Szexuális erőszak bűntettének súlyosabban minősülő esete miatt indítványozta a Veszprém Megyei Főügyészség három fiatalkorú letartóztatását, akik a megalapozott gyanú szerint a bűncselekményt magatehetetlen állapotban lévő kiskorú ismerősük sérelmére követték el az egyik Veszprém megyei kistelepülésen.

Hárman is megerőszakoltak egy magatehetetlen lányt Veszprém megyében
Fotó: Pixabay

A rendelkezésre álló adatok szerint a fiatalok kihasználták, hogy a lány édesanyja dolgozik, és felügyelet nélkül van otthon. Az esti órákban összejöttek a lány lakásán, s ott szeszes italt fogyasztottak. A kiskorú lány pedig az alkoholtól magatehetetlen állapotba került.

A falubeli fiúk, akikkel a lány már korábban is barátkozott, azonban visszaéltek a helyzettel. Egy ház közelében lévő épületbe vitték az ittassága miatt öntudatlan, védekezésre képtelen lányt, majd levetkőztették és mind a hárman szexuálisan bántalmazták.

A Veszprémi Járásbíróság az ügyész indítványával egyezően letartóztatta a két idősebb fiút, a legfiatalabb gyanúsított esetében azonban elegendőnek látták a bűnügyi felügyelet alkalmazását, amely esetében azt jelenti, hogy a lakóhelyéül szolgáló ingatlant csak engedéllyel hagyhatja el.

Az idősebb gyanúsítottak letartóztatásáról szóló döntéseket minden érintett tudomásul vette, így ezen két végzés véglegessé vált, míg harmadik társuk esetében az ügyész súlyosabb kényszerintézkedés elrendeléséért fellebbezett.

(Ügyészség)

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
@namihami: biztosan városi fínom úrilány vagy...ez dícséretes..

Aki volt gyerek, és csóró családban nevelkedett, (mint én)az, ha akar, visszaemlékszik a gyerekkori nemi vágyaira...és a fészerben, fáskamrában megvizsgált kislányok bugyijára..senki nem reklamált, mert jobb híján ez volt az egyetlen nyári élményünk.
Hogy ezt a lányt leitatták? Ismerte őket, jópofa ötletnek látszott...a franc sem gondoljamilyenkor,főleg tocsogó bugyiban, hogy ebből még baj lehet..

Csak diszkréten megjegyzem, hogy itt a nyóckerben sokkal cifrább szexuális viccek történnek, mint az unatkozó, egyedülhagyott falusi gyerekek körében.

73 éves vagyok, vannak emlékeim, és egyik sem szégyellnivaló. Ma is mosolyogva nézünk a régi megvizsgáltak szemébe.

Nos lehet köpködni
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Biztos fegyveres katonák kényszerítették a kiskorú lányt, hogy igyon.
Félreértés ne essék, büntetést a fiúknak. DE...
Vajon egy kiskorú lányt mi kényszerítheti arra, hogy igyon, mi több, annyit igyon, hogy pocsolyarészeg legyen tőle?
Katalina62
Ez igaz, de a tinik mar csak ilyenek! Pedig a mai lányok mar nem burokban nőnek fel, hogy beleszaladjanak ilyen helyzetbe!e!
jesz
@namihami: biztosan városi fínom úrilány vagy...ez dícséretes..

Aki volt gyerek, és csóró családban nevelkedett, (mint én)az, ha akar, visszaemlékszik a gyerekkori nemi vágyaira...és a fészerben, fáskamrában megvizsgált kislányok bugyijára..senki nem reklamált, mert jobb híján ez volt az egyetlen nyári élményünk.
Hogy ezt a lányt leitatták? Ismerte őket, jópofa ötletnek látszott...a franc sem gondoljamilyenkor,főleg tocsogó bugyiban, hogy ebből még baj lehet..

Csak diszkréten megjegyzem, hogy itt a nyóckerben sokkal cifrább szexuális viccek történnek, mint az unatkozó, egyedülhagyott falusi gyerekek körében.

73 éves vagyok, vannak emlékeim, és egyik sem szégyellnivaló. Ma is mosolyogva nézünk a régi megvizsgáltak szemébe.

