Ezt írta Gyurcsány.

Gyurcsány Ferenc is elmondta a véleményét a szigorításokról: Szerinte Orbán Viktor kapitulált

Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke Facebook-posztban reagált Orbán Viktor mai bejelentésére:

„Akkor most kapitulált Orbán. Beismerte, hogy elkésett, és most idegesen megnyomta a STOP-gombot Magyarországon.

Legyen világos: ez a küzdelem három fronton zajlik. Mit csinálunk a vírussal, mit a gazdasággal, mit a közeledő szociális katasztrófaval.

Ma az derült ki, hogy a koronavírus elleni küzdelem első frontján a kormányfő belátta: eddig elrontott mindent. Nem csinált semmit nyáron, nem csinált semmit ősszel, most meg rohan az események után. Lemaradt. Cserbenhagyta az országot. Most javítani próbál. Elkésett. Ezrek halála lesz az ára ennek.

A másik két fronton továbbra is tanácstalan. Vagy vak. Vagy süket. Vagy mind együtt.

Augusztusban Európában egyedüliként állította le a már akkor is elégtelen állami bérpótlékot és nem hosszabbította meg az elbocsátottaknak járó támogatást. Orbán elaludt, most pedig kapkod, ötletel, tüzet olt, mert tönkrement körülötte a fél ország.

A kormányfő elveszítette az irányítást a folyamatok felett.

Az erősnek mutatkozó emberről kiderült, hogy gyenge és alkalmatlan.

Nem érte kár. Az országért”

– írta a DK elnöke.

Forrás: Blikk

Kép: MTI

69 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr Beviz Elek
Könnyű utólag kritizálni! Ő sem csinálná jobban!!! Senki se!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
@Shikari: te idióta! ö is politikus mint a vikid! :) - mind a ketten a kisz. böl indultak!
a tramplit elsirattad már? az usa. választások után szótlan lettél..
Aki Én
Sajnos nagyon igaza van. orbán ismét bizonyította, hogy alkalmatlan kormányfőnek.
Aki Én
@EladottOrszág: ...megint tobzódsz a lopott avatarok között?
szellemes...
csak úgy....
@Shikari: a másik,hogy a terrorista "szemkilövetödnek" lényegesen kevesebb az áldozata mint a focialista nemzetvezetö efftársadnak!
erröl még nincs statisztika ,de egyszer majd lesz és talán népszámlálás is,hogy kiderüljön mennyi magyar maradt valójában .
csak úgy....
@Aki Én: azt hiszik,hogy itt mindenki plöm-plöm mint ök ,efftársilag..
Csizmás Kond
...vélemények meg szigorítások meg hablatyolás...
Az utolsó hónapokban egyebet sem hallani az ellenzéktől, igaz máskor is ritkán, hogy így elcseszték a virust meg amúgy...erősen jó most képviselőnek lenni...
EladottOrszág
@Aki Én: Copyright alapján rendben van! Lopott dolog megegyező az eredetivel ! Ez más! Kissé több rugalmasságot !
rokker33
