Alighogy megkapta a kormány a felhatalmazást a veszélyhelyzet 90 napos fenntartására, máris olyan törvénymódosítások kerültek elő, amik nehezen férnek bele a járványügyi intézkedések sorába.

Kedd éjfél előtt egy perccel nyújtotta be Semjén Zsolt KDNP-s miniszterelnök-helyettes azt a törvénymódosítási javaslatot, amely belenyúlna a választási törvénybe – olvasható a 24.hu cikkében. (A módosítás előadója Varga Judit igazságügyi miniszter.)

Belenyúl a kormány a választási törvénybe, szigorodhat a listaállítás

Fotó, címlapkép: Facebook/Semjén Zsolt

A lap szerint a legfontosabb módosításnak az tűnik, hogy jóval nehezebbé válik a pártoknak a listaállítás, mert a szövegben a következők szerepelnek:

(1) Pártlistát az a párt állíthat, amely – legalább kilenc megyében és a fővárosban – legalább ötven egyéni választókerületben önállóan jelöltet állított.

Ez korábban úgy volt, hogy csak 27 választókerületben kellett jelölteket állítani egy pártlistához. A pártlistát állító pártoknak ugyanakkor a módosítás szerint az állami támogatása is emelkedne azon pártokhoz képest, amelyek nem állítanak pártlistát.

A támogatásokról ez olvasható a módosító javaslatban:

(1) Az országgyűlési képviselők általános választásán minden pártlistát állító párt a központi költségvetésből az 5. § szerinti összeg

a) 30%-ával megegyező összegű támogatásra jogosult, ha legalább ötven,

b) 45%-ával megegyező összegű támogatásra jogosult, ha legalább nyolcvan,

c) 60%-ával megegyező összegű támogatásra jogosult, ha minden

egyéni választókerületben jelöltet állított.

A lap szerint emiatt jóval nehezebb lesz külön listát állítania az ellenzéki pártoknak, ha támogatáshoz szeretnének jutni, de közben egyetlen körzetben csak egyetlen jelöltet akarnának indítani a Fidesszel szemben.

A módosító indoklása szerint a szigorításokra azért van szükség, hogy a valós támogatás nélküli törpepártok ne állíthassanak országos listát a támogatásért.

A módosítóban még szerepel, hgy nem lehet jelölt az megyei listán, aki polgármesterjelölt, illetve az is, hogy a választással kapcsolatos iratok megsemmisítését a szavazás utáni 90. munkanapon kell megtenni. Több más módosítás mellett az is olvasható a módosító indítványban, hogy a jogerősen jelöltként nyilvántartásba vett személyt ugyanolyan mentelmi jog illeti meg, mint az országgyűlési képviselőket, bár kivétel akad a két jogállás közt.

82 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gazella
Össze foshatja magát a nép ha nem áll végre a lábára és nem zavarja el ezeket a takony narancs bagázst!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gazella
Össze foshatja magát a nép ha nem áll végre a lábára és nem zavarja el ezeket a takony narancs bagázst!
csipetke
Azt sejteni llehetett az első pillanattól fogva,hogy a különleges jogrendet nem az emberek védelmében szavazták meg újra,hanem hogy maguknak szerezzenek ilyen-olyan módon, ilyen-olyan előnyöket. Az emberek, a Magyarországon élő, ide nemkevés járulékot fizető emberek nemigen érdekelték orbánt eddig se,valamiért a külhoni magyarokat kultiválja.Valaki elmondhatná neki,hogy mi tartjuk el a maffia-bandájával,a hatalmasra duzzadt parlamenti vízfejjel együtt. Kiváncsi vagyok,hogy a különleges jogrend álcája alatt még milyen mocsokságokat fognak művelni
Qqberci
Egyszerűbb lett volna azt törvénybe iktatni, hogy a választás csak akkor érvényes, ha a Fütyesz nyert...
Pálinkás Pál
nesze nektek ellenzéki patkányhorda...és ti is megszavaztátok nyomorultak...helyetek simán orbánék mellett a sitten... börtönbe minden szarjankót aki eddig a fél életét a parlamentben töltötte az adófizetők pénzén!!!
Yeromos
Mocskos szemét banda, ez a jellemző rájuk az első járványügyi intézkedésük a választási törvény megváltoztatása.
kereső
@sgl: Innentől kezdve, hogy az ellenzéki???képviselők megszavazták orbánnak a 90 napos "különleges jogrend"-et, nincs semmiféle joguk arra, hogy orbán bármiféle törvényét, módositását kritizálják. Ennyike.Köszönet érte nekik, hogy pártérdekekből ez megtörtént.Mert nem az ország érdekében történt. Azt lehetett tudni- már a tavasszal történtekből kiindulva is, hogy orbán nem a járvány elleni védekezésre kéri,és fogja használni ezt az állapotot, hanem saját hatalmának megőrzésére, bebetonozására, az ország még meglévő közvagyonának magánositására- a tökéletes kifosztásra.

