Hangfelvétel bizonyítja, hogy a köztévénél kimondták: a kampányban a kormányt kell támogatni. -----akinek pedig ez nem tetszik, az adja be a felmondását. Cikksorozatunk előző részében azt mutattuk be három forrásunk segítségével, hogy miként terjedt át a külső befolyás az MTVA külpolitikai rovatára, és milyen témák számítottak érzékenynek. Most azt mutatjuk be, hogyan fokozódott a nyomás kampányidőszakban. Egy birtokunkba került hangfelvételen pedig az MTVA egyik vezető szerkesztője egészen nyíltan beszél arról, mik a politikai elvárások az intézményben.----------Még akkor is le kellett gyártani egy „migránsos anyagot”, ha aznap nem történt semmi releváns. „Mindenképp elő kellett keríteni valamit. Legalább tízszer lement a Híradóban egy olyan, a YouTube-ról letöltött videó, amiről nem tudtuk kideríteni, valódi-e. Az is előfordult, hogy betelefonált egy néző Németországból, hogy egy híradós riportban olyat mutattunk be, ami valójában nem történt meg. Helyreigazítás viszont soha nem...

Forrás: szabadeuropa.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Méghogy a fideszmédia egyik zászlóshajója ilyet tenne? Nem is hiszem el. Hiszen éppen az orbáni médiumok híresek arról, hogy (a Vezérhez hasonlóan-aki még sose hazudott) mindig az igazat és csakis az igazat és a valóságot írják, mondják, mutatják a publikumnak. Azok sose ferdítették és hamisítják, hamisítanák meg a tényeket.
A marinénik és pistabácsik különbek honnan szereznének hiteles és a tényekhez mereven ragaszkodó tudósításokat? Hiszen elég a fideszmédiába belenézni, beleolvasni és máris tisztában lehetnek a világban történő és minden oldaláról hűen bemutatott történésekkel.
És itt a hitelesség a döntő----nem igaz?!?!
Béla333
Talán át kellene nevezni "Köztévé"-ről a maffiát támogató "Fidesz párttévé"-re!
solidedge
Mindig szkeptikus voltam a tv-ből történő távgyógyítást illetően. De most, hogy látom a távhülyítést, elbizonytalanodtam.
Nessy
Na, Kovács Zoltán NERtárs jöhet a magyarázat a sajtó és vélemény szabadságról. A KESMA című sajtó holdingot se feledje ki!
Béla333
"M1-botrány: kivizsgálják a közmédiából kiszivárogtatott hangfelvételek ügyét"
"A hanganyagokon Bende Balázs, a közmédia külügyi kabinetjének vezetője, illetve az M1 hírigazgatója, Németh Zsolt hallható. Utóbbi arról beszél, hogy a híradós anyagokban hogyan kell „odabaszni” egy kormányközeli szakértővel."
index.hu/belfold/2020/11/13/mtva_kiszivarogtatott_hangfelvetel_vizsgalat/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.