Az általános iskolák bezárása nélkül lehetetlen száz százalékosan megvédeni a koronavírustól a veszélyeztetett korú tanárokat, vélik a hvg.hu-nak nyilatkozó intézményvezetők. A kormányrendelet ugyan ad hatásköröket az igazgatóknak, de azzal legfeljebb a maszkviselés szigorítását érhetik el. Bár sokan szeretnék, jogilag azt sem tehetik meg, hogy a krónikus beteg kollégák számára saját hatáskörben elrendeljék a digitális munkavégzést. Mégis akad olyan intézmény, amely már korábban meglépte, csak egy kis jóindulatra volt szükség a fenntartó részéről.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
"lehetetlen száz százalékosan megvédeni a koronavírustól a veszélyeztetett korú tanárokat,"
nos...aztán miért lehetetlen megvédeni???a megoldás egyszerű... a veszélyeztetett tanárokat betegállományba küldeni...helyette inkább zárjuk be az egész rendszert...mindig könnyebb lenne a kevesebbet szabályozni...de ez mostanában a politikának nem sikk...a járvány kb a lakosság 10 %-ra jelent valós veszélyt...mennyivel egyszerűbb lenne őrájuk vigyázni kiemelten...de nem, helyette mindenkit bezárunk...éjjelre, amitől egy percenttel sem lesz kevesebb a fertőzött...
laszlobihari
"csak egy kis jóindulatra volt szükség a fenntartó részéről", nos a klik-ben annyi jóindulat van mint egy rákos sejtben!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.