Te mocskos kampós orrú Feri, mikor te voltál hatalmon, akkor indult hanyatlásnak az egészségügy igazán! Persze a 300 forintos adókat meg beszedtétek a szegény embertől, akik magán orvoshoz jártak azoknak nem kellett fizetni te szélhámos zsidó takarodj vissza Izraelbe az orsós cigány cimboráddal együtt! Nem bízunk már benned csak az agyhalott alzheimerkóros nyuggerek tapsolnak vadul, ha ontod a szart a szádból!!
Aki Én
@rokker33: ...de 10 év alatt csak romlott. Mára romokban.
rokker33
@Aki Én: Persze Orbán cigány Viktorral együtt hátravinni agyonlőni mint a kampós orrúakat 38-ban pont 82 évvel ezelőtt nov 9-10 én történt a kristályéjszaka!!! Itt is megismételhetnék ezekkel a férgekkel!
rokker33
@Szeparepa2: Ezt a kampósorrút ne keverd össze a hazájukért harcoló és a hazájukat védő Nácikkal a Waffen SS katonákkal!A zsidókat csak a pénz érdekli a hazájuk el is pusztulhat lásd Soros Gyuri ő is a hazáját és Európát támadja a régi sérelmei miatt, míg a nácikra nagy tisztelettel tekintettek a zsidók most is zsidók maradtak!
kissé felnőttem
napok hetek max 1-2 hónap aztán mindent megtapasztahatunk. hogy szegénség lesz ehhez semmi kétség az erre tervezett pénzek finoman eltévedtek. aztán még vétozni is akar az eunál hát ? nem eléggé fekete bárány ? a két bajuszos harcostárs meg persze tám tám tám ogatná?
Dr Beviz Elek
Könnyű utólag kritizálni! Ő sem csinálná jobban!!! Senki se!
creativehun
@rokker33:No...azért ne essünk túlzásba..mert lehet,hogy te nem ..de mások még emlékeznek rá,hogy aki folyamatos orvosi kezelés alatt állt..ergo...havonta akár többször is orvoshoz kellett mennie..annak x orvoslátogatás után nem kellett fizetnie. Gyanítom abba,hogy két - három havonta fizettek 300 forintot ..nem rokkantak bele..mert azt meg ugye..Lázár Jani mondta,hogy mindenki annyit ér amennyije van..ergo ha nincs 300 forintja..akkor a fidesz szóhasználata szerint semmire se való..annyit is ér. Mellesleg..nyugodtan hidd el,hogy 70 x éves nagymamák..az orvosi rendelőbe jártak traccspartizni.. A 300 forintos vizitdíjra most is mindenki emlékszik...holott egy piti tétel..említésre sem méltó a 3000 Mrd forintos nyugdíjvagyon elsíbolásához képest!
NKF
Fletónak mindegy, csak ugasson valamit.
Lepényleső
Aki úgy véli a bán kapitulál,az nem való politikus segédjének sem?
rokker33
@creativehun: Én arra emlékszem,hogy mindenki fizetett vizitdíjat függetlenül attól hogy hányszor ment orvosi ellátásra fizetni kellett!!Számold csak ki 2007 februártól 2009 január 1 ig,ha minden beteg fizetett 300 forintot az hány milliárd ellopott forint úgy hogy sokan fizették a havi 6-7000 forintos TB t ?? Amit Orbán tett is megbocsáthatatlan és minimum a két kezét levágnám csuklóból ,de ha ez a kampós orrú lenne hatalmon, már egészségügy sem lenne és a 300 forintot nem az eü be fordította, hanem a saját zsebébe ment!
Sámannus
@rokker33: te nagyon süket vagy

