A Demokratikus Koalíció (DK), a Jobbik, az MSZP és a Párbeszéd csütörtökön bejelentette, nem vesznek részt az Országgyűlés házbizottságának ülésein, mivel szerintük Kövér László házelnök méltatlanná vált a testület vezetésére.

Kövér László moslékozása miatt négy ellenzéki párt bojkottálja a házbizottság üléseit
Fotó: MTI/Kovács Attila

A négy ellenzéki párt közös közleményében úgy fogalmazott, Kövér László "az elmúlt napokban még magához képest is ijesztő verbális ámokfutásba kezdett".

Kiemelték, a házelnök

"emberek millióit, Magyarország nem fideszes többségét sértette meg", amikor az ellenzéki összefogással kapcsolatban "moslékkoalícióról" beszélt.

"Mi, az ellenzéki összefogás pártjai a leghatározottabban kikérjük magunknak, hogy tagjainkat, szimpatizánsainkat és választóinkat a szemmel láthatóan a teljes összeomlás szélén egyensúlyozó házelnök ilyen és ehhez hasonló jelzőkkel sértegesse" – jelentettéki ki az ellenzéki pártok.

(MTI)

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ennek a marhának az a mázlija, hogy a tábori csendőrei állandóan ott vannak a se..ében.
Egy szép nyári éjszakán körbeállná néhány ember és megtárgyalná vele szép, veretes ""kazinczys"" mondatait. Az egész pretoriánus gárdája ennek a megakadályozása végett is lett felállítva.
Bár egy büdös tapló paraszt, de nem hiszem, hogy megmerné tenni, ha erre nem az Orbánjától (akibe szerintem van van némi meleg hajlama) kapna engedélyt és parancsot rá.
Ha egyszer vége lenne az orbáni dühöngésnek, erre a tirpákra is keserű napok várnak majd.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
...érdekes amikor a jobbjakab mondott hasonlót nem émelyegtek...
Gazella
@Csizmás Kond: tudod jakab csak azt adta vissza amit a narancs hernyákok adnak az ellenzéknek!!! Pont. S kuss!
Józsipapa
a moslék, az MSZMP csecsén nevelkedett,
vörössipkás felmenővel rendelkező kövér
elvtárs !!!
ez a véglény egy pszichiátriai eset !!!
Nyírfa
Végre! Ideje mindenben erőt mutatni, legyen ez a kezdet!
namihami
Ennek a marhának az a mázlija, hogy a tábori csendőrei állandóan ott vannak a se..ében.
Egy szép nyári éjszakán körbeállná néhány ember és megtárgyalná vele szép, veretes ""kazinczys"" mondatait. Az egész pretoriánus gárdája ennek a megakadályozása végett is lett felállítva.
Bár egy büdös tapló paraszt, de nem hiszem, hogy megmerné tenni, ha erre nem az Orbánjától (akibe szerintem van van némi meleg hajlama) kapna engedélyt és parancsot rá.
Ha egyszer vége lenne az orbáni dühöngésnek, erre a tirpákra is keserű napok várnak majd.
RonaGyuri
méltatlanná vált??? Miért mikor volt rá méltó??? =))
Clavigo
@Shikari: Téged megint kijafaszom kérdezett,,te széttaposott büdös román bocskor ?
Clavigo
@Shikari: Érezd magad megtisztelve,,ha beléd törlöm a lábam,,te napidíjas román anyagyász..
silber13
@Shikara mocsoko román pofádat evésre használd, neked itt cokii:
Béla333
Házmesterünk erkölcsi és mentális színvonala folyamatosan csökken.
Mindig van nála lejjebb!
Clavigo
@Shikari: Te még fitymaszosnak is barom vagy,,puliszkazabáló...
Eladott Ország
@Shikari: A bolsevik nem vész el csak átalakul.
uploads.disquscdn.com/images/5b3dcc5b687b8ff562c99578755e2afd2f35ed547ed339106b3c39bcc1a65d4c.jpg?w=600&h=632
Aki ellentmond kitiltom továbbá felnégyelés kerékbetörés...
