Vera Jourová és Didier Reynders uniós biztosok az ideológiai meggyőződésük alapján végzik munkájukat, ami aláássa az Európai Bizottság hírnevét – írta Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár Twitter-üzenetében pénteken.

Kovács Zoltán szerint a neki nem tetsző uniós biztost Soros pénzeli

Úgy fogalmazott, Vera Jourová, az Európai Bizottság értékekért és átláthatóságért felelős alelnöke ismét kompromittálta magát, és bebizonyította, nem ér fel az uniós biztos szerepéhez.

Közölte: a biztos a magyar sajtószabadságról semmit sem tud,

és hazudik, mert Soros György pénzeli.

Kovács Zoltán szerint Didier Reynders, az Európai Bizottság igazságügyi biztosa is teljességgel hasztalan a tagállamok számára a világjárvány idején.

Kiemelte: a két uniós biztos

az ideológiai meggyőződése alapján végzi munkáját, ami aláássa az Európai Bizottság hírnevét.

Továbbra is követeljük Vera Jourová lemondását – zárta üzenetét Kovács Zoltán.

Didier Reynders pénteken Brüsszelben azt mondta: ahogy minden tagország esetében, Magyarország számára is fontos, hogy a törvény- és alkotmánymódosítások elfogadását széleskörű vita előzze meg.

A magyar alaptörvény módosítására vonatkozó javaslattal összefüggésben megjegyezte: noha ez tagállami hatáskörbe tartozik, a tagországoknak tiszteletben kell tartaniuk a nemzetközi emberi jogi kötelezettségeiket és a hatályos uniós jogszabályokat.

Vera Jourová kijelentette: a média magyarországi helyzetét érintően komoly aggályok merülnek fel a szólásszabadság, valamint a független média munkafeltételeit illetően.

(MTI)