@creativehun: Nagy még a setétség a fejekben. Korai még akár a lónak imádkoznál. Ezek vagy nem itt élnek, vagy ők lopják el az összes mozdíthatót. Sok pénzt kapnak itt sokan a hazudozásért A lejáratással kerülik az értelmes vitát.
Nézd csak meg éppen tegnap még Karácsonyt alázták, ma meg azt teszik amit ő. Látsz valakit akit hazugságért pórázon vezetnek? Bocsánatot kéret velük valaki mert hazudoznak, vagy elzavarják a bandájukból? Ugye egyiket sem teszik. Hazugok a velejükben van a hazudozás ez a foglalkozásuk.
Nem drága nekik ha kipusztul a nemzet sem, ezek csak rabolni fognak egész életükben másra nem is képesek. Rávetik magukat a nemzet vagyonára ha nem hazudoznak, harácsolnak, és ott ártanak ahol csak tudnak.
rokker33
@Sámannus: te meg ostoba!!!És miért is vagyok süket???
Sámannus
@Dr Beviz Elek: Mi vagy te egy újszülött? Hol éltél te eddig, hogy ennyi okosság jut csak eszedbe? Hogyé böfögsz, hogy nem csinyáná valaki jobban? Te csak magad alá vizelsz és csákó vagy. Talán a fityma mocsok halcafat tetszik neked? Egy bányában kubikoltok mi a geciknek?
Sámannus
@rokker33: Lehet, hogy csak felmondod a leckét te is Amit összehordasz a fele sem igaz! Csak azé!
A törvény szerint kb tíz milliárd volt a limit a vizitdíjra, e mellett volt még a kórházi napidíj hasonló célból.
Mind a két intézkedés csökkentette a fölösleges orvos beteg találkozót, és nem csinált a kórházból ingyenes szállodát. Az egészségügyi dolgozók szívesen elvégezték a feladatukat, kár hogy a politika és az orvosi kamara maga alá vizelt amikor ellene fordult. Az akkori orbán propaganda mára a legaljasabban megfordult csak és kizárólag a pusztulás hoz vezet, ha nem tér észhez
A pénzt az egészség ügy használta fel. Talán a maffia bandának ez fájt a legjobban. Te most másért hazudozol lelked rajta. Ha okosodni akarsz kérdezzél szívesen válaszolok.
rokker33
@Sámannus: És 2007 től 2009 ig mi változott az egészségügyben?Semmi nem jelentős javulás nem történt!Kevesebb nyugger ment el az igaz ,de úgy emlékszem hogy 65 év felett nem kellett fizetni és akik tényleg betegek voltak és még élelmiszerre sem volt pénzük hóvégén ,azok inkább nem mentek el!Amúgy akik fizették a TB t 20-30 évig tisztességesen, azok miért fizessenek minden orvoslátogatásért + 300 forintot!??Nem vagy te szakértő nem kell ezt a kampósorrút védeni,de Én sem védem ezt a cigány tolvaj disznót!Az egyik rendszer sem jó ezt már vagy 20 éve tapasztaljuk!!!
surdilloFUJT
@rokker33: napihülye rosszul emlékszik az 1 bites agyad,nem kellet mindig mindenkinek fizetni,ha reggel befizetted az 1x 300-at és volt 3 vizsgálatod aznap lefedte,Ritka idióta agymosott fidessnyalonc duma,hogy eltett,mivel a kórházakban mindenki háborgott amikor az ilyen balfácánok mint te is lenépszavaztátok a csuti rablónak a baromságát!!!Amennyiben orbán visszatenné a rég EÜ-ből elemel 500 milliárdot,és nem lopta volna el az uniós felzárkóztatási pénzeket nem itt tartanánk!!!
surdilloFUJT
@rokker33: Naaa napihülye,a gyerekem családostól Németben él!!!Fejenként a férjével HAVONTA 10-10 €-t fizet vizitdíjat,a gyerek után nem kell,aki 14 éves koráig minden orvosi és gyógyszer ellátást INGYEN kap!!!Ez amocsok maffiózó csak a lopást,csalást cinizmust tudja,de,hogy valami tisztességeset ellesett volna Nyugatról ahhoz barom!!!