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/81472123_768944370252139_5096222311543996416_n.jpg?_nc_cat=105&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=rAYvgS8f-PoAX_p9ta1&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=e13cd8e9e4ef147c68698b6230f93926&oe=5FB33BB3
A szemtelen gazember házmester, a semmi létét magyarázza, és kérem nem sül ki a szeme! A rohadék, nejlonpolitikusnak meri nevezni, akik nem értékelik, a szaros tolvaj létét! Mondja ezt az olyan embert, aki csak azért tanulhatott ingyen és felvétel nélkül az egyetemen, mert az apja részt vett az 56-os forradalom leverésében ... bravó ! ... nincsenek véletlenek .
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/115723310_1672579722905646_6908055624445060403_o.jpg?_nc_cat=107&ccb=2&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=F4QyPLijt78AX-47-g_&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=fdb5a5999eb3a15c1f4bfb3991df8578&oe=5FC4704B
dr. prédikátor
@Shikari: hogy nem baszod meg a cigánykurva román anyádat te szarzabáló féreg!!! megint kibujtál a klozetból te pedofil buzernyák faszszopó köpőcsésze!!! takarodj innen hazátlan féleszű román bozgor!! bűzlesz mint egy rakás szar!!!
nemkati
Nem történt semmi különös, csak Kövér elvtárs helyrebillentette a Parlament tekintélyét, ami az ellenzék folyamatosan rombol. Nem adott mást, csak mi lényege.
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 13:18
Látom még nem kaptad meg a kiló krumlidat,mert itt böfögsz romány.:)))))))))))))))))))
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 13:22
Te kis buzi seggarcu romány,Szopd le a kövért.Akkor még lehet két kiló krumplit is kapsz.
sokanvagyunk
Azt hitte, a Propelleren van... - azóta megbüntette magát háromhavi zsoldelvonásra.
almalibre
Miről beszélünk? A MOSLÉK az étkezés után megmaradt ételek összekevert elegye. Az összetevők egyenként nem problémásak, csak a keverék az, ami emberi fogyasztásra nem alkalmas. Hol itt a sértés?
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 13:32
Picsa fejü romány bugris,jársz már ebben a műszakban 5 kiló krumplinál?
Meg dolgoztatlak a krumplidért,romány viktornyák.
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 13:51
Shikarinál határ a krumpli csillagos ég.Húzzál bele,romány viktornyák
Tudod demke.
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 13:53
Készülj indul a krumplijárat a magadfajta idióta romány viktornykoknak.
Jól teljesítesz,lehet kapsz egy külön fogatolt járművet a krumplihoz.Picsafejü.
Clavigo
@Shikari: Remélem,,èrzed a törődèst,te puliszkazabáló büdös bocskor. Olyan hülye vagy,,hogy anyád sem szeret...Idióta román muzsik.
silber13
@Shikari: Veszedelmes szöveget vinnyogsz., ezértt a gátlástalan zsidózásodért könnyen karcer jár!:-))
Clavigo
@Shikari: De te echte román vagy,bumburnyák..Egy echte hegyi móc,,Csíkqrva@nyjáról,,madzsarigazolvánnyal .
Clavigo
@Shikari: Izgatottnak tűnsz gyagyás...
Gyurka80
@Józsipapa: És a donáth, dobrev,korózs,fegyőr stb milyen csöcsökön nevelkedtek?
rokker33
Hát én is írni akartam kommentet erről a bajszos szarról, de a hozzászólásokat olvasva inkább kimaradok! Hajrá fidesz hajrá ellenzék Boldog karácsonyt!!!:) :) Mentem gatyát cserélni,mert beszartam !:D
Nyírfa
@Eladott Ország: 12.39

