Párás, ködös idővel találkozhatnak a közlekedők, érdemes ennek tudatában közlekedni.

Az Útinform péntek reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

Országszerte borult, felhős az idő, Pest, Heves és Hajdú-Bihar megyében helyenként szemerkél az eső.

A látási viszonyok az ország északi felében jók, a déli felében párásabb a levegő, sűrűbb ködöt csak Jász-Nagykun-Szolnok megyéből jeleztek, arra 150 és 300 m közötti a látótávolság. Zala megyében ködfoltok nehezítik a közlekedést.

Élénk a forgalom az M0-s autóút déli szektorán, de jelentős fennakadás nem tapasztalható. Az M3-as autópálya bevezető szakaszon is telítettek a sávok, az M0-tól befelé készüljenek araszolásra. Hasonló a helyzet a 10-es főúton is Üröm előtt.

Javítások, lezárások

A 35-ös főúton Sajószögeden, a 13-as km-nél javítják az aknafedlapokat. A hónap végéig a fél útpályát lezárták, napközben jelzőőrök, munkaidő után pedig jelzőlámpa irányítja a forgalmat.

A 8-as főúton Csákánydoroszlónál, a 171-es km-nél a Kemestaródfa felé vezető út csomópontját lezárták, mert átereszt építenek. A korlátozás miatt nem lehet Kemestaródfa és Csákánydoroszló felé sem elkanyarodni. A forgalmat a 8-as főúton vezetik tovább, de ott is félpályás korlátozás van érvényben.

A 43-as főúton Makón, a 28-as km-nél a Maros hidat felújítják, a fél útpályát lezárták. A forgalmat jelzőlámpa szabályozza. Szintén a városban a 30-as km-nél, vízvezetéket javítanak, a fél útpályát lezárták.

Az M1-es autópályán a Hegyeshalom felé vezető oldalon, az 54-es km-nél lévő a Harkályos pihenőt lezárták, mert vízvezetéket javítanak.

A főváros irányába, a 158-as km-nél lévő Lajta pihenőt ugyancsak lezárták, mert javítják a kihajtó ágat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.