Elfogták a kemecsei rendőrök azt a közfeladatot ellátó személy elleni erőszakkal gyanúsított két fiatalt, akik megvertek egy kalauzt a nyíregyházi vonaton.

A 20 éves G. Lajos a 19 éves B. Viktória a demecseri vasútállomáson szálltak fel a Nyíregyháza irányába közlekedő vonatra.

A jegyvizsgáló az ellenőrzés során észlelte, hogy nem rendelkeznek menetjeggyel és felszólította őket, hogy a következő megállónál szálljanak le a vonatról.

A demecseri fiatalok ennek nem tettek eleget, szóváltásba keveredtek a jegyellenőrrel majd közösen bántalmazták. A bejelentést követően a rendőrök Kemecsén a vasútállomáson elfogták a bántalmazókat.

A feltételezett elkövetőket őrizetbe vették a gyanúsítotti kihallgatásuk után.

Forrás: 24.hu

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Tetvess gazemberek!!! A legszigorúbb büntetés járna nekik. És nem eltakart arccal engedni őket az esetleges bírósági tárgyalásra!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jesz
kíváncsi vagyok, hogy a MÁV mit is tesz a feljelentésen kívül a jegyvizsgáló testi-lelki fájdalmának enyhítésére? A jutalom helyett járhat majd kihallgatásra, tárgyalásokra, és retteghet hogy a pigmenttúltengéses ómigránsok mikor keresik egy újabbverés foganatosítása céljából...

És mi hangzik el a tárgyaláson?
-tisztelt bíróság! mi ott sem voltunk, a kalauz csak kitalálta az egészet.
nezelodo
Lehet, hogy így tör a felszínre az a rejtett erőforrás, amelyet a főni emlegetett, de csak választáskor ereszt szabadon?
csak úgy....
@simmering73: biztos vagy abba,hogy csak "származásilag" verik a kalauzokat ? szerintem a tettesek pofáját kellene mutogatni és nem az elbarnított dolgoat.
vacsi
Újabban az etnikumot fiataloknak nevezik?!
szép új világ
@simmering73: Az ingyen krumplitól erősödtek így meg...
Lepényleső
Ez ha vonaton történt,az elkövetőknek lehet köze a mozdonyszőke kifejezéshez?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.