rokker33
@surdilloFUJT: Te ostoba hol olvastad ,hogy én fidesz támogató vagyok te világ hülyéje!!Előbb tanulj meg értelmezni egy két mondatot és utána kommentelj te ostoba birka te utolsó csicska veréb kit érdekel,hogy németben mennyi a vizitdíj ott 2-3000 eurókat keresnek és az orvosi ellátás is fényévekkel jobb itt Magyarországon meg mióta a kampósorrú és a cigány cimborája betette a lábát azóta csak pusztul lefelé az 1000 milliárdok meg tűnnek el!!Nehogy már fizessek 300 forintot egy ilyen nyomorult egészségügyi ellátásért mikor havi 7000 ret lehúztak a semmiért hát basszák meg az anyjukat meg leszophatod te is gyurcsótányt meg cigány orsós viktort !!!
rokker33
@surdilloFUJT: Az eü ellátás meg a harmadik világban is jobb, mint itthon itt már fél éveket kell várni egy egyszerű műtétre akik szívbetegek meg várhatnak 1 évet is vagy megdöglik vagy nem az ember a 300 forintos gyurcsányadó se segített ezen semmit nem kaptak a kórházak vagy a vezetők lenyúlták és nem volt semmi haszna, szóval előbb kérdezz és utána írd a baromságaidat öcskös!!!
creativehun
@rokker33: Nem vagyok elfogult mert minden közhivatalt betöltő személyt teljes vagyonelkobzással büntetnék ha bebizonyosodna,hogy korrumpálódott vagy a közjavakhoz nyúlt...egy azonban bizonyos..ha...Orbán rá tudott volna Gyurcsányra akár 5 peták lopást is bizonyítani...Polt Péter segedelmével..akkor Gyurcsány addig ülne amíg a bilics a szétmálló rozsdától le nem esne a kezéről. Gondolj bele...Orbán 10 éve van 263-os többséggel hatalmon ,minden lényeges ponton és ma már a lényegtelenek is ..az Ő emberei ülnek. Mellesleg..édesapám még a 300 ft-os vizitdíj idején élt...sajnos ma már nem ...és mivel krónikus beteg volt ..100%-os bizonyossággal tudom,hogy bizonyos éves orvos látogatói esetszám után már nem kellett semmiféle vizitdíjat fizetnie. A szüleim egyszerű emberek,kisnyugdíjasok..a 300 forint ennek ellenére nem okozott problémát a családban. Ez az egész vizitdíj téma vihar egy lavórban..háborogtak az emberek a 300 ft-os viozitdíjon..de közben bőszen szívták a 400 ft-os cigarettát...jelzem 2007-ben 1 doboz szofi éves átlag ára 400 ft felett volt...Azért ezt ne hasonlítsuk már ahhoz mint ha eltűnik -mert ellopják- 12 évnyi MNYP befizetés a 3000 Mrd forintos nyugdíjvagyonnal együtt. index.hu/gazdasag/2015/10/08/nyugdijreform_es_adossagcsokkento_alap/
Sámannus
@rokker33: Akkor is voltak olyanok akik nem tudtak fizetni, és ma mégtöbben vannak. Akkor nem tették ki a szűrüket az egészségügyből, ma igen. Akkor is mínuszban volt az egészségügyi kassza.ma is. Abban a helyzetben is volt kompenzációs lehetőség. és nem hagyták demagógék, hogy a rendszer beálljon, egy mindenkinek elviselhető kerékvágásba.
Még egyszer leírom neked a vizitdíj azt szolgálta amire szánták, nem a maffiát gazdagította. Mára minden megfordult, és az ellátás a békaseggébe jutott. Orbán mindent meghazudtolt amivel hatalomra került. Ma pontosan a fordítottját teszi amit mond nem annak adják a támogatást aki dolgozik, hanem kizárólag a munkakerülő sleppjének.
rokker33
