Berágott a miniszterelnökre az Amnesty International.

2020-ra a magyar kormány odáig jutott, hogy már nem elég a puszta gyűlöletkeltő kormányzati kommunikáció, törvényerőre emelik a kirekesztést: májusban a transz emberek nemének jogi elismerése, most pedig az azonos nemű párok örökbefogadása került a tiltólistára (járulékos veszteségként pedig az egyedülállók és élettársi kapcsolatban élők is)

- írja az Amnesty International, mellékelve Orbán Viktorról egy igencsak színes karikatúrát:

A szervezet azt ígéri, továbbra is nagy erőkkel dolgozik a homofóbia ellen.

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
eszem a veres csörikéjét a komcsiból lett libsi,majd illibsi vadgalambnak...
csak úgy....
orbán, 89 óta sokat hízott a buksira de nem nött semmit csak nemzethyleg gyarapodott ..:) annak örülök,hogy engem és rajtam kívül nagyon sok embert nem tud átverni a soros szindrómával és a beteges focialista dógaival! attu csak a shikarik meg a pegerok esnek ágynak..
legott
Hol van Orbán felesége - First Lady?
Testi-lelki nyomorultan megtörve várja haza az Urát, hogy kielégítse a vágyait?
"Meg akarsz ütni gazdám, mert rossz kislány voltam nagyasszonyként?"

A kurva anyját ennek a beteg állat fideszes béna szar, az elemi emberségéből mindenkit kiforgatni akaró rendszernek !!!
nezelodo
Ja, de meglepődtem, de kár volt, már azt hittem a keresztény tömegpártunk éjfél előtt elkapkod valamit, és megszavaztatja a 133 bátor emberrel, hogy a Győri Gábor és társai listáját hozzák nyilvánosságra, esetleg ezt a Gábort nemzetbiztonsági átvilágításban részesítsék, ezzel is üldözve a vírust, ami rárontott a zemberekre. Nem is kell annyira sietni fiúk, a kapkodás sosem vezet jóra!
legott
Be kell szerelni egy kamerát, hogy mindenki láthassa mit művel Orbán a feleségével.
Orbán nem tiszteli a nőket - ez nyilvánvaló.
A családon belüli erőszak...
Nos, csak javasolni tudom az oknyomozó riportereknek, hogy egy kicsit nézzenek már szét e téren - és úgy en bloc az Orbán família háza táján.
gina
Hát elég találó. kb igy is tudom elképzelni...
dr. prédikátor
még csak a máté kislány hiányzik a buzi o1g mellől!!!
Gazella
Jó reggelt mindenkinek!
Nálam ez a fotó mindent visz :D
Totál igaz!!!
Dagadék is Nézzen körbe a saját sleppjein belül! Nem egy homo , biszex van köztük!!!
RonaGyuri
@RonaGyuri: „Today’s Authoritarian Leaders Aren’t Fascists—But They Are Part of the Same Story”
de nincs apelláta, mert
„Trump represents—alongside politicians like Russia’s Vladimir Putin and Hungary’s Viktor Orban—a new breed of leaders, who work within the systems of democracies but retool them in undemocratic ways”
és
„A lot of the agenda of today’s strongmen—from Orban to Putin to Trump in America—was foreshadowed by what Berlusconi did. Berlusconi never gets rid of democracy, but he manages to kind of wrap it around his finger.”
Jozefina
Így sokkal jobban néz ki, mint a fényképeken!!! Szép szivárvány család??? Apropó mi van gazsival??? Róla már régóta nem hallani. Az egyháza is elszállt?!
csipetke
Ó anyám! Remélem álmomban nem jelenik meg ez a kép..Ez se travesztinek,se melegnek nem lenne jó. Egyrészt iszonyat-ronda,másrészt héccencség,hogy folyton fájna a feje
kereső
Mert nem az? Hiszen az elmult harminc évben már a szivárvány minden szinét megjárta.Még azt is!Selyemfiunak is beiilik, hiszen mindig kitartott/eltartott volt- most is az.
Málna
Ez egy olyan igazi gyerekes, buzis hiszti. Így küzdenek a jogaikért? Nem is tudom, mit várnak ettől. Engem például taszít ez a módszer.
Peller Anikó
Az Amnesty azt ígéri, továbbra is nagy erőkkel dolgozik a homofília érdekében, mellett. Célul tűzte ki, hogy minél több hemofíliás buzi köcsög szülessen, de ha nem akkor minél többen váljanak buzerás, kisgyermekfogyasztó, elfajzott, vazelinosseggű, pöcsű, szerethető, büszke, polgárpukkasztó, prájdoló szivárványos mügékké.

