A Magyar Orvosi Kamara (MOK) elnöksége fontosnak és több mint időszerűnek nevezte a kormány által a koronavírus-járvány terjedésének lassítása érdekében most meghozott "érdemi korlátozó intézkedéseket".

Megszólalt a Magyar Orvosi Kamara Orbán szigorításairól

A kamara közleményében egyúttal a lakosságot arra kérte, hogy saját és családja érdekében mindenki – a tavaszihoz hasonló példás fegyelemmel – tartsa be a szabályokat.

Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn Facebook-oldalán azt hangsúlyozta: csökkenteni kell a koronavírusos megbetegedéseket, mert ha továbbra ilyen ütemben nő a fertőzöttek száma, akkor a kórházak nem tudnak megbirkózni a rájuk nehezedő teherrel.

A kormányfő videójában számos, a járvány terjedését korlátozó intézkedést is bejelentett.

(MTI)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Talan a dagadt focistanak szembe kene neznie azzal a tennyel, hogy azutan robbant be a jarvany, miutan az elso 20 ezres meccset megtartotta a Puskasban... Ha akkor nem engedi be ellenorzes nelkul kulfoldrol, spanyolorszagbol a potencialisan fertozo betegeket, vagy csak virushordozokat, akkor talan nem kell meghalnia annyi embernek...Es mivel orban teljhatalomban van eppen 7 honapja, hat a teljes felelosseg is az ove...Ezt nem fogja tudni masra kenni. Nelkule meg a tisztiorvos se torolheti meg me'g az orrat se... Azert emlekszem meg arra az idore, amikor az orszagos tisztifoorvos AZONNALI HATALLYAL bezarathatott uzleteket, elrendelhetett kijarasi tilalmat - igaz, akkor a szaktudas es a jozan esz, valamint a lakossag egeszsege volt fontos, nem a svajci bankszamla novelese.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Aki Én: Hat igen... Amikor valakin a teljes beszartsag allapota lesz urra. ... Ha nem eppen mar a covid?
Aki Én
@karma1: ...az a tekintet. Mindent elárul :(
esperanza
@karma1: A spanyoloknak is kellett tesztet csinaltatni, nemcsak a nemeteknek.
human
Vészhelyzetben is hazudik a felcsúti és persze lopnak féktelenül. Legalább most elvárná az ember, hogy ne csinálják ezt.
Rockxy
a kamara zsebibe pénzt tettek valakik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.