Ennyi elég is egy megalapozott diagnózishoz, ha valakinek kétsége lenne.
nezelodo
Amilyen stílust Kövér megenged magának, azt még a vakhitű kommunista szülei és nagyszülöi sem engedték meg maguknak. A házelnök elhatalmasodó pszichés gondjai orvosért kiáltanak. A közjogi méltóság titulusa pedig tragédia, és a rendszert minősíti.
ómió
Már a bolsevista-nyilas koalíció se "moslék", efftársak? Hát akkor mifene?
zsupumi
Hogy mennyi csőcseléket felvettek a régi rendszerben az egyetemekre, majd onnan kijőve életükbe nem dolgoztak.A mai felsőoktatásban lévő fiatalok sokkal kifinomultabbak.
justhpeter
Kivételesen az ellenzék helyesen cselekszik. Amúgy a ciklus végére sem tudnának leérni Kövér házmester szintjére.
silber13
@Shikari: Na persze! Hogyne! Parazszt voltál az is maradsz. hibbant pakulár Mellesleg, rtka jókat szórakozunk rajtad! Ninc! értlmes szöveged, csak egy eszelős makogás,ami maiu 5 szóból áll! -hát nne vagyy egy demostthenészi valaki!:-))))))))
gina
Szemét egy fókabarom,,,neki kellene minimum 5 millió büntetést fizetni ezért az otromba primitiv megjegyzéséésrt, dehát ez a fidesz, agyilag mind korlátolt !!
kissé felnőttem
na bajuszkirálunk gond van a stilosoddal ? mennél már a francba se sajtónyilvánosság se véleményt elmondani ? akkor minek is bohockodni ott. szinjáték.
silber13
@Shikari: Bruhaha!!! Szegény fiú, bizosan sokat kínlódtál. mire mindezt leírtad. Diktálták kicsi pubi?:-A mgyar nyelv nem az erőssée a románoknak, íg neked sem!::-)))))))))))
ómió
@Eladott Ország: Na, már a "szent ünnepeteket" is a másikra hazudná az Athina Híradó? Újabb "válogatásod" van a Korózs összesből, tetüfi? Van még hely a Lenin összes mellett?
balos
@Shikari: A fideSSes pedofilok jól nyalják a nemzethmegvezető o1+1 geci seggét,hogy tisztán tartsák a lekiismeretüket!Ezen kivül meg amihez nyúlnak és hozzáférést kapnak azt ellopják,és titkosítják!
silber13
@Shikari: a logisztikáról halvány fingod nincs, mert buta vagy,igaz olyannnak i születtél! Osztán mibűl gondolod, hogy én zsidaja vagyok, te? kis Hitlerista??:-))))))
silber13
@Shikari: Gondolod?:-)))))))))))))))))))) Nem vagy te iszonyúan nagyképű??))) Még hogy gondolja, egyáltan, gondolkozik!!:-)))))))))))))))))))))))))))))pkulár vagy,olyan gondolkozás nélküli szánalmas seniházi,iiazi román vasgárdista számazék!:-))))))))
Aki Én
@cShicska Ratyi: Ez te írtad, te félkegyelmű?
,,Shikari
@Gazella: Neked van kuss csicska! Hogy merészelsz így beszélni másokkal akiknek eltér a véleménye? Takarodj anyádba nyomorult!"
Aki Én
,, Juszt László egy Facebook bejegyzése rántotta le a leplet. Ezek szerint,

,,KÖVÉR APJA ÉS NAGYBÁTYJA ANNYIRA SZÉGYENKEZNEK MIATTA,
hogy már beszélő viszonyban sincsennek vele! A nagybácsiról kiderült, hogy a helyi MSZP elnöke, a papa pedig a Thürmer-párt szimpatizánsa. A nagypapa ezzel szemben 19-es vörös katona volt. Innentől kezdve nem nagyon értjük Kövér zsigeri antikommunizmusát. Pszichológusok biztosan jobban értik, miért kompenzál túl ennyire."

,,„A házelnök szájából különösen elegánsan hangzik a komcsizás. Kövér László nagybátyja, Kövér József egy 2002-es interjúban a 168 órának elmondta, családjukban a baloldali szellemiség dominál, Kövér László nagyapja Szocialista Hazáért Érdemrendet is kapott. A fideszes politikus nagybátyja azt azonban cáfolta, hogy ennek a ténynek szerepe lett volna Kövér László egyetemi felvételében. - mondta a nagybátyja, a pápai MSZP akkori alelnöke. Kövér édesapja, Kövér László két lánytestvére, és ő maga is is párttagok voltak.