Az emberiség túlszaporodott. A buzik is.
sokanvagyunk
@Peller Anikó: A túlszaporodás ellen a legtermészetesebb fegyver a buzulás.
Gazella
@Málna: Vedd tudomásul román hervadnyékoknak itt M.O-gon kuss a nevük!
Gazella
@Peller Anikó: erről a nők is tehetnek :) hogy a pasik buzikká válnak.
Málna
@Gazella: M.O-gon? Az meg mi a csoda?:-)
Giovanni Alba
@Málna: nlc.hu/sztarok/20190706/coming-out-magyar-sztarok-budapest-pride-2019/
Szerintem olvasd el, érdekes. A kérdésedre a válasz (ha már magadtól nem tudtad dekódolni) Gazella arra célzott, hogy Magyarországon a magyar emberek véleménye a mérvadó.
Most ne kezdj el Brüsszelezni, mert az ottani szervezetekben ott vannak a magyar képviselők is, tehát nem a fejünk felett döntenek, a megkérdezésünk nélkül, nem parancsokat osztogatnak, hanem elvárják az általunk is elfogadott alapelvek betartását.
Málna
@Giovanni Alba: Hát nem szomorú, hogy Magyarországon egy magyar ember kommentjét dekódolni kell? Ráadásul semmi értelme annak, amit írt. Síkhülye szegénykém.
Eszembe sem jutott Brüsszelezni...Azt sem értem, hogy jutottál el idáig...
Giovanni Alba
@Málna: Megpróbáltalak megelőzni. Az általam javasolt újságcikkhez is van valami hozzáfűznivalód?
Málna
@Giovanni Alba: Csak ránéztem. Hogy jön ez ide? Ettől nem lesz szimpatikusabb a harc módja.
Málna
@Giovanni Alba: Már olvastam anno, nincs kedvem még egyszer. És nem hiszem, hogy megérteném, miért ilyen gusztustalanul harcolnak az igazukért.
Giovanni Alba
@Málna: És azt érted, hogy miért ilyen gusztustalanul és ekkora vehemenciával köpködik és ócsárolják azokat, akiknek más az elképzelésük az életről, a szeretetről és a szerelemről? Meg tudnád magyarázni, miféle elvakult ostobaság vezethet odáig, hogy megbélyegzik, kitaszítják a társadalomból mindazokat, akiknek más a felfogásuk?
Vajon Dúró Dórának szóltak-e már, hogy Gobbi Hilda egész életművét ki kellene dobni a kukába, amennyiben hű akar maradni a saját propagandaszólamaihoz?
Egy szivárványos arckép csak egy barátságos fricska ahhoz képest, hogy mára odáig jutottunk, hogy van valaki, aki képes egy mesekönyvet nyilvánosan ledarálni csak azért, mert az egyik mesében a királyfi nem a királylányt, hanem egy másik királyfit választ. Az összes többi mese nem érdekli, az egész könyv mondanivalóját fel sem tudja fogni. Szellemileg az a szint, mint a pomázi agyatlanoké, akik fel voltak háborodva az óvoda kerítésének tarkaságán. Mikor akarják betiltani az égen a szivárványt? Nem, te soha nem fogod megérteni, hogy ha valakit állandóan és aljas módszerekkel támadnak, ócsárolnak, az visszavág.
Már olvastad az általam linkelt cikket? Ezen nagyon elcsodálkoztam, és őszintén szólva kételkedem benne.
Málna
@Giovanni Alba: És miért Orbánnak kell visszavágni ilyen gyerekes módon? Bizonyos jogokat nem kapnak meg, de nem rémlik, hogy bármikor is köpködte volna őket. Ilyen módszerekke nem fognak senkit meggyőzni arról, hogy ők felnőtt emberek akik alkalmasak a gyereknevelésre.
Nem tudom, miért csodálkozol és kételkedsz azon, hogy már olvastam a cikket, de mindegy is, a te dolgod.
kereső
A fenti linkben látottaknál egyértelműbb képek is láthatóak a neten. Bilincs, korbács -két alig öltözött "férfiú" a luxus lakosztályban.
Giovanni Alba
@Málna: Azért a kételkedés, mert amennyiben tényleg elolvastad volna, nem értetlenkednél meg ámuldoznál itt ilyen átlátszó módon. Azt mondod, nem kapnak meg bizonyos jogokat. Kifejtenéd, hogy egyáltalán milyen alapon? Minden ember egyenlő, mindenkit megilletnek ugyanazok a jogok, Nem ehet diszkriminálni nem, származás és szexuális irányultság alapján.
