A főpolgármester szerint Orbánéknak fontosabbak önös érdekeik, mint a járvány és a válság kezelése. ---------Miközben életeket kell menteni, a kormány a vagyonát menti alkotmánymódosítással. Miközben a járványt kell kontrollálni, a kormány az ellenzék választási lehetőségét akarja kontrollálni a választási törvény módosításával. Ennek semmi, de semmi köze a felelős kormányzáshoz. Ennek az alávalósághoz van csak köze.------A botrányosan későn megjelent kormányrendelet továbbra sem szól egy szót sem a járvány kezelésének egyik legfontosabb eleméről, a tesztkapacitások bővítéséről, a tanárok, iskolai, óvodai és bölcsődei dolgozók önkéntes és ingyenes szűréséről.----- homlokegyenest ellentétes állításokat tenni az egészségügyi kapacitásokról, és az állam felkészültségéről, ahol előbb írnak meg egy lopást legitimáló alkotmánymódosítást mint azt a kormányrendeletet, amely milliók életét határozza meg az elkövetkezendő hetekre, ott különösen nagy felelősség hárul a polgárokat képviselő...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Gergely szépen lassan államférfivá növi ki magát. Orbánt pedig nyugati körök már a szélsőjobbhoz sorolják. Mekkora igazság, hogy előbb-utóbb mindenki oda kerül, ahová valónak érzi magát.
simmering73
A reakcióidőd még egy kicsit hosszú, de az irány jó.
Nyírfa
Álmodozom: elképzelem az országot egy ilyen kulturált, széles látókörű, intelligens emberrel az élen. Aztán elém tolakszik Orbán eltorzult nagy feje mint egy rémálomban, és azt ordítja: én vagyok a miniszterelnök, én vagyok a király, és mindenki az én alattvalóm, én döntöm el, hogy élsz vagy halsz!
És tényleg, ebben a pillanatban még ez a tébolyult ember a miniszterelnök, akit nem sok választ el attól, hogy Lukasenka legyen belőle.
Clavigo
@Shikari: Bunkó vagy Bugsy...meg kretén is.
Nyírfa
Gergely szépen lassan államférfivá növi ki magát. Orbánt pedig nyugati körök már a szélsőjobbhoz sorolják. Mekkora igazság, hogy előbb-utóbb mindenki oda kerül, ahová valónak érzi magát.
Yoda69
orban egy mocskos hazaáruló. Elárulta es hátba szúrta a magyar embereket. Ha ezt sem latjak be az orban-buzik, akkor azok végképp es menthetetlenül agymosottak lettek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.