Tegnap este @Peller Anikó felvetette, hogy ezért ngedte el orbán a járványt, ezért nem történtek augusztus közepétől érdemi lépések, intézkedések., mert ez volt a cél. A különleges jogrend visszaállitása. És a felvetés teljesen logikus.
kereső
@sgl: Mikor jelentette be orbán a tényleges szigoritásokat?-amikor már zsebében volt az ellenzék pártjainak szava, hogy megszavazzák a 90 napot. Ezért nem tesztelt, ezért nincs kontakt kutatás, ezért van káosz az egészségügyben- ezért maradnak ellátatlanul emberek, ezért vannak a teljesitőképességük határán az eü. dolgozói a mentősökkel egyetemben, ezért haltak meg több százan.Mit érdemel az a bűnös...? És mit érdemel az a bűnös, aki ezt nem ismerte fel, hanem végig asszisztálta mindezt a parlament falai között. Micsoda mocskos játékot játszik orbán az országgal.
Jozefina
Mo-én a különleges jogrend teljesen felesleges, hiszen orbán azelőtt is ezt tette. Senki és semmi nem akadályozhatta meg, hogy bármit megtegyen egyik napról a másikra. Este benyújtott törvényjavaslatot, másnap a 133 bátor ember megszavazta. Ehhet teljesen felesleges volt ez a cirkusz. Az ellenzéknek nem lenne szabad ilyen csabdákba belemenni. Ha jó döntést hoz a kormány, akkor at támogatni kell, ha nem, akkor azt kritizálni és javaslatokkal bombázni kell.
ómió
Talán majd kevésbé keverik a parlamentet a stand up-pal!
Málna
@kereső: Ezeknek a törvényjavaslatoknak semmi köze a különleges jogrendhez. Az csak a járvánnyal kapcsolatos tennivalókra korlátozódik. Erről pedig ugyanúgy a parlament szavaz, mint mindig.
kereső
@sgl: És, nem mindegy, hogy mit mond a fideSS?? Teljességgel mindegy- akkor is "moslékoalició" készül ha megszavazza, meg akkor is ha nem. Nagyon haragszom!! És már régen nem a parlamentben lenne a helyük- segiteni orbánnak, a látszatok fenntartásában.
kereső
@Málna: akkor eddig miért nem nyujtották be ezeket a Tv. javaslatokat? Miért kellett megvárni velük a különleges jogrendet?Persze, természetesen neked lesz igazad, hiszen 23:59 perckor került benyujtásra pl. a választási Tv. módositásáról szóló javaslat. Csak tájékoztatásul közlöm, hogy ma reggel is direkt megnéztem a tükörben- még mindig nem tollas a hátam.
Málna
@kereső: Nincs köze a kettőnek egymáshoz. Feleslegesen hergelitek már megint magatokat és egymást.
Málna
@kereső: A 23:59 perc miért érdekes ebből a szempontból? Nem járt le ma a különleges jogrend.
Aki Én
@Horizont: Ez tényleg ennyire segg hülye???
kereső
@Málna: @Málna: Természetesen Neked van igazad- a fideSS szemszögéből, meg egyébként is.
Aki Én
@kereső: @Horizont: Aki nem lát összefüggést e között, meg az ellenzéki összefogás között, amitől remeg a fidesz, az egy idióta. Ennyi.
Vagy látja, és akkor egy aljas tetű.
Eladott Ország
Figyelj öreg leállítod a választási információs rendszert rendszert... Ebbe az a vicc hogy ez nem vicc hanem igy történt. Magyarországon Lölö megvásárolta a számítógépes rendszert üzemelő céget, ugyan mi várható?
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/123751042_987169725096268_2626802006033231462_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=2&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=XwKbZMSyfgcAX_CSepM&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=0cbba55339e3435ebcdaf1e9f0826927&oe=5FD1E7CD
Málna
@Horizont: Valahogy nem látom a cáfolatokat. Ennyit tudtok csak, hülyézni azt, aki felvilágosít titeket. Bocs, hogy elrontottam a játékotokat, kereshettek más köpködnivalót...
Eladott Ország