@creativehun: Pedig lopott Gyurcsány is nem keveset.Az én meglátásom az hogy Gyurcsány és Orbán cimborák és az egész egy nagy színjáték mert ilyen a világon nincs hogy még a mozdíthatatlant is ellopják!! Emlékszem szerintem Te is emlékszel rá,hogy minden kormányváltás előtt mekkora szlogen volt az előző kormány elszámoltatása??Soha senkit nem vettek elő sem Orbán idejében sem Gyurcsány kormány alatt senki nem került börtönbe pedig voltak aljas emberek pl Demszki Gábor Medgyessy azelőtt Torgyán stb stb!!A fidesznél meg csak aljas emberek vannak már nem hívom őket képviselőinek mert nem az embereket szolgálják inkább patkányok de ők is benne vannak a színjátékban!! Szerinted miért tette tönkre Gyurcsány a legerősebb pártot a fidesz legnagyobb ellenfelét??Mert én még nem jöttem rá pedig ha jól csinálták volna a mai napig ők lennének kormányon,de Gyurcsány mindent tönkretett!!
rokker33
@creativehun: 0 ft felett volt...Azért ezt ne hasonlítsuk már ahhoz mint ha eltűnik -mert ellopják- 12 évnyi MNYP befizetés a 3000 Mrd forintos Igen az a különbség Orbán és Gyurcsány között hogy míg a cigány nyilvánosan lopja el a pénzt addig a kampósorrú sunyiba de ez nem változtat a véleményemen! Gyurcsány sem jobb mint Viktor!
rokker33
@Sámannus: a fordítottját teszi amit mond nem annak adják a támogatást aki dolgozik, hanem kizárólag a munkakerülő sleppjének # Nem akarom védeni a pohost ,de ebben nincs igazad! Míg Gyurcsány a cigányoknak adott minden jelentős támogatást addig a magyaroknak nem járt semmi.Pl szocpol amihez semmilyen feltétel nem volt szükséges fészek-rakó program ingyen kaptak a cigányok lakást míg a magyar embernek erre esélye sem vol és a TB t is minden lusta naplopó cigány megkapta mindegy hogy dolgozott e vagy sem!Most azért van korlátozás és a magyar emberek is kitudják használni és ha nem fizeted a TB akkor nincs ellátás amit támogatok vannak lakás szigetelés és felújító programok a napelemekre is van EU támogatás és lehetett pályázni háztartási gépekre is!! Ja és még egyszer leírom nem vagyok a cigány puhos támogatója csak ezekkel egyetértek!
Aki Én
@rokker33: Megint túltolod ezt a dolgot. Mint semmi, ez sem fekete-fehér. A vizitdíj sem olyan intézkedés volt, ami mindenkinek jó, vagy senkinek, de haszna több volt mint hátránya. Nagyságrendileg 4 millióan mentesültek alóla, nem mindenkit érintett.
Ma mennyit költünk, ha mondjuk bejelentkeznénk egy egyszerű ultrahangra, de a három hónap helyett elmegyünk privátba??? De sorolhatnánk, hogy ma mennyit költünk.
,,Nem kellett vizitdíjat fizetniük a 18 év alattiaknak, hajléktalanoknak, tartós orvosi kezelésre szorulóknak, a legsúlyosabb betegségekben szenvedőknek, kismamáknak, sürgősségi vagy kötelező gyógykezelésben részesülőknek, járványügyi, népegészségügyi ellátásban részesülőknek, meghatározott szűrővizsgálatokon megjelenőknek.
A vizitdíj tehát csekély mértékben érintette a lakosságnak azt a nem egészen kétharmadát, amely nem tartozott a legrosszabb egészségi és anyagi helyzetben lévők közé.
A polgárok egészségügyi kiadásai elképesztő mértékben megnövekedtek azóta, hogy leszavazták a 300 forintos vizitdíjat. „Az Európai Unió 28 országának átlagában a háztartások jövedelmük 2,8 százalékát költik egészségügyre, a németek 1,8, a szlovének 1,9, a csehek 2,3, az osztrákok 2,8, a szlovákok 3,2 százalékát. A csúcstartók mi vagyunk 4,2 százalékkal.”

