A kihirdetett korlátozást kompenzálandó a gazdaságilag leginkább sújtott tevékenységek esetében adófizetési könnyítéseket állapítottak meg novemberre. Az érintett cégek 50 százalékos bértámogatást is kaphatnak novemberre, emellett az állam kifizeti a lefoglalt, de elbukott szálláshely-bevételek 80 százalékát Az erről szóló rendelet kedd éjszaka jelent meg a Magyar Közlönyben.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Málna: Neked még az erőltetett cinikusságod is ostoba. Szar lehet, mikor már magadat kell győzködni meg helyeselni. Szánalmas...
Nessy
@Málna: Itt arról van szó, nincs vita, nincs ellenvetés! A kormány dönt, és a133 bátor ember megnyomja az igen gombot! De akát mint is van, a játvány kezelésre kérték a felhatalmazást, jobb helyeken valóban csak azzal kapcsolatos rendeleteket hoznak, amelyek a járvány elmultával, érvényüket vesztik. Már tavasszal sem így működött! Igaz, ennek a többször módosított Alaptörvénynek már tök mindegy! A fidesz magának csinálta, magának alakítgatja az érdekei szerint. Akár a választási törvényt. De szerinted ennek mi köze a járványhoz??? Van racionális érved?
kereső
@Nessy: döm-dö-döm...racionális érv? Az milyen???ill. az mi???
Aki Én
@Nessy: Úgy beszélsz ezzel az ostobával, mintha nem tudnád, hogy csak bosszantani jár ide.
kereső
A kormány éjt-nappallá téve dolgozik ( lopni megyünk, lopni- az meg hátha nem látszik annyira éjjel)
Málna
@Nessy: Nessy drága, mégegyszer mondom, hogy ezeknek a törvényjavaslatoknak semmi köze a járványhoz vagy a felhatalmazáshoz. A kormány a járvánnyal kapcsolatban kapott rendkívüli jogokat, semmi másban. A felhatalmazás nem érinti az Alaptörvény-módosítást, vagy a most benyújtott törvényjavaslatokat. Ezeket ugyanúgy a parlament szavazza majd meg, mintha nem lenne felhatalmazás. Tavasszal sem volt ez másképp. Gondolod, ha visszaéltek volna vele, akkor most megszavazza nekik az ellenzék?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.