Az Európai Parlament azt szeretné, ha a legnagyobb uniós helyreállítási alap (RRF) legalább 40%-át a klímavédelemre fordítanák a tagállamok, de nem zárta ki teljesen földgáz infrastrukturális projektek támogathatóságát a csomagból - derült ki az EP szakbizottságainak hétfői szavazásából, amit a Bruxinfo foglalt össze. A 40% kissé több, mint amit az Európai Tanács és a Bizottság szeretne és külön érdekes az EP álláspontjában, hogy a tervezett 10% helyett 20%-ra emelnék az előlegek folyósíthatóságának mértékét, ha majd egyszer felállna az alap és jövő nyár-ősz körül megindulhatnának a pénzek belőle a jogállamisági normákat elfogadó tagállamok felé. A hétfői EP-s szakbizottsági szavazás után az EP plenárisa még a héten megadhatja a tárgyalási mandátumot a Tanáccsal folytatandó tárgyalásokra.---------------A 73 igen, 11 nem szavazat és 15 tartózkodás mellett elfogadott jogszabály-tervezet kiköti, hogy az RRF-ből kizárólag olyan tagállamok juthatnak majd forrásokhoz, amelyek...

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@Shikari: Pont te ugatsz magyagyűlöletről?? Pont te??
Aki Én
@Shikari: ...mi ez a királyi többes, te elmebeteg szereptévesztő csicska?
Aki Én
@Shikari: ...valóban, nem olyan magyar vagyok, mint te.
silber13
@Aki Én: hagyd csk ez egy elmebeteg, patológikus gafomán fénótásaki sjátcládtagjait erőszakolja,nap mint nap. Közben felettébb furcsa dolgokat írosgat a fideszről és a félnótás gazdájáról
Aki Én
@Shikari: ...mi vagy te, valami családfakutató faszfej? Vagy csak sima faszfej?
Beteg egy tetű vagy te, az biztos.
Te viszont magyar vagy. Egy elmebeteg, hazaáruló féreg. Sajnos minden nemzetnek vannak ilyen elmebeteg tagjai, így nekünk, magyaroknak is.
Aki Én
@Shikari: Sajnos nem fogjátok fel, hogy micsoda károkat okoztok ennek a társadalomnak, ami nemhogy nem vicces, de egyenesen történelmi bűncselekmény. Ártalmas gennyek vagytok, a történelem szemétdombján fogjátok végezni, mint a beteg orbán buta, hazaáruló csicskái.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.