,,A befizetett vizitdíj a háziorvos közvetlen bevétele, illetve a szakrendelést végző kórház költségvetésébe folyik be. A február 11-én elfogadott egészségbiztosítási törvény alapján a kórházakban a vizitdíj és kórházi napidíj bevétel legalább 30 százalékát az orvosok és egészségügyi szolgáltatók bérének teljesítményalapú növelésére vagy jutalmazására kell fordítani.
A vizitdíj nem adó, nem a kezelés költségének megfizetése, hanem egy szolgáltatás igénybevételéért fizetett díj.
A vizitdíj legális bevételt jelent a háziorvosoknak. Fordíthatják eszközök beszerzésére, fejlesztésre, hitelek törlesztésére. Adózni akkor kell utána, ha bérként fizetik ki."
Ehhez képest, ma már szinte háziorvos sincs számtalan helyen...
Aki Én
@rokker33: ...
Ehhez képest, ma már szinte háziorvos sincs számtalan helyen. Magyarországon átlagosan évente 6-7-szer keressük fel az orvost (2.100,-). Hol volt ez a maihoz képest fizetős egészségügy?
Ez volna jobb??
Aki Én
@Shikari: ...ezt már kérdezted, te szellemi roncs. Aki éleslőszert használt volna, az a fidesz. Dokumentálva van, ha még nem hallottad, idehozom neked.
Az pedig orbán, aki fegyverrel kergetné az utcán a vele párbeszédet nem folytatókat. Erről pedig videó van, azt is hozom, ha szeretnéd, te ártalmas elmebeteg geci.
Sámannus
@rokker33: rendben van amit mondasz. Jól teszed ha úgy gondolod, hogy a lakókörnyezet átalakítása sokat segít a szegényeken is.
Azt viszont elfelejted, hogy a nyomorék koldús is többet adózik a jövedelméből, mint a dolgos mészáros lölö. Egy stadion árából azok a nyomorékok akik szerinted nem dolgozik semmit, olyan sok van, nem csak a kisebbség.Vannak olyan nyomorékok akik járadékból éltek. Most őket is olyan munkára kényszerítik ami többe kerül, mintha járadékot fizetnének nekik. Ha gondolkodol számolsz miről vitatkozol. Egy stadion miatt nem jut csődbe az ország. Az árából egymillió embernek lehetne százezres fizetés.
Szóval a cigányokat is megilleti amit az országban megtermelünk annál is inkább, mert az élelmiszer termelés mára a lakosság néhány százalékának ad munkát, és csillagászati összegekkel támogatjuk. Nem beszélve arról, hogy a multik méginkább kötelezhetők a társadalmi részvétre.
Valamiért úgy gondolod, hogy a társadalom együttérzése valami sértő a munkavállalók számára. És m meg kell állni a népesség egy részének kielégítésénél. A többinek még fedél sem jár.
Egyébként is sokkal többen álltak be az ellátó rendszerek kifosztásába mint gondolnád ezek nem tessék lássék mímelik a fogyasztás, hanem nagykanállal zabálják. Akik valamilyen céllal rátelepedtek ezekre a rendszerekre.Ukránok, románok szerbek, akik nem kaptak ellátást a határon túl jobb nyugdíjat és munkát kapnak, mint hasonló "benszülött".
Kár választékosan elhatárolódni a legszegényebbektől, ők mindig segélyre is szorulnak.
Hiába akarják másnak feltüntetni a védteleneket, azoknak mindig szükségük lesz a társadalom együttérzésére. Minden stadion egymillió embertől veszi el a megélhetést ráadásul a munkakerülő futballisták kapnak olyan fizetést amiből másik egymillió ember létét lehetne teljes értékűvé tenni.
Mivel ebből csak négyévente választáskor csöppen le nekik valami. A te igazságod érvényesül.
Aki Én
@sgl: ...tudom, perverzió, de néha van benne valami élvezet :)
Sámannus
Tudjátok, a pohosnak a célja a tajgai életszínvonal minden extrájával együtt. Száz versztánként egy viskó, ezer versztánként egy megálló, tízezer versztánként három ember.. Hozsánna neked putyin, A sok éhenkórász mind vissza jött ide és kibaszik az országgal.
Dr Beviz Elek
@Sámannus: NAGYON LÁTSZIK RAJTAD A BALLIB! CSAK ÚGY LEHET, AHOGY TE GONDOLOD! NEM KELL MEGLEPŐDNI, HOGY LIBERNYÁK JELZŐVEL ILLETNEK!
Namely
Mi van ferike, mikor állsz már le a piáról?
:DDDDDDDD
Tudod Orbán minden hibája ellenére, még nem lövette a saját népét, nem úgy, mint te. Írhatnám, hogy ezen gondolkozz el, de hát maradt neked agysejted ennyi pia után?
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
rokker33