Nos lehet köpködni
Málna
@namihami: A fiatalságuk kényszeríti erre, mindent ki akarnak próbálni. Szerintem természetes, hogy egy fiatal egyszer az életben leissza magát. Én csak azt kértem a gyerekemtől, hogy ezt majd a megfelelő társaságban tegye.
namihami
@jesz: Ismét leírom (nem először), hogy a természet, igaz 65 évvel ezelőtt, de fütyivel áldott/vert meg. Ergo: se városi, se falusi se finom, se nemfinom és leginkább úrilány soha nem voltam. És valószinűleg már nem is leszek.
A 7. kerületben, a Garay piac környékén nőttem fel. És ott is láttunk ezt-azt. De már ott és akkor (a '70-es évek elején) tudták a lányok, hogy kanos fiúk társaságában nem célszerű keresni a bajt és pocsolyarészegre inni magukat. Az évtizedek nem hozták a lányok eszét, inkább vitték?
Az én emlékeimben biztos akadna szégyellnivaló, de az idő és a felejtés nagy áldás. A szépre se mindig, de a rosszra már egyáltalán nem...
vacsi
Egy lány ne igyon! Főleg annyit ne...
rokker33
@Shikari: ÍGY VAN !!Aki cigányokkal iszik és fiatal lány az számítson arra ,hogy meg lesz b.szva ,hisz csak arra ment ki a játék ,hogy megerőszakolhassák! BÜDÖS CIGÁNYOK!!!
Aki Én
Megy ezerrel az áldozathibáztatás. Sok lány, meg gyereklány rúgott már be, akár akaratán kívül, akár egy kevés italtól is, de nem erőszakolták meg.
Nyilván felelőtlenség is van a dologban, de itt nem az a bűn.
Aki Én
@Shikari: ...értem a hasonlatot, de elég balfasz.
rokker33
@Aki Én: Általában a lány is benne szokott lenni ebben a nagy erőszakolásban ,hisz már megivott jó pár deci sütőrumot meg sósborszeszt vagy ha igényesebb, akkor Hubertust vagy vodkát és nagylánynak képzeli magát!Másnapra persze hogy megbánja és már másképp adja elő anyucinak!Én már tapasztaltam ilyet nem egyszer a haveri társaságban, hogy egy ilyen kis ripacs lány miatt kerültek bajba a fiúk, pedig este még rázta a csontsovány picsáját másnap meg szaladtak a rendőrségre!!!
Aki Én
@rokker33: ...gondolom ott voltál, ezért tudod a részleteket.
rokker33
@Shikari: Sajnos vannak ilyen "nők" csajok is ! És nem a levegőbe beszélek (írok) az én haveri társaságomban is volt rá példa,hogy rendőrséghez fordultak a szülők, mert a szegény ribanc kislányuk meg lett baxva!Mondjuk nem most volt vagy 15 éve és tényleg minden fiúra rámászott ,de most is van ilyen!Húú de még milyen sok!!!
Málna
@rokker33: És olyanról még nem hallottál, hogy tényleg megerőszakoltak valakit, tehát akarata ellénére szexeltek vele?
rokker33
@Aki Én: Ha ott lettem volna a 3 jómadár már az intenzíven feküdne eltört kezekkel lábakkal függetlenül attól,hogy a lány hibás e vagy sem!!!
rokker33
@Málna: De ! Csak azok nem állnak le inni az elkövetőkkel és főleg nem totál részegre!Mit várt 3 fiatal álló pöcsű gyerek mit akarhatott egy alkohol befolyáltsága alatt álló lánytól??Talán tanulni a következő kémia/fizika órára ?? Hmm??
Málna
@rokker33: Talán a kora miatt nem mérte fel jól a helyzetet. Talán megbízott a fiúkban. Talán biztonságban érezte magát a saját otthonában. Talán nem gondolta, hogy ilyen hatással lesz rá az ital...
csak úgy....
@Málna: nosztalgiázol vagy kritikát gyakorolsz?
rokker33
@Málna: Túl sok a talán!!! De 1szónak is 100 a vége mind a 4-en hibásak és a fiúk megfogják kapni a büntetésüket!A lány túl lesz rajta hamar, hisz totál részeg volt nem emlékszik semmire,majd legközelebb nem áll le italozni ilyen emberekkel!Biztosan tanult az esetből vagy nem...
csak úgy....
@Shikari: dade.dade ..."Cigánnyal nem iszok együtt, nem adok el neki semmit, nem veszek tőle semmit. Nem engedem be a lakásomba és nem megyek az övébe. " :) szar lehet néked egyedül a szellemi putridban.-talán ezért is "propellerezel",hogy naponta köpködjenek körbe mert mazohista vagy és nem fussa dominára !? dade-dade..
kulabombaafityiszre
@Shikari: november 12., 12:59
Jó,jár az 5 kiló krumpli,viszont eszembe jutott csak nem te is így jártál,megkurt vagy két talicska
cigány a romány rokonságból.Személyes tapasztalat?
GeoCravker
@namihami + @jesz
Mindig frászt kapok az olyan vénségektől, akik azon édelegnek, hogy bezzeg az ő idejükben. Így nem bánom, hogy vagytok kivételnek :-)
Azt hiszem, ha az én idő farmotoros osztálykirándulós Ikaruszai mesélni tudnának, akkor nem a vörös csepel jegyében pirulnának. Egyszer volt igazgatói belőle, amikor egy kiscsaj bepanaszolta a fiukat, hogy erőszakkal lehúzták a bugyiját. Pedig erőszakkal senkiét és az övét meg egyáltalán nem. Talán ez volt a baj. Alkalmasint az osztálytársnők nevelték le a hasonló akciókról. Volt olyan fiú osztálytárs is, akit speciel a lányok vittek be a bozótosba.
Egyébként azt hiszem a legtöbbeknek van hasonló tapasztalata, élménye, mert viszonylag kevesek azok, akiket tombolán nyertek.Csak illik szemérmesen hallgatni.
De mégis van egy, kell, hogy legyen egy vízválasztó, egy akár csak hallgatólagos határ, ameddig még a közös élményszerzés tart, és ahonnan nem lép tovább az ember gyereke. Mert onnan csak egy hajszál, ahonnan már nincs visszaút.
Ugyanakkor a gumibaba sosem vonzott, márpedig a pocsolyarészeg partner alig jobb annál. Amellett egy jelentős önértékelési zavart is jelenthet, ha valaki csak akkor, ha a másikat itallal, narkóval, veréssel kiütve, illetve kényszerítve képes az akcióra.
Ami egyáltalán nem jelenti azt, hogy nem volna ildomos a nemi erőszakolókat terpeszbe állítani, és egy lengő lábközit kiosztani egy acélbetétessel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.