Kedden kórházba került Majka, akiről nemrég derült ki, hogy koronavírusos. Azóta covid naplót vezet, amelyben beszámolót ad az állapotáról.

A kórházban elvégzett mellkasi CT után kiderült, hogy Majának kisebb gyulladások vannak a tüdejében, ezért éjszakára bent tartották és oxigént kapott.

A helyzetjelentés után aztán arról beszélt, hogy mekkora felelőssége van az embereknek azzal kapcsolatban, hogy komolyan vegyék a vírust, másrészt szerinte a szakembereket nem lehet felelősségre vonni, mivel egy eddig nem soha látott helyzet alakult ki a világban.

Nem csak az orvosok, nem csak a politikusok, nem csak az utca embere és nem csak a hülyék, sem a birkák, nem birkák, nem kérhetőek számon száz százalékban soha ezzel a betegséggel kapcsolatban, mert annyira nincsen history-ja ennek a betegségnek, annyira új dolog, hogy senki sem tudja, mi fog történni következő hetekben, napokban, hónapokban

— mondja, majd hozzáteszi, hogy ennek ellenére be kell tartani a vírussal kapcsolatos intézkedéseket.

Címlapkép: YouTube/Majka

(24.hu

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cicamama55
Minden betegnek, neki is mielőbbi gyógyulást kívánok...
Namely
"A kórházban elvégzett mellkasi CT után kiderült, hogy Majának kisebb gyulladások vannak a tüdejében, ezért éjszakára bent tartották és oxigént kapott."
Vajon mindenkinek jár azonnal CT-vizsgálat?
silber13
@Namely: H az rvos kériakkor jár bizony, Kiváltképp,, ha kórázban van!,
Málna
@Namely: Közkórházban van egyáltalán?
Istenakinincsen
Majka te idióta!
Végigpofázol egy órás videót a semmiről?Nyámnyila szar alak vagy!
Én amikor elkaptam ezt a szar vírust,egy mondatot sem tudtam elmondani...jaaa neked ott az oxigén.Itthon hevertem ki egy hónap alatt és két hétig fél lábbal az örök vadászmezőkön jártam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.