Éjfél előtt egy perccel Semjén ügyködött. A választási törvénybe is belenyúltak. Nem a kamupártok miatt, hanem az ellenzéki pártok szívatása miatt. Végül is járványügyi rendkívüli veszélyhelyzet van, milyen jó, hogy az ellenzék megszavazta a 90 napos teljhatalmat a fidesznek. És milyen jó, hogy ezeknek eszükbe nem jutott visszaélni vele.Másfél év alatt, még teljesen tönkre fogják tenni az országot. Rajtunk áll bosszút mindenért. Biden győzelméért, az Unió döntéséért, mit csinál ez az embertelen valami, amit Orbánnak hívnak az országunkkal és a népünkkel. Mi lesz a gyerekeinkkel, az unokáinkkal, ha ez továbbra is így marad? Elintézte már, hogy demokratikusan ne lehessen leváltani. Arra kell várnunk, hogy fölforduljon? Vagy a teljes ország összefog ellene? De mint Fehéroroszországban Lukasenka sem enged, hiába a népharag, ő is, itt is inkább szarrá vereti a népet a hatalma megtartása végett. Miért engedtük eddig elmenni? Mert sajnos nincs összefogás, mi is hibásak vagyunk.
Cicamama55
A sok választáson elindult kamupártnak kifizetett összegek, mikor kerülnek vissza az állam kasszájába? :((
vitriol
Elöljáróban volt rá egy fogadásom, hogy visszaél a kormány a felhatalmazással, de azt azért nem hittem volna, hogy ilyen aljasságokon törik a fejüket. - és ez még csak a kezdet, mert 3 hónap alatt ki is írthatják a magyar népet.
lusta
Én tulajdonképpen ennek örülök. Ezzel a törvénnyel rákényszeríti a még ingadozó ellenzékieket is az összefogásra. Tulajdonképpen ezzel a törvénymódosítással elintézték, hogy egy egységes ellenzéki összefogás indítja az egyéni és a listás jelölteket.
Aki Én
@Málna: 10:27 Téged megnyugtat és igazol, mikor saját butaságaidat helyesled?
Aki itt nem érti a dolgokat, az te vagy buta propagandista:)
Már kérdeztem. Nem fájó, hogy te csak magaddal értesz egyet? Nagyon lejön, hogy azt gondolod, ha vállon veregeted magad, akkor az valami győzelem mások felett.
Nincs jelentősége a véleményednek, mert nagyon buta vagy. Annyira, hogy már attól sem riadsz vissza, hogy magadat átbaszd.
Aki Én
@lusta: Így is nézhetjük. Ugyanakkor egy újabb bizonyíték, hogy orbánék is tudják, hogy nincs valós többségi támogatottságuk, beszartak az összefogástól, minden antidemokratikus és etikátlan lépéssel akadályozzák azt.
Ők valós és hatékony intézkedések helyett erre, és a zökkenőmentes lopásra koncentrálnak vészhelyzetben is.
Málna
@Aki Én: Fejezd már be, beteges, amit csinálsz. Tanulj keresőtől, ő is megsértődik és hisztizik egyet, ha nincs igaza, de legalább időben leáll, nem égeti magát feleslegesen.
kereső
@Aki Én: Innentől kezdve az isten sem mossa le orbánról, hogy tudatosan idézte elő az egészségügyben a káoszt, tudatosan engedte útjára/szabadjára a járványt- alibi, semmit érő rendelkezésekkel-, hogy kihirdethessék az eü. vészhelyzetet, ami lehetővé teszi a "különleges jogrend" bevezetését, a rendeleti kormányzását.A szépségflastromot rányomja a Tv. módositásokra a gitt egylet (patyomkin parlament), megerősitve az ellenzéki szavazatokkal.- mert a parlament működik, itt kérem jogállam van.
Aki Én
@Málna: Szeretnéd, mi? Elhitetnéd magaddal, hogy okos vagy :)
Te már csak magadnak maradtál.
kereső
@Málna: Ne hivatkozz rám! Megtiltom. Ha nem érted a szarkazmust, meg a gúnyt, akkor Te tényleg menthetetlen vagy.
Aki Én
@kereső: Azért van abban valami undort keltő, hogy egy ilyen buta ember jön, és minden, butábbnál butább hozzászólását megdicséri, rendszeresen győztesnek hirdeti magát. Az meg szánalmas, ahogy próbál elhallgattatni mindenkit, hogy ezzel is magát igazolja.
