Szexuális erőszak bűntettének súlyosabban minősülő esete miatt indítványozta a Veszprém Megyei Főügyészség három fiatalkorú letartóztatását, akik a megalapozott gyanú szerint a bűncselekményt magatehetetlen állapotban lévő kiskorú ismerősük sérelmére követték el az egyik Veszprém megyei kistelepülésen.

Hárman is megerőszakoltak egy magatehetetlen lányt Veszprém megyében
Fotó: Pixabay

A rendelkezésre álló adatok szerint a fiatalok kihasználták, hogy a lány édesanyja dolgozik, és felügyelet nélkül van otthon. Az esti órákban összejöttek a lány lakásán, s ott szeszes italt fogyasztottak. A kiskorú lány pedig az alkoholtól magatehetetlen állapotba került.

A falubeli fiúk, akikkel a lány már korábban is barátkozott, azonban visszaéltek a helyzettel. Egy ház közelében lévő épületbe vitték az ittassága miatt öntudatlan, védekezésre képtelen lányt, majd levetkőztették és mind a hárman szexuálisan bántalmazták.

A Veszprémi Járásbíróság az ügyész indítványával egyezően letartóztatta a két idősebb fiút, a legfiatalabb gyanúsított esetében azonban elegendőnek látták a bűnügyi felügyelet alkalmazását, amely esetében azt jelenti, hogy a lakóhelyéül szolgáló ingatlant csak engedéllyel hagyhatja el.

Az idősebb gyanúsítottak letartóztatásáról szóló döntéseket minden érintett tudomásul vette, így ezen két végzés véglegessé vált, míg harmadik társuk esetében az ügyész súlyosabb kényszerintézkedés elrendeléséért fellebbezett.

(Ügyészség)

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Shikari
Cigánnyal nem iszok együtt, nem adok el neki semmit, nem veszek tőle semmit. Nem engedem be a lakásomba és nem megyek az övébe.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Málna: nosztalgiázol vagy kritikát gyakorolsz?
rokker33
@Málna: Túl sok a talán!!! De 1szónak is 100 a vége mind a 4-en hibásak és a fiúk megfogják kapni a büntetésüket!A lány túl lesz rajta hamar, hisz totál részeg volt nem emlékszik semmire,majd legközelebb nem áll le italozni ilyen emberekkel!Biztosan tanult az esetből vagy nem...
csak úgy....
@Shikari: dade.dade ..."Cigánnyal nem iszok együtt, nem adok el neki semmit, nem veszek tőle semmit. Nem engedem be a lakásomba és nem megyek az övébe. " :) szar lehet néked egyedül a szellemi putridban.-talán ezért is "propellerezel",hogy naponta köpködjenek körbe mert mazohista vagy és nem fussa dominára !? dade-dade..
kulabombaafityiszre
@Shikari: november 12., 12:59
Jó,jár az 5 kiló krumpli,viszont eszembe jutott csak nem te is így jártál,megkurt vagy két talicska
cigány a romány rokonságból.Személyes tapasztalat?
GeoCravker
@namihami + @jesz
Mindig frászt kapok az olyan vénségektől, akik azon édelegnek, hogy bezzeg az ő idejükben. Így nem bánom, hogy vagytok kivételnek :-)
Azt hiszem, ha az én idő farmotoros osztálykirándulós Ikaruszai mesélni tudnának, akkor nem a vörös csepel jegyében pirulnának. Egyszer volt igazgatói belőle, amikor egy kiscsaj bepanaszolta a fiukat, hogy erőszakkal lehúzták a bugyiját. Pedig erőszakkal senkiét és az övét meg egyáltalán nem. Talán ez volt a baj. Alkalmasint az osztálytársnők nevelték le a hasonló akciókról. Volt olyan fiú osztálytárs is, akit speciel a lányok vittek be a bozótosba.
Egyébként azt hiszem a legtöbbeknek van hasonló tapasztalata, élménye, mert viszonylag kevesek azok, akiket tombolán nyertek.Csak illik szemérmesen hallgatni.
De mégis van egy, kell, hogy legyen egy vízválasztó, egy akár csak hallgatólagos határ, ameddig még a közös élményszerzés tart, és ahonnan nem lép tovább az ember gyereke. Mert onnan csak egy hajszál, ahonnan már nincs visszaút.
Ugyanakkor a gumibaba sosem vonzott, márpedig a pocsolyarészeg partner alig jobb annál. Amellett egy jelentős önértékelési zavart is jelenthet, ha valaki csak akkor, ha a másikat itallal, narkóval, veréssel kiütve, illetve kényszerítve képes az akcióra.
Ami egyáltalán nem jelenti azt, hogy nem volna ildomos a nemi erőszakolókat terpeszbe állítani, és egy lengő lábközit kiosztani egy acélbetétessel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2020. December 3., 12:54
Győzike kibékült testvérével, jöhet a közös biznisz
Szórakozás - 2020. December 3., 11:50
Meghalt Kis Grófo édesapja