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Ez a dilinyós nem kapta el a covidot? Mert bitang rongyul néz ki. Mint egy lepukkant alkesz.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
"az ideológiai meggyőződése alapján végzi munkáját, ami aláássa az Európai Bizottság hírnevét." -ezt pont egy soros tanítvány mondja,akit évente átideologizál a széllel bélelt fönöke!:)
simmering73
Ez a dilinyós nem kapta el a covidot? Mert bitang rongyul néz ki. Mint egy lepukkant alkesz.
colibri
Ki a búbánatot érdekli, hogy ótvaros kovácsnak mi, vagy ki nem tetszik. Azt hiszi számít a véleménye bárhol?
Qqberci
Zozóka, a te taníttatásodat is Soros fizette, de most se ingyen vagy ilyen szemét...
Gazella
Ennyi barmot egy rakás egy párton belül!!! Istan barmai vagytok.
csak úgy....
@Gazella: nem ök az igazi barmok! inkább a barmocskáik akik ezt meg is papizzák nekik. lásd shikari ,csámpás kond,vergödszke és a feledhetetlem omijó ...stb, efftársilag
nezelodo
Szegény kopasz Kovács tényleg elég elnyűttnek látszik, de azért remélem bizakodik?! Ahogy a mi Soros ösztöndíjas, CEU-n tanult "elitünk" ki tudta magát rágni az őket gúzsba kötő Soros hálójából, (meg a pénzhalomból amit rájuk zúdított), talán ennek a szegény eltévelyedett EU-s tisztségviselőjének is sikerül egyszer, és felismeri, hogy a magyarországi demokrácia és a sajtószabadság, és a kormányunk és vezetője által mély hittel képviselt keresztény erkölcs, példát adhat a nyugat baloldalra sodródott kapitalistáinak!
gina
Ezzel a börtönjáró kinézetével biztos el is hiszi, mert hogy nem normális az biztos, öt meg a szemét Viktor pénzeli.. ez igy helyes...
justhpeter
@sgl: Soros valóban rosszat tett velük ! Nem a kormányzásra, hanem a börtönre kellett volna felkészítenie őket. Mára mindegyik megszolgálta.
legott
Valójában Soros György iszonyúan kicseszett Magyarországgal - az összes lehetőséget figyelembe véve a lehető legrosszabb módon!
csipetke
Hát ja.Téged,meg a gazdádat is Soros pénzelt, vesztünkre,ahelyett,hogy otthagyott volna tehenet legeltetni a pusztában.
Mi jobban jártunk volna,az héccencség. De ha ezzel a genyó bagázzsal valami rossz történik,előkapják Sorost,mint a nyulat a kalapból,ahelyett,hogy magukbanéznének,hogy mit is sz@rtak el
sokanvagyunk
Basszus, lehet hogy a nyugdíjakat a Fidesz fizeti? - mi pedig őt...
kereső
És ki nem x@rja le, hogy neked ki tetszik, és ki nem? Rád valóban jogosan lehet mondani, sőt kiabálni- hogy "Soros", merthogy a a soros egyetemen doktoráltál, te marha. Az ő pénzén szerezted azt a kis légypiszkot a neved elé, amelyet az USA-ban is elfogadnak,(és a világ számos más országában) mindenféle különleges/akkreditáció és egyebek/ eljárás nélkül. Tessék, mondj le róla-egy fokkal talán hitelesebb lennél.
Gazella
@csak úgy...: Igaz! De maguk az igazi barmok azok akik a dagadék orra alá dugják a kitalációjukat!!!
Giovanni Alba
@simmering73: Lehet hogy egy lepukkant alkesz? Mert akkor a jelleme kiült a képére. Azt mondja ez a nagyon okos, hogy a két uniós biztos "az ideológiai meggyőződése alapján végzi munkáját, ami aláássa az Európai Bizottság hírnevét."
Ő mi alapján végzi amit végez? Ha az ideológiai meggyőződése alapján, akkor öngólt lőtt, ha pedig nem, akkor öngólt lőtt, mert ezzel elismerte, hogy a főni kesztyűbábja.
namihami
És ennek ellenére még mindig ott ronthatják a levegőt? Európa DNS-e szavai csak ennyit érnek? Azonnal leváltani a teljes EU adminisztrációt és megbízható, szakértő (fideszhű) embereket a helyükre.
Ezeket pedig bíróság elé és börtönbe velük. Majd megtanulják, hogy a Kovival (és a Vikivel) ne szórakozzanak...
Gazella
@Giovanni Alba: Mindegyik egy nagy alkesz, van amelyik még a drogot is használja a pia mellé.
ómió
Az nem lehet, hogy "csak hithű efftársak"?
Aki Én
@ómió: Nagyon érzed a ritmust, a CEU-s huligán ritmusát.
De lehet, hogy még igaza is van, hiszen a hazug gazdádat is a Soros pénzelte. Bassza is meg az öreg...
ómió
@Aki Én: Mi történt? A "CEU-s huligán" nem állt be a "haladó efftársi" soraitokba? Még onnét is kerül ki józan ember? Az azért nem semmi, ugye!? A hazugot meg ott keresd, ahol azt "reggel, éjjel meg este" konstatálhatod! A Szemlőhegyen! Vagy a vigyorgóban totál odalett a tájékozódóképességed is? Csak az "efftársi változata" maradt? Akkor kimenőkor haza se indulj el egyedül! Soros gazditok, amúgy, 30 éve még a kommunizmusotok lebontását pénzelte, nem baj!? Ma meg a visszaépítését! Persze - megértelek - vigyorgóban nyilván mindez felfoghatatlan lehet számodra! Jobbulást!
Aki Én
@ómió: ...de hiszen az efftársi sorban áll.
Mondjad kis beteg, mondjad... figyelek.
ómió
@Aki Én:Totál odalett az efftársi tájékozódóképességed? Az Internacionálétokat nem az a "sor" énekli! De te azért ráhazudod? Vagy úgy...! A hazugságvénád meg eszerint paralell erősödik? Hát, nem csoda, hogy mindig lekötözve tartják efftársiasságodat!
kereső
Etz a kretén meg nekem nem tetszik- őt meg orbán pénzeli- tehát takarodjon. De előtte adja vissza a CEU-n szerzett doktoriját, méltatlanná vált arra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.