Ugyanez a Kövér József tavaly még elnökségi tag volt a pápai MSZP-ben és vezette a Szegfű Klubot... Sosem került ez elő a családi ebédeken? László ne tudná, József kicsoda? Vagy a saját rokona is persona non grata? Vagy a család úgy működik, hogy minden oldalon legyen rokon, mert sosem lehet tudni?

Különös ez az elhatárolódás amiatt is, mert Kövér László a rendszerváltás előtt az MSZMP Társadalomtudományi Intézeténél dolgozott. Kövért nyilván nem ostorral kergették az MSZMP-hez. Akkoriban szocdemnek érezte magát, aztán az SZDSZ-szel összefogva liberálisnak, majd most éppen nem is tudom, minek.”
Aki Én
kuruc.info/r/9/51613/

,,KÖVÉR GYAKORLÓ ELMEBETEG ÉS KOMMUNISTA"
nepszava.us/kover-gyakorlo-elmebeteg-es-kommunista/

,,Egy hithű kommunista őszinte levele Kövér Lászlóhoz
Tisztelt Kövér Úr!

A hortobágyi templomban 2013. június 22-én elhangzott beszéde igen érdekes gondolatokat ébresztettek bennem. Ön akkor úgy fogalmazott, hogy „mi magyarok saját bőrünkön tanulhattuk meg, hogy a magyarságnak még a kommunistákból is a legalja jutott, akik nemzetárulásban, hazaárulásban és nemzettársaik megnyomorításában mindig élen jártak Kun Bélától Rákosi Mátyáson át Kádár Jánosig”. Elképzelhető, hogy kommunistákból valóban a legalja jutott nekünk, hiszen annak idején sajnos Ön is, valamint testvérei és kedves édesapja, sőt nagyapja is az MSZMP tagjai voltak. Méghozzá nem is akármilyen tagjai. Nagypapája megkapta Szocialista Hazáért Érdemrendet, Ön pedig, mélyen tisztelt Kövér úr, az MSZMP KB Társadalomtudományi Intézetének Ifjúságkutató csoportjának volt a munkatársa. Emlékszik már?"
kokopelli
@Aki Én: A botlábú,hasas majdnem focista főnöküktől tanulták,hogy az egész pályát "be kell játszani"!A baloldalt és a
jobbot is! Ő a baloldalon kezdte és most a jobbon játszik!...és teszi azt pirulás nélkül!...igaz,hogy a rinocérosz sem
pirul el! (;-))
kulabombaafityiszre
@Shikari: Te,megkaptad tegnap a 6 kiló krumplidat,nagyon aktív voltál megérdemled.
Gazella
@Shikari: Sajnos!! Pont fordítva van csicska faszszopó!
Gazella
@Shikari: Nem kaptad meg a dagadéktól a betevőt :D
silber13
@Shikari: Hogy beszélnek? Azt gondold át ki a fasz lierálfasiztázik megállás nélkül,ki nevezi ordenáré módon másoknak az anyját ki kezdett el őrült tempóban migránsozni, k i akarja a neki és a fitymasznak nem tetsző magyarokat saját hazájukból elüldözni, etc., etc Megmondom: ez mind a te róvásodon szerepel. te ag mindezek tettese elkövetője.
Gazella
@Shikari: Igen csak a faszodra léptek a rendes s okos fiúk :D
Sámannus
Eddig azt hittem, hogy a kaja ráragad a bajszára ennek az agyatlannak, de mire kiokádja csak a moslék marad rajta.
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 16:09
Most nyolc után mindenki hazamegy.Tudod hülye shikari kijárási tilalom van.
Arra viszont nem válaszoltál,hogy megkaptad e a 6 kiló krumplidat.
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 16:09
Elfelejtettem leírni,a kijárási tilalom rád nem vonatkozik hiszen te rományból vergődsz itt.
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 09:38
Látom megkezdődött a műszakod.
Elfogyott a munkabérként kapott krumpli?
Sámannus
A bajusz királyt tegnap az alelnök úr úgy baszta volna ki mint a szaros kis macskát éjszakára, mert valamiért szar napja volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.