol a fertőzés nincs is jelen, nem megoldás.

Felszólítják a PDSZ-t, hogy fejezze be az "akciózást", ha nem segítik, legalább ne akadályozzák a védekezést – jelentette ki a köznevelési államtitkár.

Forrás: MTI

Kép: Pixabay

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Maruzsa Zoltán!!! Ez meg kicsoda??? Orbán msot jelentette be az online oktatást!!! Idióta ez a pasi. A szülőknek meg jogukban áll megvédeni a gyermeküket és aki megengedheti magának az ne is engedje el iskolába!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
legott
@Jozefina: "Maruzsa Zoltán!!! Ez meg kicsoda???"

A hüvelykujj ember. Egyszer valaki rárajzolt egy hüvelykujjra egy embert és az életre kelt. Na, az Maruzsa.

szabadpecs.hu/wp-content/uploads/2020/05/MaruzsaZ-1200x799.jpg

Tanárok halnak meg, a diákok össze-vissza fertőzik egymást aztán meg mindenkit.
A béna pöcs Orbán miatt és nem a PDSZ miatt, és képes őket vádolni, mert próbálják védeni a tanárokat, gyerekeket, családokat?
M1G

Egyszerűen nem értem, hogy milyen elfajzott defektes gondolkodásúak azok, akik ezekre szavaznak. Elképzelni sem tudom azt a sötétséget, ami ezekben az emberekben van - az elméjükben, a szívükben, a lelkükben.

Egy normális világban, egy Orbán-féle egyetlen egy szavazatot sem kapna. Jobb esetben kinevetnék, rosszabb esetben jól megkergetnék.
ómió
Nehezíteni akarja? Ugyan már! Csak "efftársiasan közelíti"!
Nessy
@teuton: nem lehet! Pont a szellemi képességei predesztinálják az álomtitkári stellungra! Lényeg a politikai tisztánlátás!
Nyírfa
Húha, Marozsán komolyan odaszólt. Helyretette az okvetetlenkedő pédéeszt. Miheztartás végett. A hír, értékét tekintve nem több mint Orbán levelei.
csipetke
A fidesz-csicskák,mint ez a maruzsa is,nem a penge agyukról híresek,mert orbán úgy kotorta össze őket,hogy az ő fenenagy képességei tündökölhessenek, a hülyék közt a féleszü a király mottóval. De még egy féleszű is fel bírja fogni,hogy eddig 9 tanár halt meg fertőzésben,a többiek pedig félnek.
kissé felnőttem
te ostobább már nem lehetsz , max parlamenti bohoc lesz ám más világ is
akkor magyarázható lesz a 10 parancsolat meg a mekegés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.