Ismerős? Akkor mégis miért teszik hivatalossá a kirekesztést?
Giovanni Alba
@Giovanni Alba: Hopp, lemaradt a lehetből az l. Egyébként ha ez neked gyerekes dolog, akkor mi a véleményed a brüsszelezős meg sorosozós óriásplakátokról? Nem rémlik hogy azokat is gyerekes duzzogásnak minősítetted volna.
Tudod, állítsuk meg Brüsszelt, meg hogy ne hagyjuk hogy soros nevessen a végén.
Málna
@Giovanni Alba: Mint már többször leírtam, csupán a tiltakozásuk MÓDJÁVAL van problémám, nem a jogosságával. Csodálkozom a kérdéseden, azért furcsa lenne, ha egy örökbefogadásnál nem lennének kitételek. Azzal speciel én sem értek egyet, hogy homoszexuálisok nem házasodhatnak és nem fogadhatnak örökbe gyereket.
ómió
Nem semmi, ha Soros-csicskák "pingálnak"! Hazudozásban azért "jobbak"!
kissé felnőttem
a témája csak terelésre jó semmi egyébre, neki tán itt és most ez ? fontos? nem csodálkozom. már tán ott is vezér lett? a kép alapján? Nahát a szabolcsi kuria meg egyenesen... amit akartok
dr. prédikátor
evvel a képpel csak egy bajom van: NEM FA TESTÁPOLÓVAL PINGÁLTÁK KI!!! SZEBBEN NÉZNE KI!!!
Edmond Dantes
Óh,ennek a buta fiúnak milyen csókos szája van!!!
dr. prédikátor
ne ugass te szarzabáló gerinctelen spicli!!!@durbincs: bede te mocsok áruló!!!
Edmond Dantes
Azért hiányolom a kis fülbevalóját,meg a zebramintás ridiküljét.
Gazella
@Giovanni Alba: köszi. De egy román tök hülyének, aki még msgyarul se tud rendesen, felesleges magyarázni!!
kereső
A fideSS-t és orbánt kidobták az EPP-ból!!!
Málna
@Gazella: Áruld már el, honnan veszed, hogy román vagyok. Nagyon kíváncsi vagyok rá. És miért mondod, hogy nem tudok magyarul? Pláne egy ilyen után, hogy "M.O-gon"? Most vagy vastag bőr van a képeden, vagy azt sem tudod már, merre vagy arccal előre...
Málna
@kereső: Ezt a hülyeséget honnan veszed már megint?
kereső
@Málna:" Álmomban két macska voltam"- onnan.
Málna
@kereső: Én szóltam, hogy valami nem stimmel veled. Látod, látod...
kereső
Bayrischer Rundfunk
"Kemény fellépést helyezett kilátásba az Európai Néppárt EP-frakciójának elnöke, ha a magyar és a lengyel kormány még sokáig forszírozza a következő hétéves költségvetés, illetve a gazdasági könnyítési csomag blokádját."
Nyírfa
@kereső: Már kezdtem örülni! :)
Mondom, hol a link?
legott
@Pegero: Annyira szar dolgokat linkelsz.
Nem vagy vicces! Soha !!!
legott
A náci csicskák valamiért soha nem viccesek.
Ennek biztos van valami oka.
simmering73
Szerintem kifejezetten jól sikerült kép. Tele van élettel. Nem az a hamuszürke, barázdált, "holnapbiztosmeghalok" ábrázat. Nem is értem mit szűkölnek ezek a buta illibernyákok.
legott
@Pegero: "Nem szoktam viccelni."

Ember, pont ez a baj !!!

(ha a szülinapomon belelógatnád a faszod a levesembe, akkor levágom a faszod - néha én sem szoktam viccelni)
ómió
@balos: Abban is szenvedsz? Nem elég neked a bolsi förtelem? Te "kis telhetetlen"!
Edmond Dantes
És akkor még csodálkozunk,hogy Semlyén milyen szerelmes pillantásokkal epekedik utána? Hogy ezek mit pajkoskodhatnak akkor,amikor sikongatva,nevetgélve írják a melegek elleni törvényt.
Aki Én
@kereső: Ez a Biri egy csoda hely. Először azt hittem, valami troll dolog, de ez a véres valóság. Egy über ratyival az élen. Hihetetlen...
www.youtube.com/watch?v=e2X0Ny0Bg9A&feature=emb_logo
kereső
@Aki Én: Az bizony. Erre bezzeg nem ajvékol sem a bogyós, sem a bozgor.
Aki Én
@kereső: Nem is fognak. Már bizonyították, hogy nem a korrupció meg a hazudozás zavarja őket, hanem ha ,,báncsák" a gazdijukat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.