50 lélegeztetőgépet ad Magyarország ingyen Ukrajnának a nemzetközi helyzetre való tekintettel, áll egy pénteken megjelent kormányhatározatban. A feladatért Szijjártó Péter külügyminiszter, valamint Kásler Miklós emberi erőforrások miniszter felel, akiknek 30 napon belül át is kell adniuk a lélegezetetőgépeket. Az átadást a Magyar Ökumenikus Szolgálat partnerszervezetén, az Advance Kárpátaljai Tanácsadó és Fejlesztő Központ közreműködésével történik majd. Korábban Kárpátaljának is adtunk 50 gépet, október végén pedig Csehországnak 150-et. Magyarországon a szombati adatok szerint 531-en vannak lélegeztetőgépen.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Milyen rendesek ezek a fideszes vezetők. Ingyé' adják oda azt, amiért mi, adózók fizettünk.
Kicsit a csalán és a másfarka helyzetre emlékeztet a dolog...
És a Peti még a százalékát is külön leemelhette előtte.
namihami
Milyen rendesek ezek a fideszes vezetők. Ingyé' adják oda azt, amiért mi, adózók fizettünk.
Kicsit a csalán és a másfarka helyzetre emlékeztet a dolog...
És a Peti még a százalékát is külön leemelhette előtte.
SystemError
Amikor 10 év bűnét nem lehet jóvá tenni egy beszerzéssel és inkább elajándékozod a gépeket, hogy ne látszódjon, hogy nem lesz hozzá embre, aki üzemeltesse..:)

Köcsög banda, készültök már a Csillagra? :)
namihami
""50 lélegezetetőgépet adunk""
Figyelmesebben elolvasva::
Miért kell etetni a lélegez-t? Éhes? Egyáltalán:: kell azt etetni?
csipetke
Sokmilliárdért építenek raktárat,hogy a 300 milliárdért,a franctudja hányszorosan túlárazott horkolásgátló és légeztetőgépeket tudják hol tárolni. És ha orbánnak kedve szottyan a drága kütyüket elajándékozni,meg is teszi. Mindennel,a közpénzzel,és mindennel,ami az államé, úgy tesz orbán,mintha a sajátja lenne. Erről is kellett volna a nemzeti inzultációban egy bekezdés,hogy szeretnénk-e,hogy a miniszterelnök a közpénzt kedve szerint oda költse,ahova neki tetszik? Ezt biztos sokan viszaküldték volna kitöltve
namihami
@csipetke: ""Mindennel,a közpénzzel,és mindennel,ami az államé, úgy tesz orbán,mintha a sajátja lenne. ""
Sajnos nem! Ha igazad lenne, és neki kéne fizetni, akkor még egyetlen ilyen gép se lenne az országban. Ez a kis ""Mini-krőzus"" nagyon jól tudja, hogy azt szórja szét, amiről ugyan a sápot le tudja venni, de ellopni már nem tudná. És főleg, a mi, addig még közpénzünk bánja.
Nessy
@csipetke: Not problem! Az új törvényben már a közpénz nem sokáig lesz közpénz! Mi fizetünk, ők elköltik. Na, nem az ország lakossainak érdekében! Kivéve az egyenlőbbeket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.