orbánnal kapcsolatban igazad lehet. Neki kell a káosz, az előny, mert tudja, hogy bizony a többség rühelli, ismeri.
kulabombaafityiszre
Minden köcsög fideszest bele a málnásba,had okosodjanak.
Minden málnát bele a fideszesek seggébe had tisztuljanak.
human
Mi van fiúk? Már a szavazatvásárlásban sem bíztok? Fogy a tábor?
human
Én alapból megvetem az erőszakot, de a fidesz már tényleg nem hagy más utat a kormányváltáshoz.
tudode
Az kell, de nagyon az országnak, hogy kikunyeráljon még négy évet!!!
.
Megkapta:
.
----- Még négy évet kérünk
www.youtube.com/watch?v=egTmCzlZ3zY&t=232s
.---------------------------
.
Delejes a pasi, a világon egyedüliként már négy cikluson át beveszi az ország a cumiKÁJÁT, és még egyet akar azok után, hogy közjogilag nem is miniszterelnök,
.
www.youtube.com/watch?v=k5ILmQY_DGk&t=2s
----------------------
.
Ez aztán az átverősó! Olyan szöveget felolvasva, amely nem is őfélesége kötésig tartó stílusa!
.
namihami
Tényleg fantasztikus, hogy ezek a libsi/bolsi/migrisimogató/sorosista/gyurcsányista/karácsonyisták milyen értetlenek.
Egyszerűen képtelenek átlátni, hogy Istenadta Bölcs Vezérünk döntései miként és miért kapcsolódhatnak a vírusveszély okozta megszigorításos törvényekhez.
Pedig egyszerű:: CSAK! (selmecziül)
Aki Én
@Horizont: Nem bírja elviselni, egyenesen frusztrálja, hogy nem húzza össze magát mindenki, ha ide jön valami eget verő butasággal.
Jól ismerjük azt a típust. Szembe megy a forgalommal, de azt jó hangosan, és csodálkozik.
Már írtam, és komolyan is gondolom, hogy nem lehet túl sok barátja. Szerintem egy okoskodó, minden lében kanál alak lehet, akit nem igazán kedvel a környezete sem.
De min csodálkozunk? Aki épeszű, az nem fideszes.
szegfue
@Horizont: 12:43 Jó a diagnózis!! Valóban egy öntelt, ostoba liba! Nem érti, hogy ha ráhagyod, az nem azt jelenti: nem lennének érveid, hanem azt, hogy "lyukas vödörbe" értelmetlen vizet engedni! :)
justhpeter
A parlament egy színház, ahol a totál. idióta házmester vezérletével elbábozzák a kétpárti rendszeren alapuló nemzeti tragédiát. Az egyik sarokban a tolvajok frakciója, a másik oldalon a melegedők csoportja. Amit előadnak az a valóságban megjelenve maga a nemzeti tragédia. Ebben változásra már csak két esetben látok lehetőséget, miszerint az egyik az, ha a műsort kötelezően finanszírozó "nézők" bemennek és kizavarják ennek a tragédiának az összes szereplőjét, a másik esetben a folyamatos tragédiából lapos, szomorú végjáték lesz a fizető "nézők" gazdasági ellehetetlenülése okán, amit követően a tragédia szereplői a totál idióta házmesterrel együtt fejvesztett menekülésbe fognak ebek harmincadjára jutva hagyják a színpadot.
Málna
@kereső: Megtiltod? Most csak hülyéskedsz, ugye?:-)
Málna
@Horizont: Ezer komment igazolja az igazatokat? Ez most komoly? Ha mindenki ugyanazt a hülyeséget mondja, akkor az már igaz lesz? Hol vannak az érvek, a linkek? Egyet sem láttam. Remélem, nem arra az érvre gondolsz, miszerint hülye vagyok?:-)
Inkább megköszönnétek, hogy próbálom felnyitni a szemeteket, hogy ne írjatok hülyeségeket. De nem.
Ostoba vénasszonyok.
lusta
Az egy teljesen egyértelmű döntés a diktatúra bebetonozására és a jogállamiság semmibevételére. Ellenben az ellenzéknek lett feladva a lecke. Egy igazi összefogással, előválasztási rendszerrel nem a 15%-os küszöb lesz megugorva, hanem a 2/3. A Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk egy kissé elkapkodta a dolgot. Egy év múlva meghozott ilyen jellegű változtatás valóban csapás lett volna az ellenzékre, de most megfelelő idő van a felkészülésre. Persze nem legyen senkinek sem semmilyen kétsége afelől, hogy itt még nem lesz valamilyen változás. Ha látják a valódi összefogást, találnak módot az újabb változtatásra.
