Bűncselekmény hiányában a Győri Regionális Nyomozó Ügyészség elutasította Szabó Tímea feljelentését, amit a párbeszédes országgyűlési képviselő tavaly tett az Audinak eladott földek miatt. Borkai Zsolt, Győr korábbi, szexbotrányba belebukott polgármestere ellen hivatali vesztegetés elfogadásának bűntette miatt nyomoztak.

Bűncselekmény hiányában a Győri Regionális Nyomozó Ügyészség elutasította Szabó Tímea feljelentését, amit a párbeszédes országgyűlési képviselő tavaly tett az Audinak eladott földek miatt – közölte a legfőbb ügyész, Polt Péter az ügyészségen közzétett írásbeli válaszában. 

Az üggyel kapcsolatban még egy gyanúsítottat sem hallgattak ki, de ez nem is az ügyészség, hanem a nyomozóhatóság dolga

– tette hozzá Polt Péter.

A szexbotrányba belebukott korábbi győri polgármester, Borkai Zsolt ellen hivatali vesztegetés elfogadásának bűntette miatt nyomoztak.

Az Audi-földek eladásával kapcsolatban tavaly több feljelentés is érkezett a rendőrségre, nagyobb vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntettének gyanúja miatt.

A feljelentések azért születtek, mert felmerült, hogy Borkai Zsolt, valamint ügyvédje, Rákosfalvy Zoltán, – aki szintén részt vett a jachtos orgián –, bennfentes információk alapján az Audi Logisztikai Központjának építéséhez szükséges telkeket olyan módon adták-vették, hogy azzal az önkormányzatnak kárt okoztak.

Forrás: 24.hu, Index

Címlapkép: MTI/Krizsán Csaba

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Ráhazudni semmit nem lehetett? Efftársi "malőr".
namihami
@ómió: Hazudni?!?!
A végén kiderül, hogy se adriázás, se kefélés, se pénzosztás, se telekügylet nem volt. Az Audi a portásbácsit és a takarítónénit pénzelte.
Akkor tényleg ártatlan, mint a bárány.
Giovanni Alba
@namihami: Aki meg el is hiszi, az meg birka. Mintha lenne is jelölt :-)
Aki Én
@ómió: Nem is kellett, elég a vaj a füle mögött. De miért pont ezt értenéd, bolsi lúzer? Mi van beteg, megint lejáratod a fideszt? Már csak ti maradtatok neki, a totál félkegyelműek?
ómió
@namihami: Na! Az Audit már sikerült ráhazudnotok? Akkor már csak az ezért "általa élvezett előnyöket" kellene! Azon még "fáradoztok"?
ómió
@Aki Én: Két szedálás közt felébredsz és első dolgod a tetves bolsiságod másikra hazudása? Egyetlen kúra se segít efftársiasságodon?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.