Elképesztően fontos lenne, hogy a valósággal szólítsuk meg a polgárokat, és tegyük egyértelművé, hogy emberek, szar van a palacsintában! –mondta Zacher Gábor a Magyar Hangnak adott interjújában.

Zacher Gábor tart attól, hogy a közvélemény számára nem tiszta, milyen súlyos is lehet a koronavírus lefolyása.

A toxikológus annak bemutatását sürgette, milyen a frontvonal az egészségügyi ellátásban. Zacher a hatvani kórházban dolgozik a mentőzés mellett, és mint mondta,

mi úgymond negyedik vonalban kijelölt járványellátó intézmény vagyunk, ehhez képest már a hónap elején hét vagy nyolc szabad ágyunk volt csupán a Covid-részlegen, és másfél emeletnyi helyről van szó.

A Magyar Hangnak adott interjúban arról is beszélt, tart attól, hogy még az sincs meg a közvéleményben, hogy a koronavírusos betegek brutálisan rosszul tudnak lenni, ráadásul elképesztő tempóban kerülnek ilyen állapotba. Mindezt érzékletesen szemléltette:

A délelőtt „még kedélyesen beszélgettem vele”-pácienst délután már lélegeztetőgépre kell tenni. Ez a betegség kiszámíthatatlan.

Forrás: Magyar Hang, 24.hu 

Címlapkép: MTI

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
A vírust csak orbán és a törzs nem veszi komolyan. Propagandában nyomnak mindent, de a valóság, amit Zacher elmond.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szegfue
@division: De most mond meg őszintén: az egyszerü, laikus ember mit gondoljon?! "Fosatnak" a virustól, aztán halljuk, látjuk, hogy a lélegeztető gép segit, aztán mégsem! Majd jön a vakcina innen-onnan, amihez meg végképpen nincs bizalmam. Mégis csak jó volt az ősembernek! Fogalma sem volt a hirekről, vagy egyáltalán a választhatóságról... szóval sokkal jobb volt hülyén meghalni, minthogy ennyi "inger", információ töltse meg az agytekervényeimet.
division
@Rockxy: @szegfue: Zacher Gábor épp most volt az ATV - n, még azt sem lehet tudni, mi lesz azokkal akik átestek/nek a víruson (nejem jó példa, 4. hete már?), milyen későbbi szövődmények léphetnek fel. Délelőtt még bemegy a beteg a saját lábán, beszélget egy jót az orvossal, délután már ott van a lélegeztetőgépen. Én sem vagyok oké teljesen, és ezek messze nem a szokásos influenza tünetek. Egy ismeretlen vírussal állunk szemben, ami sajnos az immunrendszerünk számára is az.Szóval én jobban hiszek a saját két rokonomnak, a szakembereknek, mint amik itt-ott megjelennek (jó példa erre ez a "Görény" Gödény). A vakcina szükséges, persze nem az orosz, áprilisban jön majd az angol vakcina, és akik szinte menthetetlenek lesznek addig a gyógyszeres kezeléssel is meg kell próbálkozni. Már gyerekek is kidőlnek az általánosban, nem véletlen nem viszem be egyiket sem, tanulunk itthon.
Lepényleső
Vélhetően tudja ezt aki kezébe marta 10 000 000 ember sorsát,ám ha elmondaná a járvány teljes igazát,
azzal be kellene vallania a hozzá nem értés teljes kudarcát,s vele annak minden álságos aljasságát?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.