szegfue
@kereső: 14:32 Nem vagy egyedül ezzel!
Málna
@Horizont: Még adós vagy az említett érvekkel. És egyértelmű, hogy az is maradsz.
További jó fröcsögést!:-)
namihami
@Horizont: 14.52: Már megint kutyakaki?
De most csak halkan merem leírni, mert vele én is ""szerelembe"" bonyolódtam. De azt hiszem, eljött az ideje a ""durbincs-dobozba"" tenni.
Málna
@szegfue: De nagy a szád a hátam mögött. Szemtől szembe meg köpni-nyelni nem tudsz. Neked sincs soha egy logikus érved. Ahogy látom, most sem.
Nessy
Lehet, hogy rosszul emlékszem, de mintha az előző választások esetében pont a kormány adott milliárdokat (amivel a kutya sem számolt el, mert senki nem ellenőrizte), a kamu pártoknak! Sőt, helyenként még aláírás másolatokkal is segített nekik! Ez a fránya szelektív amnézia, amiben újabban szenved pártunk és kormányunk!
Nessy
@Horizont: Szóljatok rám, ha megpróbálok vele polemizálni!
Nessy
@Horizont: Nálam meg szakmai ártalom. A kevésbé értelmes emberekkel is szót kellett értenem a munkám során.
szegfue
@Málna: Hülyegyerek, megegyelek?! Hol beszélek én a "hátad mögött"?! A fekete lyuk Hozzád képest egy atomvillanás:))) Ostoba, felfujt, önelégült liba vagy továbbra is! Egyébként meg köpni tudok... Rád! A nyelést meg meghagyom Neked!:)))
szegfue
@Nessy: 17:43 Ha hiszed, ha nem, én is a munkám során sok kevésbé "értelmes" emberekkel találkozom, de ilyen "együgyü", önző emberrel még nem volt szerencsém!
Málna
@Nessy: Nessy, ötödjére magyarázom neked ezt az egészet, és nem fogod fel. És még te beszélsz kevésbé értelmes emberekről?
Málna
@szegfue: "Hülyegyerek, megegyelek?" Ezt tényleg leírja egy felnőtt ember? Szánalmas. És még gusztustalan is vagy. Öregségetekre elment az eszetek.
Nessy
@szegfue: Pedig akad egy, kettő! Most nem csak a fórumra gondolok! Az "Isten kezébe vagyunk", "Orbán megoldja', "Nincs is járvány", "Csak hiszti az egész" stb. Már oda sem figyelek ezekre. Gyermekemnek az egyik kollegája az "Isten kezébe vagyunk, és a kormány megoldja" hívő, amit aztán egész nap mesél neki, ha vidékre kell menniük. Szerencséjére a fiam az apja türelmét örökölte. (Szentté is avatták őt az angyalok a velem töltött 53 évért.:-))) )
Málna
Csatlakozik még valaki a csordához?:-)
Nessy
@Málna: Utoljára megismétlem a kérdést. Mennyivel csökkenti ez a törvény a fertőzöttek számát, miután a járvány égisze alatt nyújtották be.
A többi dajka mese híveknek!
Málna
@Nessy: Reménytelen eset vagy. Soha nem fogod megérteni.
szegfue
@Málna: Téves lájk! Az lehet, hogy "öregségünkre elment az eszünk", de Neked meg sohasem volt! Te Magad vagy a "csorda"! És ha már a gusztustalanságnál tartunk, Te vagy ebben a "király"! Egyébként meg nem vivok szellemi párbajt egy fegyvertelen emberrel!:)))) Ugyhogy elmehetsz, ahova gondolom...
kereső
@Málna: 16:34. Talán ha be mernéd vallani magadnak, hogy nem tudsz értőn olvasni, akkor nem esel neki @szegfűe-nek, mert ő csak annyit jegyzett meg a hozzászólásomra, és a berakott linkre, hogy ő is csipi Laknert. Beeeeeeeeeeeeeeeee!
Málna
@szegfue: Mennyi közhely egyetlen kommentben...Milyen gyerekes vagy...
Málna
@kereső: Nem tudom, miről beszélsz. Szerintem olvass vissza kicsit, mert mostanában nem nagyon vagy képben, már többször észrevettem.
A bégetés jól áll.:-)
