Brazília felfüggeszti a koronavírus ellen a kínai Sinovac gyógyszergyártó cég által fejlesztett oltóanyag klinikai tesztelését egy október 29-én jelentkezett súlyos mellékhatás miatt - közölte a brazil egészségügyi hatóság (Anvisa) hétfőn.------------------------Az Anvisa nem tárt fel közelebbit a mellékhatásról, egyelőre azt sem lehet tudni, hogy az Brazíliában vagy más olyan országban lépett fel, ahol a készítményt tesztelik. Azt sem közölték, hogy az incidenst miért csak most hozták nyilvánosságra. A Butantan brazil orvosi kutatóintézet helyi idő szerint kedd délelőtt készül közleményt kiadni az ügyben. A koronavírus rohamosan terjed Dél-Amerika legnagyobb és - 210 millió lakossal - legnépesebb országában. Csak hétfőn 10 917 új fertőzöttet azonosítottak az egészségügyi minisztérium információi szerint. A járvány kitörése óta 5 675 032 az igazolt fertőzöttek és 162 628 a halálos áldozatok száma. A fertőzöttek számát tekintve csak az Egyesült Államok és India előzi meg Brazíliát.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Ezért van odáig toporzék, hogy még a licencet is megveszik?Gyártásra? Hány száz milliárdért? Ezek, élükön orbán kinyujtott ragacsos jobbkezével- a toporzékkal , még ebből is hasznot akarnak húzni, emberi életek, megnyomoritottak árán? Ezek emberek? Nem! Ezek a sátán fajzatai.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kereső
Ezért van odáig toporzék, hogy még a licencet is megveszik?Gyártásra? Hány száz milliárdért? Ezek, élükön orbán kinyujtott ragacsos jobbkezével- a toporzékkal , még ebből is hasznot akarnak húzni, emberi életek, megnyomoritottak árán? Ezek emberek? Nem! Ezek a sátán fajzatai.
Pálinkás Pál
hát fideszesek...remélem tolongtok majd a vakcináért...elvégre a ducetok szerzi nektek...de biztos az orosz is van ilyen hatékony...
kereső
@Málna: Nem kéne erőlködnöd, hogy bizonyitsd a saját nagyszerűségedet, okosságodat, azt, hogy érted is amit olvasol. Egyébként meg hanyagoljál- ez a durbincsi szinvonal, amit nem igazán tolerálok, görgetek. Úgyhogy ne szólongass.
Nyírfa
@kereső: És még mindig kormányon vannak.
kereső
@Nyírfa: Csodálkozol, amikor ilyen nagyszerű, okos, mit okos zseniális támogatóik vannak, mint ez a @Málna is.
Málna
@kereső: Cseppet sem erőlködöm és bizonyítani sem akarok semmit - ez gyenge terelési kísérlet volt. Egyszerűen csak ledöbbentem, hogy mennyire elvette már az eszedet a gyűlölet. És mégcsak nem is a valóság miatt gyűlölködsz, hanem a saját fantáziád miatt. Félelmetes, hogy mivé lesztek...
legott
@sgl: Közben az oroszok is elismerték, hogy csak 90%-os hatékonyságú az ő oltóanyaguk (ami jó lesz 75%-nek is), és akkor még a később jelentkező mellékhatásokról nem is esett szó...

És megsértődnek a fideszes (paraszt) urak a parasztok királyával (Orbánnal) az élen, ha az az emberek elvárása - immár joggal -, hogy maguknak adassák be először.
Nyírfa
@kereső: Azon csodálkozom, hogy ennyi, értelem híján lévő ember él még mindig a világban. Abban bízom, hogy egyre fejlettebb tudattal születnek meg gyermekek - nem mind, de már sokan - ,akiket a szüleik sem tudnak elrontani.
Oposit
A kurva anyjuknak akarják beadni ezt a szart!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.