Két hét múlva tud választ adni Orbán Viktor miniszterelnök arra, hogy karácsonykor már lehetnek-e olyan nagyobb családi összejövetelek, amelyeken tíznél többen vehetnek részt.

Járvány: megkérdezték Orbánt, hogy mire számíthatunk karácsonykor
Orbán Viktor miniszterelnök interjút ad Gönczi Gábor műsorvezetőnek a TV2 Tények című műsorában 2020. november 11-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

"Hamarabb nem tudok válaszolni, de a remény bennem is erős" – mondta a kormányfő szerdán a TV2 Tények című műsorának adott interjúban, jelezve: a koronavírus-járvány miatt most életbe léptetett szigorítások hatásának érzékeléséhez legalább két hétre lesz szükség.

Úgy fogalmazott: azt reméli, hogy Európa néhány jól védekező országa, köztük Magyarország, "a karácsonyi családi ünnepet már szabadabban teszi megszervezhetővé, mint ahogyan most kell élni az életünket".

(MTI)

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
Csak azt nem értem miért mindet Orbántól kérdeznek ?...pl a járvány...mit tudna ő mondani miniszterelnökkény hogy mikor lesz vége a járványnak, vagy hogy holnap vagy karácsonykor mi lesz ...az ilyen hülyeségekre nem is kéne válaszoljon.
kereső
"azt reméli, hogy Európa néhány jól védekező országa, köztük Magyarország"- már megint hazudik. Magyarország az 1 millió lakosra jutó halálozások számával bekerült a világ országainak top 10-es listájába. És miért? Hogy orbánnak lehetősége legyen az eü vészhelyzet visszaállitására, és ezzel együtt a különleges jogrendre. Amit meg már most látjuk, hogy mire használ. Lopni megyünk- lopni...
nezelodo
Majd belenéz a miniszterelnökünk a varázsgömbjébe és kiolvassa, mint a nyáron, napra pontosan. Hogy miért ő válaszol? Csak ő ért mindenhez, a többi aki tényleg ért hozzá, csak kényszeredett vigyorral bólogat.
Gazella
Persze dagadék s sleppjei családostúl mennek sielni, a nép meg a mégy fal között maszkban fog ülni TV-t bámulva a kijárási tilalom miatt.
Gazella
@Csizmás Kond: egyedül a dagadék elmebeteg urasításai vannak mindenhol érvényben! A sleppjeinek kuss a nevük!!
kissé felnőttem
lesz akinek hó is lesz meg karácsonyfa .nem kéne az alpokba siklani de Tirol is megteszi ugye aki járt idén is aztán, ... csillagászati szaloncukor árak ja ne menjünk az AD-RIÁra.mert nem telik rája sem. Majd a felcsuti siterepet azért megnézném. Ja, jól állunk jól teljesítünk ? meg Szombathely meg ma Tatabánya csak a létszám az kissé leapadt a munka meg feldagadt . majd lesz ám kész leltár is aztán jöhet a dicsekvés. kérdezni meg nem kell mert a süket fülek nem hallanak ezért nem lesz válasz csak valami eddig az volt hogy kapacitás minden oké na? a biztatás meg a satőbbi európában meg világelsők csak közbe meg vakcina 2021 ben???
anyuci
Gyűlölöm !!! Erre nincs és nem is lesz bocsánat !!! Amúgy elvileg azt mondták juniusban, hogy 36ezer kórházi ágy áll rendelkezésre. 6.352 kórházban ápolt a mai adat, akkor 29ezer fölötti szabad kapacitásnak kellene lenni. Vagy akkor nem mondtak igazat, vagy most, de nem is érdekel, mert 36milliónál többen meggyógyultak a világban minden gyógyszer nélkül, 95 %-uk otthon. Mutasson nekem pl. egy rákbeteget valaki, akinél ez így működött. Közben NINCS egészségügyi alapellátás !!! Őket is megszámolja a cilinéni ???
division
A szigorítások megmutatják két hét alatt, mennyire érik el a céljukat. A többi még odébb van.
simmering73
Két hét múlva megjön az új varászgömbje és akkor tudja 100% megjósolni, hogy mi lesz karácsonykor. Nostradamus forog a sírjában.
ómió
Jósnak azért nem kéne nézni. A Szilvássy jósdát nem próbálták?
Gazella
@anyuci: Számolj! Egy osztályon ( Intenzív) van 12 ágy, hozzá a covidhoz jó lélegeztetőgép.. Keresőbe írd be hány kórház van M.O-gon. Azt megtudod a választ.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.