Budapest főpolgármestere szerint ellentmondásba keveredett Orbán Viktor.

Karácsony: "Vajon szegény miniszterelnök úr mit fog kapni ezért a propagandamédiától?"

Tegnap a kormánymédia még durván lehurrogta Karácsony Gergely azon javaslatát, hogy antigéntesztekkel fogják szűrni a budapesti pedagógusokat. Tiltakozott ellene a Nemzeti Népegészségügyi Központ is.

A világ azonban nagyot fordult a kormánnyal, hétfőn ugyanis már Orbán Viktor is gyorsteszteket ígért az iskolákba, a kézi vezérlésű fideszes médiatermékek ennek megfelelően közölték le a hírt. 

Karácsony Gergely nem hagyta ki a ziccert, egymás mellé tette a kormánylapok  tegnapi címeit és egy képet a gyorsteszteket bejelentő Orbánról azzal a szöveggel, hogy:

"Vajon szegény miniszterelnök úr mit fog kapni ezért a propagandamédiától?"

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gina
OV egy skizofrén agyhalott ,azt sem tudja mit mikor hazudik
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
legott
Orbán a videóüzenetében kihangsúlyozta, hogy csak 50-60%-os pontóságúak ezek a tesztek, de azért használják. Mert.
Anyám borogass !!!
gina
OV egy skizofrén agyhalott ,azt sem tudja mit mikor hazudik
Pálinkás Pál
@Pegero: Pedig lassan nektek befellegzett...amerikában eltűnik a porondról trumpli...putyin cárnak értéktelenek vagytok mert semmi szavatok nem lesz az uniós törvényhozásban...maradnak a türk testvérek...mehettek majd hozzájuk lovat legeltetni kormányváltás után...feltéve ha sikerül meglépni!!!
kulabombaafityiszre
@Pegero: tegnap, 23:57
Milyen oroszlán,én csak egy helló röfit látok.
Jozefina
Ezaz, amit évek óta csinálnak!!! Össze-vissza beszélnek, megtévesztenek, hazudnak. Egyik nap ezt mondják, másik nap már annak ellenkezőjét.
Pálinkás Pál
@Jozefina: de ez tökéletesen bejön a választóiknak...hiszen azok annyira primitívek,hogy összetettebb mondatokat még megérteni is képtelenek...a "krumplisoknak" csak fekete vagy fehér létezik...és gondolod bármelyikük is emlékszik pár percnél régebbre??? őket azért nem zavarja hogy előző nap teljesen ellenkezőjét állították!!!
karma1
@Pálinkás Pál: Igy van! Egy nagy humorista mondta meg a szazad elejen (a MULT szazad elejen), hogy a tomeg MINDIG BUTA, eleg, ha a szonok kiall elejuk, es 5 nagy szot varial a beszedeben, (haza, nemzet, onfelaldozas, szeretet, meg Isten), es a tomeg azonnal meg is eljenzi, majd 5 perc mulva mar nem emlekszik arra, hogy mit hallott! Ez az "aranyhal-effektus" - az is csak az utolso 5 masodpercre emlekszik az eletebol...:(
Ha erre gondolok, akkor nagyon baljos a jovoje Magyarorszagnak. Sajnos az aranyhalak vannak tobbsegben
Csizmás Kond
...oda jutottak hogy már a tehetetlenségükben nem a rájuk háruló feladatokkal foglalkoznak hanem azt böngészik hol milyen hibát tudnak találni a másik kijelentésében vagy beszédében...
Szerintem ha a lánchíd sorsa is ennyire érdekelné Karácsonyt mint az Orbán beolvasásai határidő előtt feljavítanák.
Gyurka80
Ez a h&lye karigeri mikor fog már dolgozni a facézés helyett?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.