kereső
@Málna: @kereső: 14:32 Nem vagy egyedül ezzel- ezt irta @eszegfűe. Nézd csak meg mit irtam 14:32- kor hülye tyúk. én nem vagyok képben. Az lehet, de hogy te nem vagy normális, az biztos. Beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
kereső
@Málna: Még csak annyit, és aztán felfüggesztem a disputát veled- a kor nem érdem, csak állapot. Itt már elég sokan "megöregedtünk"-majd ha én is, akkor piros kalapot fogok hordani lila ruhával, hogy az ilyen szemellenzősöket pukkasszam-de Te nem biztoos, hogy meg fogod érni a "tisztes szépkort".
Málna
@kereső: Én meg erre reagáltam szegfuetől: "Jó a diagnózis!! Valóban egy öntelt, ostoba liba! Nem érti, hogy ha ráhagyod, az nem azt jelenti: nem lennének érveid, hanem azt, hogy "lyukas vödörbe" értelmetlen vizet engedni! :)"
Ezt írta rólam.
Szedd össze magad, kezdesz nagyon szétesni. Több példát is tudnék mondani az elmúlt napokból, amikor nagyon nem voltál képben. Nekem ugyan mindegy, csak szólok, hogy tudjál róla, valami nem stimmel veled.
A bégetés az miért már megint? Tudom, hogy az öregek olyanok, mint az óvodások, de azért ez túlzás.
kereső
@Málna: Hová mégy te kis nyulacska, ingyom-bingyom tálibe, az erdőbe,...
Borsodi
Csak Orbánra és a fideszre lehet szavazni! Ha nem válasszák meg akkor marad örökre.
solidedge
Orbánék elzavarása a török kiűzésével egyenértékű győzelem lesz. A török másfél évszázad alatt nem okozott annyi kárt, mint ez a felcsúti kis ugri-bugri és nyaloncai.
Gazella
@kereső: @szegfue: @Nessy: @Horizont: hagyjátok málna tunyát... ez egy igen ritka dubrincs féle valamivel összekevert román hervadnyék.
Aki Én
@Málna: Most már talán te is érzed az érthető közutálatot. Megdolgoztál érte, a tiéd. Már mondogatom egy ideje, hogy nagyon nem érzed a ritmust, nagy a pofád, alaptalanul.
Hiába hitegeted magad, hogy aki nem válaszol a butaságaidra -amiket egyébként sorra cáfolnak-, azt ,,legyőzted". Ezt sokszor te is tudod, csak hergelni jársz ide, mert unalmas az életed.
Egyszerűen ezek olyan dolgok, melyek a napnál is világosabbak, kár is lenne belemenni a véget nem érő vitába, hiszen ez a célod. Hogy te nem látod az egyértelmű törekvéseket, korrupciót..., az téged minősít, nincs is itt miről beszélni
Kezdelek sajnálni, mert beteg embereket inkább segíteni kell, nem alázni.
De ha egyszer képtelen vagy leállni...
Te az a típus vagy, aki a sárban fetrengve is azt kiabálja, hogy ,,legyőztelek, bibibi..."
Aki Én
@Málna: ...még annyi, hogy állandóan az emberek korával jössz, meg úgy teszel, mintha az valami bűn vagy hátrány lenne.
Ugyanakkor te töltöd itt a ,,nyuggerekkel" az estéidet, forró nyári hétvégéidet, pedig állítólag még fiatal vagy...
Málna
@Aki Én: Csak reggel voltam az első gondolatod vagy velem is álmodtál?:-)
Aki Én
@Shikari: Arról van infód, hogy orbán kamupártjai miért nem adják vissza a milliókat?
Aki Én
@sgl: ...nem hiszem, sőt. De valami ilyesmiről beszéltem én is.
Aki Én
@Shikari: ...és arról van infód, hogy orbán kamupártjai miért nem adják vissza a milliókat?
kereső
@Aki Én: Milliókat? Csak 2,4 milliárd ragadt be náluk 2018-ban. Megközelitőleg ugyanennyi 2014-ben. Könnyű ám ez igy, más kezével szedetni a csalánt. Törvényesitett sikkasztás.
Aki Én
@kereső: ...úgy értem pártonként milliókat.
Lepényleső
Nem lenne egyszerűbb törvénybe foglalni a bán örökös királyságát? Csak nem pszichopaták,
kik élvezik a maradék demokrácia egyre nagyobb léptékű halálát,az ország teljes kifosztását?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.