@Aki Én: "Nem kellett vizitdíjat fizetniük a 18 év alattiaknak, hajléktalanoknak, tartós orvosi kezelésre szorulóknak, a legsúlyosabb betegségekben szenvedőknek, kismamáknak, sürgősségi vagy kötelező gyógykezelésben részesülőknek, járványügyi, népegészségügyi ellátásban részesülőknek, meghatározott szűrővizsgálatokon megjelenőknek. "Magyarul csak azoknak kellett fizetnie akik tisztességesen dolgoztak és fizették az adót és a 7000 forintos TB-T !Az EÜ semmivel sem volt jobb a 300 forint után sem, mert az zsebbe landolt !Nincs több kérdésem...
Aki Én
@rokker33: ...nem sokat értettél meg.
rokker33
@sgl: Akkor sokat kellene írnom!Nézz utána a google a barátod!Van bűne a mocsoknak csak el lett tusolva,mint ahogy enneka faszszopó orsós cigánynak is elvan nézve minden!!!Gyurcsány már a parlamentbe sem jár be a munkahelyére,állítólag azért mert nem akar vitázni a fidesszel,de ez is meglett beszélve ,hogy ne legyen kínos kérdésekkel és vádakkal bombázva a cigány báró!Pofázni és köpködni ehhez ért a csótány feri máshoz nem nagyon!!
rokker33
@Sámannus: Jó azt ne felejtsd el,hogy a stadionok nagy részét az EU fizette ki ,mert erre igényeltek támogatást és Mé szaros Lölő is sok embert foglalkoztat,hisz ők építették meg ezeket a beton építményeket!Persze nem akarom védeni ,mert sokkal hasznosabb dolgokra is lehetett volna több pályázatot kiírni ,de ebből van pénz ebből lehet sokat ellopni!De legalább már valamit kap a szegényebb ember is!Gyurcsány idején milyen lehetőségek voltak??Én nem tudnék egyet sem említeni pedig már nem voltam gyerek??!!
rokker33
@Aki Én: De csak mindenkia stadionokat fújja meg az ellopott nyugdíjat amit megértek ,de mi ez ellen semmit nem tudunk már tenni!Gyurcsány idején milyen lehetőség volt a szegényebb rétegnek mert én nem emlékszem rá!Most van csok lakásfelújítás napelem fűtés korszerűsítés háztartási gépek cseréje ami a szegényebb embereknek kedvez!Ja és tovább folyik a panelprogram a 4 es metró befejezve a 3 as felújítva az autópályák, ha nagyon lassan és költségesen ,de újulnak ezt 2010 előtt nem lehetett elmondani!!És mindig lekell írnom nem vagyok ennek a cigány maffiának a támogatója csak nem vagyok vak és átlátom hogy annó mi volt jó meg most mi jó és többet tesz viktor mint Feri!!
pécsi
Feri! Megint hadoválsz.Menj haza és hagyd a politikát, mert nem megy neked.
rokker33
@pécsi: Bevolt rúgva szokása szerint nem kell foglalkozni vele már kijózanodott vagy megint berúgott mert ez iszik éjjel nappal és ez akar megint miniszterelnök lenni!!Öszödön is sok volt az ital és azért köpte el magát, amúgy nem mondott volna semmi hülyeséget józanon!! :)
silber13
@Shikari:itt vagy te példul, már ami a belepofázást illeti a magyarok dolgaiba
creativehun
@Shikari: Miről beszélsz?? Ki kardlapoztatott??? Honnan vetted ezt a csacsiságot? Valóban ..gumilövedékkel..ami egy engedélyezett tömegoszlató..a tömegbe lőttek..ez ..talán hiba volt...bár a gyújtogató, autókat széttörő tömegbe én is belelövettem volna..gumilövedékkel.. Szerinted ..ez nagyobb bűnt..mint kipakolni több több ezer embert a kórházakból?? Ne vicceljünk már!
Jozefina
Gyurcsány mindig a valós problémákra mutat rá joggal és hatásosan!!! Orbán ezeket az intézkedéseket ár a társadalom nyomására tette meg, hiszen a fideszen belül is már sokan szorgalmazták a szigorításokat. Elkésett velük, ezt mindenki láthatja. Látni lehet a kapkodást, a kézi vezérlést, a hozzá nem értést!!! Bárhogy nézzük a személyi felelősség orbáné, és mindezért felelnie is kell!!!
Aki Én
@rokker33: ...már ott hibádzik a dolog, hogy egy évtized távlatából a legnagyobb gondod az összehasonlítás. NEm tudom miért foglalkoztok még Gyurcsánnyal, ráadásul tett amit tett, de qrvára igaza van.
Egyébként ami épül, azt 90 %-ban az eu fizeti, sokszorosan túlárazzák, és ugye mondani sem kell, kik keresnek rajta százmilliárdokat. A minőségről nem is beszélve.
silber13
@Shikari: Bruhaha!!:-)))))))Talál ki valmi mást te senkiházi anyaerőszakoló bunkó!.:))))))))
creativehun
@Shikari: Konkrétan a kardlapozást kérdeztem...Lökj már át erről egy hiteles infót..kérlek.
silber13
@Shikari: Hihiihi!!!:-)))) Hahaha!!:-)))) Egy jelntéktelen szánalmas senki vagy!:-)))))
silber13
@Shikari: Hihiihi!!!:-)))) Hahaha!!:-)))) Egy jelntéktelen szánalmas senki vagy!:-)))))
tudode
Tárgyilagosan!!!
.
Ha összehasonlítja bárki a miniszterelnökségre vállalkozót, akkora különbség van a két vezető között, mint Makó Jeruzsálem!

