A miniszter szerint beléptünk a vírusterjedés harmadik, közösségi terjedési fázisába, ami már nehezen kontrollálható. ---------A Magyar Nemzetnek adott telefonos interjúban Kásler Miklós arról beszélt, hogy változott a pandémia természete, így már nem tudnak csak 2-3 hetes távlatban gondolkodni, szemben a tavaszi első hullámmal, amikor még ők tartották kézben a járványt, nem ők igazodtak hozzá. Európa-szerte folyamatosan emelkedik a fertőzöttek és az elhunytak száma, és sehol nem látszik, hogy közeledne a platóhoz vagy akár csak mérséklődne. Az emberi erőforrások minisztere közölte, felelősséggel nem lehet kijelenteni, de megérzése szerint december vége, január körül lehet a tetőzés, ha most sikerül betartatni a szigorításokat, és ellaposodik a járványgörbe. Mint mondta, bár egyre többet tudunk a vírusról, jelenleg sincs százszázalékos diagnosztika és célzott terápia, ami csak erre a vírusra hat és eredményes.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Rájött drága miniszter NERtárs?? Elég sokáig tartott! Jelenleg kapkodnak fűhöz, fához járvány témában. Lényeg, hogy az osztogatás, fosztogatás, botrányos törvénykezés zavartalanul működjön a járvány idején is!
vacsi
Nem neki kellett volna ezt a helyzetet megelőzni?!
Pálinkás Pál
a járvány megy a maga útján ..ilyen impotens rendeletekkel lóf@szt sem lehet ellaposítani, nemhogy a járványgörbét!!!az éjszakai tilalomnak semmi köze a járványgörbéhez...ahogy a maszknak sem...egyetlen megoldás a karantén lenne,de azt nem lehet megcsinálni országos szinten...így marad a bohóckodás...itt többen mindig azzal ostoroznak hogy nem vagyok sem virológus, sem orvos...mégis valahogy mindig az én tippjeim jönnek be...nem furcsa??? az összes erre szakosodott ember vagy kontár, vagy szimplán hazudik!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.