Egyéb mellékhatások: fejfájás, izomfájdalom, láz.------- a harmadik fázisában végzett kísérleteken részt vevő önkéntesek beszámolói alapján a védőoltás hatása a „súlyos másnaposságra” hasonlít. Sokan azt állították, hogy az influenza elleni oltásokhoz hasonlóan izomfájdalom, fejfájás és láz kísérte a szer beadását. Volt, aki elsőre legyengült, a második oltás után viszont még rosszabbak lettek a tünetei.--------------A vizsgálatban hat különböző országból kb. 43 500 ember vett részt, 38 955 önkéntes kapta meg a vakcina második adagját november 8-án. Az mRNS-alapú BNT162b2 tesztelésekor az önkéntesek nem tudták, hogy a szert vagy placebót kaptak-e. Még mindig nem tiszta, hogy a vakcina mennyire hatékony életkor és etnikai hovatartozás szerint, és mennyi ideig tarthat az immunitás.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
És mi van a csodaszerrel a Szputnyik-kal?
libellle
Ebböl semmi nem igaz. A Biontech-Pfizer Vakzin már regen tul van a harnadik klinikai testen. Most mar csupán az engedélyezésre vár. Ami nállunk paar honapot vesz igyénybe amire a "piacra" kerülhet barmelyik gyogyszer is. Mi nem sputnik állam vagyunk, ahol az emberi élet számit a legkevesebbet..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.