-- az egyik valójában karaktergyilkolás áldozata lett volna, őfélesége árnyékaként, nem koldusként vállalta a tisztségét, és 800 km autópálya épült a szocialisták jóvoltából, és pl. -- többek között -- meg is csinálva
.
----- Nyugdíjkorrekciós programot jelentett be Gyurcsány
hvg.hu/itthon/20050930nyugdijkorrekcio
----------------------------------------
.
-- A másik rivális koldusként lépett a politika színpadára, és ezenkívül betonszarkofágokat hagy az utókorra,
-- közjogilag érvénytelen mindennel
-- stb., stb.
------------------------
.
Nem az a férfi aki adja, hanem az aki állja!
silber13
@Shikari: mi van kicsi hitlerista? Felakadt a lopott lemez? Fideszes tolvajtanonc?-))))Hihiihi!!!:-) ))) Hahaha!!:-)))) Egy jelntéktelen szánalmas senki vagy!:-)))))
silber13
@creativehun: -ikri meg a hitelesség?-))))))))))))))))))))))))))))))))
rokker33
@Aki Én: Bocsi én nem tudok felejteni!GYURCSÁNY A KORMÁNYZÁSA ALATT LEAMORTIZÁLTA AZ EGÉSZ MSZP-t ÉS ÍGY SZABAD UTAT ADOTT ORBÁNNAK A LOPÁSRA!!! Ezt valahogy mindig elfelejtik a gyurcsány védők és nagyon rá vannak állva orbánra,pedig gyurcsánynak is volt lehetősége fejleszteni az országot,de lemondott és elmenekült mint egy gyáva féreg és én ezt az embert támogassam?? Hát fejne is lőhetnek ezt a rohadt zsidó kampósorrút soha nem fogom pártolni még orbán is jobb, mert legalább nem menekül el, mint egy féreg ennyivel többe nézem a Demszki patkányt a Medgyessi csicskával együtt élve el kell égetni, ezek eredeti hazaárulók engem nem tudnak befolyásolni, mint most az ellenzéket, akik eladták magukat a fidesznek és 22 ben mennek a süllyesztőbe!Erre mit tud válaszolni kedves Gyurcsányt támogató úriember???
rokker33
@Aki Én: Próbálok visszafogottan kommentelnie,de elég nehéz egy áruló emberről szépet írni és gondolni, persze orbán is az de legalább kiáll az elveiért és hartcol az igazáért még ha nekünk vagyis nektek ez sokba fog kerülni(Én osztrákba élek)!! Amit a többi hazaáruló ellenzék nem tett meg már késő bánat nem lesz kormány váltás a büdös életbe!!!
Sámannus
@rokker33: Jó a kérdésed, megvilágítja a csőlátásodat. Bizony mondom azzal, hogy a stadiont feleslegesnek mondod szépen meg is világítottad, mennyire korlátolt vagy. Át siklasz azon a kérdésen, hogy száz milliárd forintot eltapsol a maffia, abból százezres tömeg éves ellátása biztosítható hazai mértékkel mérve megfelelően. Ferenc testvérék látszólag nem foglalkoztak látszat beruházással, akkor még az autópálya építés volt a divat, de még megtartották azokat az ellátórendszereket amiket pohosék teljesen kiheréltek.
Gondolom, te is jól vagy lelkileg, szivesen használhatod még a szemkilövetést is. Nem zavar ha ez előfordul a lengyeleknél is pedig ők ám olyan tesvírek hogy na. Persze a pohos pofája is erősen alapállásba van ez miatt, mert szeretnék együtt vétózni az uniós költségvetést, hogy még több harács történjen.
SystemError
Látom a Mangusta Investment SA sem tehet most mást, minthogy úgy viselkedik, mint egy utolsó senkiházi csicska. Szopjatok csak a mesterséges lájkokkall Orbánnak, de fényes legyen..

Szarháziak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.