Talán soha nem volt akkora szükség példaképekre, mint most, a mi korunkban – hangsúlyozta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes hétfő kora este a győri Nagyboldogasszony-székesegyházban. Semjén Zsolt a győri Püspökvárban boldog Apor Vilmos vértanú püspök halálának 75. és boldoggá avatásának 23. évfordulója alkalmából megújított és kibővített emlékkiállítás átadóján vett részt.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
TömjénZsóti, a plagizátor, orvvadász, tolvaj, erkölcsről prédikál???...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
Ezt a celebeskedő erkölcsi roncsot beengedték a székesegyházba? Nem lennék meglepve, ha az Apor család nehezményezné, hogy a nevüket a szájára vette.
Aki Én
@Shikari: ...ezt ugatom neked hónapok óta. Na, van remény :)
Ezek a fideszes csicska komcsik a legrosszabbak. Tele van velük a párt.
fidem
@Shikari: Akkor nyisd ki a szemed és terjeszd tágabb körre a mocskolódásod. Feltéve, ha a naracsos komcsikat csíped, mert szerintem igen. :D
Aki Én
@Shikari: Te pedig egy súlyos elmebeteg magyar vagy.
legott
Semjén Zsót, a politikusnak nevezett erkölcsi roncs, akit a közmédia a társadalom elé állít egyfajta példaképként, megszólalt és rögtön más erkölcsi roncsokra mutogatott - avagy bagoly mondja verébnek.

Szeretném tudatni a nagyérdeművel - és Semjén Zsóttal -, hogy emberek nem avathatnak boldoggá senkit! Csak maga Isten (a kinevezett bírája, Jézus, 'csak' ítélkezik, ill. Isten akarata szerint végrehajtja az ítéletet).
Apor Vilmos nem boldog, mert meg van halva.
Aki Én
@Shikari: Sajnos nem fogjátok fel, hogy micsoda károkat okoztok ennek a társadalomnak, ami nemhogy nem vicces, de egyenesen történelmi bűncselekmény. Ártalmas gennyek vagytok, a történelem szemétdombján fogjátok végezni, mint a beteg orbán buta, hazaáruló csicskái.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.